Shenjat dhe tema

Duke marrë parasysh periudhën  që po kalon njerëzimi për shkak të izolimit të detyrueshëm në shtëpi që po jeton ashtu si shteti ynë, aq edhe shtetet e tjera të planetit, do kishte interes të qasnim psikologjinë, sjelljen dhe reagimet tona në kushtet e reja dhe fenomenin e pazakontë (për ditët e tona) të izolimit.

Shenjat dhe tema

Hëna e plotë! Një natë magjike, romantike, e vecantë. Sa herë na bëri të imagjinojmë histori sentimentale, që mund ndodhin në këtë dritë të shndritshme? Sa herëkemi menduar të rrëfehemi sentimentalisht ndaj personit që duam, poshtë nën shikimin e kësaj hëne ekskluzive?

Shenjat dhe tema

Dashi… Nervat e tij! Ilacet e tij! Dhe një taksi të ikë!!!

Shenjat dhe tema

Si dashurohen meshkujt!

Shenjat dhe tema

Shenjat e Zodiakut dhe Lumturia. C’farë e bën c’do shenjë të lumtur?

Kemi ardhur në këtë botë për të fituar të mirat supreme, dhe kjo nuk është gjë tjetër se lumturia vetë. Lumturia mun dtë fshihet brenda një momenti, mundet të ndodhet brenda një njeriu apo brenda dickaje që duam. Ka shumë forma dhe është e paparashikueshme.