Shenjat e Zjarrit dhe ndjeshmëritë e tyre…

Luani: NDJESHMERIA KRYELARTE

Luanët kanë një zemër të madhe dhe shumë dashuri për ti dhënë botës.Kanë një zemër të dhimbsur dhe zakonisht janë në mënyrë të eksagjeruar të sjellshëm ose qënie bujare. Janë gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar të dashurin e tyre, që ka nevojë dhe do të bëjnë më të mirën e mundshme për ti aprë të lumtur. Disa herë, Luanët mund të bien viktima shfrytëzimi për shkak të mirësisë së tyre të eksagjeruar.

Ajo që mund të themi me siguri është se janë përfaqësuesit e përkushtimit. Nga momenti që do tu fitoni besimin e tyre, do te keni një aleat për të gjithë jetën tuaj.

Luanët janë mbrojtës dhe i bëjnë njerëzit pranëtyre  të ndihen të sigurt. Gjejnë kënaqësinë e vërtetë duke ndihmuar dhe duke ia kthyer të tjerëve, por njëkohësisht brënda vetes, kënaqin dhe egoizmin e tyre. Egoizmi i tyre kërkon respekt dhe dëshiron ti adhuroni si Perëndi.Janë shenja që duan të ndodhen në epiqëndrën e të dashurve të tyre.Janë të drejtë dhe direkt.Zakonisht përcjellin për jashtë një siguri dhe vetbesim, duke vëzhguar qëndrimin dhe hecjen e tyre të shtirur, por thellë brënda tyre fshihet ndjeshmëria.

Në përgjithësi janë njerëz me vetëbesim të tepruar, i cili ka pas saj shumë pasiguri. Janë aktorë të shkëlqyer! Disa herë mund të jenë lënduar por e fshehin shumë mirë. Kur pushohen nga një punë, do të largohen me kokën lart dhe me trupin drejtë por përbrënda zemra u qan.

Luanët jetojnë për cmimin, joshjen dhe duartrokitjet e publikut.Kanë nevojë për audiencë dhe public.Por nëse autditori nuk u kushton vëmëndjen e duhur atëher e vuajnë.Sigurisht janë shumë krenarë për ta kërkuar.

Kjo i bën egocentrik por ngrohtësia e zemrës së tyre, i mban nën kontroll.E urrejnë ndjenjën se janë të padobishëm për të dashurit e tyre.Kurrë, por kurrë, mos i ofendoni.

Bien psikologjikisht sepse presin shumë gjëra nga të tjerët, por përfundojnë duke u zhgënjyer.Vetja e tyre sentimentale dhe e ndjeshme është zakonisht e fshehur poshtë një maske krenarie dhe fuqie.

Në përgjithësi, Luanët janë persona të ndjeshëm dhe kur të ndjejnë se po u vërsulen mund të nxjerrin të keqen përmes fjalëve të tyre.

Kur të ndjejnë se po i gjykoni do të shkojnë nga 0 deri në 100 në kohë record. Për ti qetësuar, qerasini me një pije ose cojini në klabe për argëtim.Ata janë persona që dallojnë midis të tjerëve dhe njerëzit joshen direkt nga enthusiazmi i tyre.Nuk durojnë dot të mos i merrni serjozisht.Nuk u pëlqejnë njerëzit që u marrin dritat e vëmëndjes.Edhe pse rrallë e pranojnë, Luanët interesohen shumë për mendimin që kanë të tjerët për ta.Fama e tyre është shumë e rëndësishme.

E keqja që mundeni t’i bëni një Luani është ti tradhëtoni ose ti trajtoni në një mënyrë të qetë. Kjo do ti vrasë.

Dashët- NDJESHMERI E ZJARRTE

Dashët janë shenja impulsive dhe shumë të ndjeshëm.I vlerësojnë njerëzit që hyjnë direkt në temë. Nëse dikush debaton me një dash, mirë do të bëjë të flasë me sinqeritet. Nuk i durojnë lajkat, as t’ja bëjnë, as ata vetë ti bëjnë.Dashët urrejnë të presin dhe ti injorojnë.Nuk u pëlqejnë njerëzit negative. Kurrë mos luani rolin e shefit një Dashi!!

Janë shumë shumë të shkathët ata.Kur përballen me një përfundim, i mbledhin shpejtë dhe vazhdojnë më poshtë pas parë pas.

Dashët nuk kanë frikë të përballen me ju. Nuk kanë kohë për lojra mendore, por do t’ju flasim direkt dhe në sy. Janë sulmues në fjalë, dhe shumë herë pa dashur; e kanë prej natyrës.

