Parashikimet

Gaforrja vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Gaforrja 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurit në fillim dhe në mes të dhjetë ditëshit të tretë)

Do të përjetoni një periudhë transformuese në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe kjo nuk është një çëshjte e lehtë. Çelësi për ju është shoqëria dhe dhembshuria e partnerit ose bashkëpunëtorëve, por tendencat e fuqisë, manipulimit, xhelozisë dhe dyshimit do tëpërçmojnë atmosferën e marrëdhënieve tuaja. Kjo periudhëe jetës suaj  do ju mësojë se sjelljet ekstreme dhe obsesionet nuk mund të mbajnë një marrëdhënie dhe vetëm koha mund të vendosëme kë do të rrini dhe ke do leni pas.Njerëzit të cilët mund të vijnë në jetën tuaj do të kenëndjenja të forta, por jeni të sigurtë se do t’i përballoni ndryshe marrëdhëniet, shoqërimin dhenjerëzit që janë pranë jush.

URANIT TEK DASHI (për të lindurin në fundtë dhjetë ditëshit të tretë)

Një tërmet krijues vjen në karrierën tuaj, me Uranin që prek drejtpërdrejtë shtëpinë tuaj të dhjetë deri më 6 Mars dhe sjell përmirësimet përfundimtare që mund të shokojnë njerëzit tuaj rreth jush.Një karrierë që do të kënaqë mjedisin social, por jo ju, nuk do ju intersojë më dhe do i dilni kundër kujtdo që ju shtyp në zgjedhjet tuaja.Ju nuk do të toleroni asnjëperson  tju nënvlerësojë dhe tju trajtojë padrejtësisht. Çdo gjë do të jetë ndryshe pas kësaj gjendje astrologjike dhe është e qartë se nuk do duroni asnjë që tju trajtoj në mjedisin e punës ashtu siç ju kanë trajtuar më parë.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurinnë dhjetë ditëshin e dytë)

Marrëdhëniet tuaja ndërpersonale janë në qendër tëvëmendjes, ndërkohë Saturni do të kalojë në shtëpinë tuaj të shtatë dhe ju vendosë në një proces veçanërisht të vështirë por konstruktiv sa i përket jetës suaj personale dhe bashkëpunimeve.Gjendja juaj shpesh mund të jetë e keqe dhe duhet të largoheni nga bashkëshorti ose njerëzit me të cilët punoni, sepsemendoni se vetëm në këtë mënyrë mund të dalloni se cilat marrëdhënie i doni në jetën tuaj dhe cilat nuk mund të vazhdojnë. Vendimet që do të merrni janë vendimtare.

NDIKIMI I JUPITERIT

Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, është e qartë se puna juaj, jeta e përditshme dhe shëndeti juaj janë parësore për ju. Do të mundeni që gjatë kësaj periudhe të kërkoni kushte më të mira jetese, të normalizoni marrëdhëniet me kolegët ose njerëz që janë të angazhuar në detyrat tuaja.Kykalim gjithashtu punon mirë për shëndetin tuaj.Ajo që duhet t'i kushtoni vëmendje është lehtësia me të cilën mund të merrni kilograme, prandaj përpiquni të jeni të kujdesshëm dhe mos e tejkaloni masën.Prej 3 Dhjetorit Jupiteri kalon tek Bricjapi, shtëpia juaj e shtatë, duke sjellë në jetë ata që do të jenë protagonistë në një nivel profesional dhe personal.Fillon një periudhë për ju që të mendoni seriozisht për t'u martuar ose për të bashkëjetuar me partnerin, i cili do ta shpërblejë punën tuaj.Socializmi dhe gjallëria dhe shoqëriajanë në rritje, dhe ju mundëson për të krijuar një rreth njerëzish që ju japin mirëkuptim dhe pranim. Pranim, një fjalë që është e rëndësishme në këtë kohë për ju.

EKLIPSET 2019

Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar është një moment historik në marrëdhënien tuaj ndërpersonale.Nuk është çudi që të shihni fytyrën e vërtetë të njerëzve të rëndësishëm për ju, gjë e cila që do të ndryshojë përgjithmonë mënyrën tuaj të të menduarit. Më shumë do të ndikohen të lindurit e dhjetë ditëshit të dytë.

