Astrologji dhe tema

                                Dashuria pas divorcit

 

Astrologji dhe tema

                          Ndikimi i Afërditës tek 12 shenjat e horoskopit

 

Duke vazhduar përkushtimin  tonë ndaj Afërditës do t’ju sjellim ndikimin e saj në 12 shenjat. Fillojmë nga vendosjet e saj më të rëndësishme.

 

Vendi                               Shenja

Sovranitet                    Demi-Peshorja

Astrologji dhe tema
26/08/2019 to 01/09/2019

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Klikoni ne andresen e mesiperme per te lexuar parashikimin javor date 26-08-01-09-2019

Astrologji dhe tema

Ngacmohemi nga energjia negative?!

Ka mundësira për ta larguar?!

 

Shpesh jemi në kontakt me energjinë tonë, në ambjent me miqtë, me të afërmit apo në detyrimet shoqërore, me persona që na krijojnë një ndjenjë rënie shpirtërore, antipatie, nervozizmi.

Astrologji dhe tema

Kontraditat dhe marrëdhëniet midis persona të të njëjtës shenjë