×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Astrologjia sot

Nga data 2 deri në 5 qershor, Merkuri do të jetë në lidhje me Uranin në Dem e qëndrueshëm dhe konservator, një aspekt i vështirë për Demin, Luanët, Akrepët dhe Ujorin, por një aspekt pozitiv për Gaforret, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Peshqit-të lindurit e dytë dhe për ata që kanë planetet Ashendente dhe/ose personale (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) ng

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Nga data 1 deri në 5 qershor, Venusi në shenjën ujore dhe sentimentale të Gaforres formon një trekëndësh me Neptunin tek Peshqit, një aspekt i favorshëm për Gaforret, Akrepët dhe Peshqit në radhë të parë, por edhe për Demin, Virgjëreshat dhe Bricjapët në radhë të dytë të lindur në dhjetëditëshin e tretë dhe për ata që kanë planetet Ashendente dhe perso

Numerologjia dhe tema

Karakteristikat shenjat përmes numerologjisë

Tarot mujor

Karta Tarot që përfaqëson tendencat e përgjithshme të muajit dhe përshkruan profilin e qershorit, është karta Ylli!

Ylli jep forcë, mbrojtje, drejtim, por edhe fat për të kapërcyer pengesat dhe për të përfituar nga përvojat e reja.

Numerologjia mujore

Parashikimet mujore të numerologjisë zbulojnë se qershori shfaqet me dëshirën për komunikim, argëtim, rrjete sociale dhe udhëtime!