Parashikimet

21/3-20/4
Dashi sot
27/03/2020

Të përgjithshmet

Cështjet tuaja sot do të rrjedhin më avash, por edhe më qëndrueshëm në fund të këtij muaji, pasi ju jepet mundësia të bëni hapa që ju zhvillojnë. Paralelisht, përdorni përsëri parandjenjën tuaj në raste kur mund të takoni anë pa rrugëdalje, pasi po shijoni gjërat e vogla të përditshme.

Dashuria

Në një periudhë që ju ushtron presion në gjërat tuaja personale, sot keni nevojë të dini ku po hecni, pasi po bëni një bisedë me veten tuaj së c’farë dëshiron fiks nga vetja dhe personi që ju intereson. Dhe megjithëse shpesh herë jeni I nxituar, tani doni që mendimi juaj të jetë prodhim mendimesh. Këshillat tuaja atëher nga astrologu juaj personal në 14780 apo në 90090980 nëse thërrisni nga Qipro.

Karriera dhe financat

Ditë e shkëlqyer për të menaxhuar financat tuaja, pasi eprorë, punëdhënës apo persona të tjerë të rëndësishëm që zakonisht janë të rreptë, tani do t’ju ndihmojnë.

, , ,