Shenjat dhe tema

                                       E keni yllin e bursës

 

Astrologji dhe tema

Nuk janë të pakta herët të cilat në biem në gabime të cilat na kushtojnë shtrenjtë. Por cdo gabim mund të bëhet një mësim shumë i vyer,në mënyrë që ne mos ta përsërisim në të ardhme.

 

Astrologji dhe tema

        Ndikimi I  Afërditës tek 12 shenjat e horoskopit

 

Duke vazhduar përkushtimin  tonë ndaj Afërditës do t`ju sjellim ndikimin e saj në 12 shenjat.Fillojmë pra , nga vendosjet e saj më të rëndësishme.

 

Astrologji dhe tema

                                                                   Kriza në moshën mesatare

                                                                                   Planetet