Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Afërdita pas prezencës së saj në shenjën stabile të Demit, tani duke lëvizur tek Binjakët nga 3 Prilli deri në 7 Gusht, ndodhet në shenjën më komunikuese për një periudhë të pazakontë të gjatë, pasi nga data 13 Maj deri në 25 Qershor do të drejtim të kundërt.

Astrologjia sot

Nga data 6 deri në 9 Prill, Merkuri nga shenja ëndërrimtare e Peshqëve formon gjashtkëndësh me Jupiterin në Bricjap.Ky kënd favorizues do të ndikojë pozitivisht tek Demët, Gaforret, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në fillimet e dhjetditëshit të tretë dhe pë rata që kanë horoskop apo dhe planete personale (Hënën, Merkurin, Afërdit

Astrologjia sot

Nga data 5 deri në 8 Prill, Merkuri nga shenja ëndërrimtare e Peshqëve formon gjashtkëndësh me Plutonin në Bricjap.Ky kënd favorizues ndikon pozitivisht Demët, Virgjëreshat, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindru në fillimet e dhjetditëshit të tretë dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi

Astrologjia sot
08/04/2020

Nga data 3 deri në 12 Prill, Marsi nga shenja e përparuar e Ujorit, formon katror me Uranin eksploziv nga Demi, një kënd i kundërt për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditëshin e parë dhe/oe për ata që kanë horoskopin dhe planetet e tyre personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 2 deri në 8 të shenjave të më

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Lufto për harmoninë dhe balancën!
Si do t’ju ndikojë Hëna e Plotë që do të realizohet në 8 të muajit në shenjën e Peshores?