Eklipsi Diellor më 2 Korrik në shenjën tuaj,ju nxit për të sqaruar atë që ju ndjeni dhe çfarë doni nga partneri ose kolegët tuaj dhe tëjeni të fokusuar në plotësimin e nevojave tuaja mendore dhe emocionale.Kjo do të shkaktojë reagime dhe nuk përjashtohet mundësiatë largohen njerëz të rëndësishëm nga jeta juaj pas konflikteve. Ndikohet i linduri në fund të dhjetë ditëshit të parë dhe fillimit të dhjetë ditëshit të dytë.

Eklipsi Hënor më 16 Korrik në aksine Bricjapit do  prodhojë ndjenja intensive, dhe është mirë të mbani tonin të ulët në jetën tuaj personale për të shmangur situatat shpërthyese që do t'ju kushtojnë.Gjithashtu, jini të vetëdijshëm për bashkëpunimet.Ndikohen të lindurit në dhjetë ditëshin e tretë.

Eklipsi Diellor më 26 Dhjetor tek Bricjapi ju fton të lini pas marrëdhëniet personale dhe partneritetet që nuk kanë asgjë tjetër për t'ju ofruar dhe për të bërë një fillim të ri duke pretenduar lirinë dhe pavarësinë tuaj.Nuk përjashtohetmundësia që të ketë njerëztë rinj për t'ju dhënë shtysë në dashurinë dhe jetën tuaj profesionale.Ndikohen të lindurit në fillim të dhjetë ditëshit të parë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Nga 20 Korriku deri më 1 Gusht, Merkuri kthehet në shenjën tuaj dhe mund të shkaktojë probleme në komunikimin me fqinjët, bashkëshortin dhe bashkëpunëtorët tuaj, dhe ka shumë nervozizëm. Është mirë që të jeni të kujdesshëm për atë që thoni, sepse impulsi juaj mund t'ju ekspozojë.

Gaforrja: 2019 fillon me Jupiterin tek Shigjetari! Nga data 08/01/2019, me hyrjen e Afërditës në të njëjtën shenjë. Shqetësimi juaj kryesor do të jetë puna. Do të ketë ndryshime të mëdha sigurie për mirë. Do të ketë diskutime dhe dialog me eprorët tuaj në lidhje me planet e ardhshme. Nga 15/02/2019 Marsi tek Demi do t'ju bëjë më spontan.Do ishte mirë të bisedonitgjatë kësaj periudhe. Ju mund të vendosni kontakte me personalitete të rëndësishme ose me njerëz që mund t'ju ndihmojnë financiarisht dhe profesionalisht.Nëse keni të bëni me marrëdhëniet me publikun ose reklamimin, do të jetë një periudhë ideale.Më 27/03/2019 kemi hyrjen e Afërditës tek Peshqit deri më 20/04/2019. Dashuria do të godasë derën tuaj. Ju do të jeni veçanërisht të dashur në këtë kohë. Me shumë mundësi jui që jeni ende vetëm do të takoni gjysmën tjetën! Ka një shansqë kjo njohje të ndodhë në mjedisin tuaj të punës.Prej 17/05/2019 me hyrjen e Marsit tek Gaforrja do nxirrni një fytyrë luftarake, Dinamike dhepothuajse tëgatshme për luftë! Ju do të jeni gati të kërkoni atë për të cilën keni të drejtë! Këtë periudhë nuk do të pranoni lëkundje ose shtypje, sepse do të jeni gati të shpërtheni.Prej 15/09/2019 me hyrjen e njëkohshme të Merkurit dhe Afërditës tekPeshorja deri më 08/10/2019, do të ketë zhvillime pozitive në çështjet familjare! Ju mund të merrni lajme të rëndësishme për financat tuaja.Me hyrjen e Afërditës tek Akrepi nga 09/10/2019, ata që janë në mardhënie do tregojnë posesivitetpër partnerin e tyre.Do e vendosni në një situatë shumëtë vështirë gjysmën tjetër tuajën. Nuk ka arsye të ndiheni i pasigurt! Kjo ndoshta do të zgjasë deri më 01/11/2019. Me hyrjen e Marsit tek Akrepi më 20/12/2019, sidomos beqarët, do ndjejnë tërheqje për një kërkim partneri.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019, ndikon Gaforren që ka lindur nga 02/07 deri në 14/07.Do të preken Marrëdhëniet afatgjata si dhe Martesa. Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë Gaforren që ka lindur më 22/06 - 30/06. Në veçanti, do të preken çështjet e dashurisë dhe çështjet financiare.Eklipsi Diellor i periudhës 02/07/2019 do të ndikojë Gaforren që ka lindur më 27/06 deri në 10/07 ky eklips do të prekë kryesishtgjendjen shpirtërore. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Gaforren që ka lindur nga 03/07 deri në 15/07. Lidhjet erotike dhe marrëdhëniet do të kalojnë një krizë të vogël.

