Parashikimet

21/4-20/5
Demi vjetor
01/01/2020 to 31/12/2020

Të përgjithshmet

Sipas parashikimeve astrologjike të shenjes suaj  përvitin 2020, Saturni është në vendin e vet tek  Bricjapi. Edhe pse Jupiteri  dhe Merkuri duket se janë pak të dobët këtë vit, nuk duhet të shqetësoheni. Përkundrazi, pozicionimi i planetëve duket se ju favorizon, pasi duket se po bëni hapatë rëndësishëm. Nëse vërtet  dëshironi dhe punoni shumë për të arritur qëllimet tuaja, do të shihni disa ndryshime të mëdha  në jetën tuaj. Ky  vit pikërisht është një udhëtim ishkruar në letra, në mendje e  në zemër  për juve të kesaj shenje. Meqënëse do të keni shumë për të menduar dhe organizuar këtë vit, një udhëtim i thjeshtë mund t'ju ndihmojë të relaksoheni. Ky udhëtim do t’ju  hapë horizonte të reja dhe do t'ju ndihmojë të kapërceni stresin e jetës së përditshme. Puna juaj mund të jetë një përparësi, por mbani mend se pjesa tjetër është po aq e rëndësishme sa puna.Një paralajmërim i vogël! Rreth 29 qershorit, pasi Marsi hyn në shenjën e Dashit, ju mund të ndjeni se gjërat po largohen nga kontrolli juaj. Rekomandohet që të shtyni vendime të rëndësishme në lidhje me financat dhe biznesin tuaj në një moment tjetër më të përshtatshëm. Mos u shqetësoni se nuk ka vend per panik. Sidomos në atë kohë ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në investimin e parave në çdo sektor. Gjithashtu, ngaqë jeni  kokëfortë,mund të bëni gabime, ndaj është mirë qëtë bëni pak kujdes në vendimet qe mund të merrni.Judo të dëshironi të blini gjëra që mund të mos ju nevojiten tani per tani por më vonë. Prandaj kushtojini vëmendje kohës që ju jepet për të pasur përfitimet që juve prisni me këtë vit. Këtë vit do të keni aftësi të shkëlqyera komunikimi. Përdorni taktin dhe zgjuarsinë ashtu siç duhet dhe miqtë dhe familja juaj do të presin të kalojnë më shumë kohë me ju. Viti 2020, lidhet shumë me familjen tuaj,  ku do të jetë pikësynimi juaj, kështu që sigurohuni që të kaloni kohë të mjaftueshme me ta dhe të mos i lini pas dore duke i dhënë përparësi punës. KurAfërdita  hyn në shenjën e  Binjakëve  nga data 4 Prill e tutje, ku është një  periudhë e artë, do të merrni  lajmetë mira për ju dhe familjen tuaj!

Dashuria

Ndërsa yjet rreshtohen në mënyrë simetrike, duket sikur është koha të ofroni një histori dashurie për veten tuaj, një njohje të re për juve që akoma nuk e keni gjetur njeriun e jetës. Sipas ndikimeve  astrologjike të shenjës suaj për  vitin 2020, nëse nuk jeni të lidhur apo të keni ndonjë njohje, mund të dëshironi të keni një marrëdhënie domethënëse me ndonje person që as  ju vetë nuk e kishit  ndërmend,  por njohgjet e papriturajanë dhe më të sukseshmet. Do t'ju jepet mundësia të takoni personin i cili jo vetëm që ju tërheq, por është gjysma juaj e jetës tuaj. Mund të jetë një mik, njohës ose dikush që jeni takuar kohët e fundit ose do ta takoni. Ju madje mund të tërhiqeni nga një mik i vjetër, me të cilin kënaqeni duke kaluar kohë dhe duke zhvilluar një marrëdhënie të shkëlqyeshme me të. Sepse në emocionet tuaja gjithçka përreth jush do të jetë pozitive, bëni hapin e rëndësishëm të jetës. Për juve që nuk keni një njohje dhe jeni ende  në ajër,  shkoni përpara dhe bëjeni që ai t'ju shikojë me një sy tjetër.Nëse jeni të përkushtuar, këtë vit, ju do të keni paqe dhe qetësi në marrëdhënien tuaj. Shkathtësitë dhe të kuptuarit e komunikimit do të ndihmojnë për të zgjidhur çdo dallim midis partnerëve, miqve dhe të afërmëve. Një ndikim mjaft pozitiv për juve që keni të bëni me familje, do të jeni në gjendje t'i mbani të gjithë të lumtur në shtëpi dhe të mbani një mjedis të qetë në marrëdhëniet tuaja. Komunikimi është pasuria juaj më e madhe. Përdoreni si duhet dhe familja dhe i/e dashura  juaj do të presin të kalojnë më shumë kohë me ju. Ndërsa Afërdita futet  në shenjën e Binjakëve  nga data 4 Prill e tutje, kjo perjudhe  do t’ju sjellë një lajm të mirë për ju dhe të dashurit tuaj!

Karriera dhe financat

Në frontin profesional, mendimet tuaja do të bëjnë një kthesë të madhe dhe shumë të rëndësishme. Sipas horoskopit të shenjës suaj për vitin 2020, do të thotë se idetë dhe sugjerimet tuaja do të formojnë bazën e përparimit tuaj. Afërdita, e cila është sunduesi i zodiakut tuaj, do të futet  në shenjën e Binjakëve. Kur Afërdita zhvendoset në shtëpinë e 2-të, në këndin e parave  duhet të gjenimundësinë që të përfitoni nga ky kënd që ju ndihmon Afërdita  në këtë shenjë. Rrugët e reja hapen para jush dhe ju çojnë atje ku juve dëshironi të stabilizoni anën tuaj ekonomike! Pas  datës 23 Mars, do të angazhoheni për punën tuaj, do të keni shumë takime me sipërmarrës tëndryshëm  dhe do të përfundoni punën tuaj brenda afateve. Vetëm se do të jeni pak më të anagazhuar në këtëperiudhë!Këtë vit, Saturni duket se ju sjell fat të mirë. Ju mund të dëshironi të ndryshoni  punën tuaj dhe të gjeni diçka të re që ju paguajnë më mirë. Sipas parashikimeve të karrierës,juve të kësaj shenje për  vitin 2020, do të keni  perspektiva te reja fitimprurëse dhe do ju hapen shanse të reja. Është një vit që ju ndihmon në shumë drejtime. Ndërsa perspektivat e rritjes duken më inkurajuese dhe tërheqëse, mund të jetë një ide e mirë për të ndryshuar vendin  e punës. Nëse keni biznesin tuaj, fjala e duhur në vitin 2020 është "rritje"! Pozicionet e planetëve duket se janë në favorin tuaj, ndërsa fillon rrugëtimi juaj drejt përparimit. Në fund të vitit, biznesi juaj do të jetë në një nivel krejtësisht të ndryshëm shumë herë më mirë se sa e kishit menduar. Vërtetështë një vit shumë i mirë dhe me shumë surpriza në punë dhe nëçështjet ekonomike.