Karma

Vitin 2018 ishte një vit kontradiktash. Kishte faza negative dhe pozitive. Jupiteri po largohet! Tashme duhet të mbështeteni tek vetja. Viti 2019 do të jetë më i vështirë për ata që kanë Saturnin, pra ata që kanë lindur më 01/07 deri në 17/07. Mësimet e tij do të jenë vendimtare.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 6-të.Për rreth një vit nga sot, suksesi juaj profesional përmes punës do të ketë fjalën e parë. Para së gjithash, puna juaj do të marrë një rëndësi të madhe për ju, pasi tani e shihni atë si mjet për sukses.Tani nuk ju lodh më puna juaj. Do të  bëheni edhe më organizative sepse kushtet e punës janë duke u përmirësuar dhe ju dukeni se jeni më përgjegjës dhe në fund arritjet tuaja do n njihen nga pronarët dhe bashkëpunëtorët, gjë që vetvete është e drejtë. Kjo mund të vijë me shpërblim si materiale ashtu edhe moral. Është e mundur një promovim i rëndësishëm. Kujdes dietën tuaj sepse, përveç kileve shtesë, mund t'ju shkaktojnë edhe probleme shëndetësore.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturni nga shtëpia e 7-të.Ndërkohë Saturni do të jetë në shtëpinë tuaj të shtatë, për më shumë se dy vjet, bashkëpunimet dhe marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të tronditen dhe testohen.Është momenti i së vërtetës. Ju tani do të shihni se cila marrëdhënie ose bashkëpunim ka baza të sakta dhe mund të mbahet në kohë dhe cilatjo.Mardhëniet që nuk janë të qëndrueshme do të shkatërohen.

1 Janar 2019 Kalimi i Urani nga shtëpia e 10-të.Kalimi i Uranit nga Shtëpia e 10-të do të thotë ndryshime në fushën tuaj profesionale. Këto mund të jenë disa teknika të reja që do t'ju japin përvoja të reja, por shpejt do t'i braktisni, ose mund të keni ndonjë ndryshim në punën tuaj.Nëse keni pasur një mendim të tillë për një kohë të gjatë, është më mirë, të vazhdoni vetë ndryshimin, sesa të jetë i imponuar nga të tjerët. .Mesazhi i Uranit ju fton për të përgatitur dhe pranuar ndryshimet. Gjithashtu shmangni çdo veprim që mund të çojë në një skandal.

5 Maj 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t'ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga krijimi dhe konservatizmi. Miqtë e vjetër humbin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja. Ndryshimet në rrethin miqësor gjithashtu do të ndodhin për shkak të mos përputhjes së ideve.Megjithatë, mund të ktheheni në kërkesa të reja novatore në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, kinema, arritjet e reja shkencore. Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t'ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 7-të.Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e shtatë na jep mesazhin se gjatë kësaj periudhe do të bëhen bashkëpunime të rëndësishme. Ndoshta tani mund të njihni më qartë partnerin tuaj, ose mund të keni një bashkëpunim me një person të huaj. Në martesë mund të jetë në horizont, ndërkohë nëse ndodh martesa,është e sigurt se do tëjetë  shumë e suksesshme.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Gjatë kësaj kohe do të keni një pushim në jetën tuaj.Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe sinqeriteti. Lejoni vetes të jetoni këto ditë në maksimum. Gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët do të bëhen më të ngrohta dhe do të kaloni më shumë kohë me ta .Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 6-të.Periudha që vijon do të nxjerrë në pah fushën e punës dhe të shëndetit. Në punë, do ti i kushtoni vëmendjen maksimalepunës dhe do e rregulloni ambientin ku punoni, duke ndjekur përsosmërinë. Kjo do të ketëefekte pozitive  edhe për eprorët tuaj. Kushtojini më shumë vëmendje shëndetit, veçanërisht dietës tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Ju do tërishikoni të gjitha bashkëpunimet, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet.Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i rëndësishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë ose zyrtarizim të mardhënies ekzistuese.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Kjo periudhë do ju japënjë favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë dhe mundësitëpër të patur sukses. Por nëse nuk jeni një profesionist i mirë, duhet të shmangni konfliktet me pronarët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë.Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, ajo ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju lidhin mardhëniet e punës.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme.Është koha për fillime të reja. Financat që lidhen me trashëgiminë gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara.Në biznes duhet të shmangni çdo këputje.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Gjatë kësaj periudhe, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit me të cilët ndani të njejtat interesa.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose fe. Nuk është e cuditshme të bëni njëudhëtim të largët, apo të qëndroni për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja interesante.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë do e vendosnitheksin nëfushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike por shpesh do të kapërceni kufijtë dhe do tregonj një xhelozi dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në vazhdimësinë e mardhënieve tuaja. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Duhet të kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve, bëni vetëkritikë të thellë dhe korrigjoni gabimet e mundshme si dhe kujdesuni për karrierën. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit.Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja.Është një kohë e mirë që festat ti kombinoni me relaksimin dhe dashurinë.Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të.Këtë përiudhë duhet të punoni për ti shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush. Do të jetë një periudhë tensioni dhe trazirash mendore. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht.Kini durim.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Gjatë kësaj kohe do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e afërt. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personaleduke pasur këtë parasysh.Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë..

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhë karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për ti imponuar personalitetin tuaj të tjerëve.Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë.Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin.

21 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe.Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Kjo periudhë do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të afërmit tuaj. Edhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por qëmë vonë mund të ju zhgënjejë.

21 Qërshor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të.Është koha për të harruar problemet për një dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muajin tjetër do të merreni me diçka krijuese dhe argëtuese. Nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit.Gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar dhe për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushime.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të. Kjo kohë karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat nuk mund të zgjidhen tani.Mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është aspak e favorshme.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Kjo periudhë do të sjellëpushim në jetën tuaj. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe sinqeriteti. Lejoni vetes të jetoni këto ditë në maksimum. Gjatëkësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët do tëbëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë  në kohëpër t'u zgjidhur. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa  disa analizash shumë të rëndësishme që do bëni me veten.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-tëDo të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e ambienteve të brendshme.Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 3-të.Kini kujdes, sepse gjatë kësaj periudhe luftimi juaj, padurimi dhe nervozizmi mund të ju përballoj me njerëzit që i konsideroni të afërm ose fqinjë.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Periudha e ardhshme do ti bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj.Marrëdhënia juaj me vëllezërit,motrat ose fqinjët do tëbëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë këtu, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira ndaj jush.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të. Këtë periudhë do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e ambienteve të brendshme.Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të.Do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë  në kohëpër t'u zgjidhur. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa  disa analizash shumë të rëndësishme që do bëni me veten.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Kjo periudhë do ju japënjë favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë dhe mundësitëpër të patur sukses. Por nëse nuk jeni një profesionist i mirë, duhet të shmangni konfliktet me pronarët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Periudha e ardhshme do ti bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj.Marrëdhënia juaj me vëllezërit,motrat ose fqinjët do tëbëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të.Është koha për të harruar problemet dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur për një periudhë.Do tëmerreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike. Gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushime.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës.Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhë karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj të tjerëve.Do ndjeni se jeni qendra e botës .Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë për të shfaqur talentin tuaj. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Dhe tani është koha, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore.Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kalorit".

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj.Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Këtë periudhë ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale.Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i rëndësishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë.

Parashikimet në dashuri

Saturni lëviz në shtëpinë e marrëdhënieve tuaja personale dhe ju çon për të parë qartë se në cilën drejtim do të lëvizë jeta juaj, nëse bashkëshorti juaj e kupton nevojën tuaj për të qënë i kuptuar dhesa jeni të kënaqur me atë që po merrni.Vështirësitë  do tëjenë të shumta dhe është e qartë se ky proces mund t'ju çojë në ftohje të mardhënies me  partnerin tuaj. Zhvillimet që do të vijnë do të jenë produkt i të menduarit mirë dhe vendimet që do të merrni do tëndikojnë në jetën tuaj..

Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, mund të sjellë njohje të reja përmes ambientit të punës dhe pas kalimit të tij tek Bricjapi, do tësjellë njerëz që do të ndryshojnë statusin tuaj personal. Ju që keni një partner mund të merrni vendime për të kaluar në hapin e ardhshëm, si bashkëjetesa ose formalizimi.

Marsi nga shenja juaj prej 17 Qershor deri më 1 Korrik ju nxit që të bëheni më proaktive, më sociale, më optimiste dhe më bindëse, të cilat do të kenë një ndikim të drejtpërdrejtë në jetën tuaj personale duke rinovuar marrëdhënien tuaj të tanishme ose duke tërhequr njerëz të rinj që duken të impresionuara me dinamizmin tuaj.Pasioni dhe dëshira për dashuri fiton por duhet të bëni kujdes në lëvizjet e tua, sepse mund të bëheni të subjektiv dhe egoist për dëshirat tuaja, duke injoruar dëshirën e të tjerëve.Është e sigurtë se marrëdhëniet që do t'i rezistojnë vibracioneve sizmike që do të vijnë dhe do të krijojnë një themel të fortë për të ardhmen dhe marrëdhëniet që nuk do të përballojnë presionin do të përfundojnë, duke lënë shije të hidhur.

Viti 2019, është një vit që do t'ju japë mundësi, si dhe mësime përmes marrëdhënieve tuaja ndërpersonale, qoftë personalisht ose në nivel profesional. Saturni përballë Bricjapit, do t'ju ndihmojë të kuptoni zgjedhjet që keni bërë në nivelin tuaj personal në vitet e fundit dhe bëni vetë-kritikë. Kjo nga ana tjetër do t'ju ndihmojë të kuptoni se çfarë është ajo që ju doni tani dhe çfarë është ajo që nuk dëshironi nga një marrëdhënie, pasi Saturni do t'i bëjë kriteret e zgjedhjes së partnerëve edhe më të rreptë.Ka ende mundësi që ndonjëherë të bëheni shumë të rreptë ndaj partnerit tuaj.

Një situatë e tillë mund të krijojë tensione, dhe për këtë, duhet të jeni shumë të kujdesshëm me kritikat tuaja dhe me mënyrën se si vendosni të tregoni diçka që ju shqetëson.Ju që keni gjetur partnerin tuaj nuk përjashtohet të dëshironi të, ndërmerni hapin tjetër me të dhe të angazhoheni më shumë.Ndoshta nga koha në kohë mendoni se "të tjerët" ju shtyjnë dhe nuk ju lejojnë të jeni vetja juaj, dhe kjo mund të jetë një arsye për të marrë vendime impulsive. Ju duhet të punoni për një marrëdhënie që tashmë keni, pasi do të tregojë nëse doni të vazhdoni me atë.

Ju që jeni beqarë gjithashtu do të merrni dhuratat e Saturnit dhe njëra prej tyre është logjika, e cila do t'ju ndihmojë, pasi nuk do t'ju lejojë të humbni kohë me dashuritë e pa vlefshme dhe pa asnjë të ardhme.Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor mund të sjellë një dashuri në vendin tuaj të punës ose të ju bëjë që ju të kuptoni se keni rënënë dashuri me dikë që shihni pothuajse çdo ditë.

Më 3 Dhjetor, do të keni mundësi të mëdha për çështjet tuaja emocionale, dhe ndoshta një marrëdhënie të re për beqarët.Urani do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars dhe tërheq vëmendjen tuaj për faktin se presioni profesional në fillim të vitit mund të krijojë shpërthime për partnerin tuaj dhe jetën tuaj personale në përgjithësi. Eklipset e vitit ndodhin në aksin tuaj (Gaforre-Bricjapi) duke sugjeruar që do të jeni në procesin e rivlerësimit të marrëdhënieve për t'u siguruar që të bëni zgjedhjet e duhura.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Gaforrja 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Viti 2019 do të jetë më i qetë se 2018. Tani, në bazë të riklasifikimeve që mund t'i keni bërë marrëdhënieve tuaja ndërpersonale vitin e kaluar,jeni duke mbështetur fuqishëm ata që kanë qëndruar ose duan të qëndrojnë në jetën tuaj, qoftë personalisht ose në nivel profesional.Sidoqoftë, për shkak se eklipset e vitit janë në aksin (Gaforre-Bricjap) duhet të jeni të kujdesshëm me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Eklipsi Diellor më 2 Korrik në shenjën tuaj, ju fton të armatoseni me forcë dhe durim për të thyer lidhjen e fijeve që ju mban në marrëdhënie që nuk kanë asgjë tjetër për t'ju dhënë.Mundohuni të mos bëni lëvizje impulsive, por mendoni me kujdes se çfarë do të jetë më e mira për ju.Eklipsi i fundit i vitit është më 26 Dhjetor tek Bricjapi dhe gjithashtu ndikon dhe dhjetë ditëshin tuaj. Vëmendja juaj duhet të jetë e madhe ndërkohë entusiazmi tuaj së bashku me impulset do të jetë një kombinim shpërthyes që nuk do të ndihmojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale fare, përkundrazi nëse nuk jeni të kujdesshëm, mund të krijojë çështje të mëdha.

DHJETË DITËSHI I DYTË

2019 është veçanërisht  rëndësishëm për ju, pasi do të jeni nën ndikimin e disa planeve dhe kjo sigurisht do të thotë se do të ketë zhvillime dhe rregullime. Saturni tek Bricjapi ndikon në dhjetë ditëshin tuaj këtë vit, duke ju detyruar të shihni marrëdhënie më të rëndësishme se partneritetet dhe ju shtyn që dhe të punoni për to.Herë pas here, ka mundësi që të ndjeni se njerëzit tuaj të dashur, bashkëshorti juaj apo edhe bashkëpunëtorët tuaj të ngushtë ju shtyjnë dhe nuk ju lënë hapësirë për të qenë vetvetja.Plutoni është gjithashtu tek Bricjapi, duke prekur më shumë prej jush që kanë lindur në ditët e fundit të dhjetë ditëshit të dytë, duke deklaruar se është i gatshëm të transformojë dhe ndoshta të "përmbysë" çdo marrëdhënie që ka bërë rrethin e tij dhe nuk ka arsye për të ekzistuar.Nga njëra anë, ashpërsia e Saturnit, nga ana tjetër, gjendja transformuese e Plutonit, është një vit kyç për marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Neptuni i cili është tek Peshqit shpesh do t'ju bëjë të shikoni mënyra për t'u çlodhur dhe mund ta bëni përmes aktivitetit tuaj artistik.Kujdes nga ata që kërkojnë një dashuri si ajo që takojmë në përrallat, pasi ka mundësi që pritjet e tepruara t'ju zhgënjejnë ose do t'ju çojnë në një dashuri që do të shihni përmes "syzeve rozë". Eklipsi që do të zhvillohet tek Bricjapi më 6 Janar do t'ju udhëheqë për të vlerësuar njerëzit me të cilët jeni shoqëruar dhe bëni ndryshimet e nevojshme.Kujdes se si do ta drejtoni veprimin tuaj, sepse me siguri do të sjellë një reagim. Eklipsi Diellor më 2 Korrik në shenjën tuaj tregon se si t'i harmonizoni nevojat tuaja me nevojat e të tjerëve, por kërkon mjeshtri të veçantë pasi kjo është një punë që mund të sjellë konflikte në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Jupiteri tek Shigjetari do të ndikojë shumicën e vitit tuaj në dhjetë ditëshin tuaj, duke ofruar mundësi për të zgjeruar punën tuaj ose për të ndjekur një rutinë të përditshme që ju lejon të angazhoheni me veten dhe me aktivitete që mund t'ju çlodhin.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Vitin 2019, është " përgatitor" në të cilin do të keni nevojë për durim dhe të punoni në heshtje për të arritur qëllimet që dëshironi. Saturni në shenjën e Bricjapi, nuk do të ketë efekt të drejtpërdrejtë këto dhjetë ditët e fundit të këtij viti, por sigurisht që do të merrni një ide të energjisë së tij..Plutoni i cili është gjithashtu tek Bricjapi, ka filluar të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, sidomos ju që keni lindur në fillim të dhjetë ditëshit të tretë- do të jenë vendimtare për marrëdhëniet dhe partneritetet dhe nuk përjashtohet të krijoni nevojën për të lënë pas ata që nuk ju bëjnë edhe nëse janë lidhje vjeçare.Urani do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars, duke krijuar një humor revolucionar për zgjedhjet tuaja profesionale.Përmbysjet janë diçka më shumë në qoftë se mendoni se ajo që keni zgjedhur për të bërë nuk ju shpreh dhe nuk mund të funksionojë brenda saj. Eklipsi Hënor që ndikon drejtpërdrejt tek ju është ajo që do të zhvillohet në 16 Korrik në aksin tuaj (Gaforre-Bricjapi), i cili do të përballet me nevojat tuaja, veçanërisht ato që keni shtypur.Nevojitet kujdesi pasi do të jenë arsyeja që shtypni njerëzit pranë jush në një nivel personal ose profesional, duke krijuar tronditje dhe konflikte që do të jenë të vështira për t'u kapërcyer.