Nuk janë nga njerëzit që kanë nevojë të mbështeten diku.Kanë shumë krenari dhe nuk u pëlqen të kërkojnë ndihmë.Preferojnë t’i bëjnë të gjitha vetëm. Kanë një personalitet energjik dhe njëkohësisht magnetik që i josh njerëzit. Zakonisht janë persona kryesues dhe bëhetn “Turq” në tak fak. Janë ata që do të bëjnë lëvizjen e parë në një lidhje.

Lidhen shumë në lidhjet e tyre dhe zakonisht në rrugëtim lëndohen.Shumë e interpretojnë energjinë e tyre si një anestezi akoma dhe si vrazhdësi.Tregojnë një sjellje pa takt dhe indiferente ndaj dobësitë e dikujt.

E sigurta me një Dash është se nuk i fshehin ndjenjat e tyre, vetëm nëse ndjejnë se të djerët duan të kenë fjalën e fundit.

E tregojnë zemërimin e tyre nëse dikush i mërzit por nuk do të lejojë cilindo të kuptojë se u lënduan. Frika e tyre është mos t’i harrojnë apo mos kalojnë ta u vënë re.Kanë një miksim të zjarrtë ndjeshmërie dhe ngurtësie.Kanë shumë nevojë që ti duan.

Janë shokë të vërtetë për një jetë dhe kanë një zemër të hapur për cilindo.Për Dashët tema e dashurisëështë shumë serjoze.Japin 100% në lidhjet dhe mbrojnë partnerin dhe familjen e tyre.Kur thonë fjalën të dua, e nënkuptojnë plotësisht. Sado herë të kenë humbur besimin e tyre, cohen gjithmonë duke harruar se janë lënduar dhe vazhdojnë.

Mund t’ju kenë shkaktuar dhimbje fjalë të ashpra por do ta kapërcejnë dhe do të kalojnë me kokën lart. Mund të përjetojnë keq nëse ndonjë njeriu tyre qan para tyre dhe arsyeja përse lëndohet zemra e tyre, ti shikojë të lëndohen.

Nuk durojnë dot gënjeshtrat, nuk do thonë dicka as do të premtojnë, as do të kuptojnë, as nëse nuk do munden ti plotësojnë.

Humori i tyre do të prishet nëse qëndrojnë duarkryq. Mund tëjenë të shkëputur emocionalisht si të pavarur, por ata duan shumë më tepër nga sa imagjinon partneri i tyre. Shumë njerëz injorojnë se Dashët në thellësi janë princër! Do ti karakterizonin romantikë dhe mëndjelehtë.

Shigjetarët: NDJESHMERI E PAKUJDESSHME

Konsiderohet fëmijët më të mirë të shenjave të zodiakut. Kur besojnë dicka për dikë tjetër, e shprehin me sinqeritet, pa u menduar dy herë.

Pavarësisht këtyre, nuk munden të kuptojnë se me sinqeritetin e tyre të pastër, mund të lëndojnë dikë me fjalë.

Nuk i durojnë dot hipokrizinë dhe lojrat psikologjike.

Shigjëtarët janë shenja të ndjeshëm akoma dhe nëse përcjellin për jashtë një figurë të fortë.Fshehin ndjeshmërinë e tyre, sepse nuk duan të tjerët të ndjejnë keqardhje.

I kurojnë vetë plagët e tyre dhe gjithashtu i kalojnë situatat e vështira.E urrejnë të tregojnë c’do dobësi të tyre që mund të kenë.

Në përgjithësi, Shigjetarët e shndërrojnë dhimbjen e tyre ose dobësinë, në shaka.I mbajnë ndjenjat e tyre si mbrojtje, për të treguar fillimisht të tjerët të tyre.

Nëse tregoni fillimisht se nuk interesoheni, do të nevrikosen dhe thjesht nuk do të interesohen.

Kanë shumë nivele të larta sentimentale.Kur janë të lumtur, e tregojnë me të gjithë qënien e tyre, por kur janë të nevrikosur, më mirë mos u dilni para.

Për shkak të enthusiazmit të tyre, dashurohen shpejtë, por jo me cilindo. Duhet të jetë dikush shumë i vecantë për ta bërë një Shigjetar të dashurohet.

Kanë frikë mos bëjnë ndonjë gabim dhe lëndohen, ndaj dhe për këtë arsyje ndërtojnë mure të larta rreth tyre.Nuk u pëlqejnë të flasin për ndjenjat e tyre, u pëlqejnë ti jetojnë dhe të vazhdojnë të hecin.

Për të kuptuar se kur një Shigjetar do të tregojë ngrohtësi, do të jetë momenti kur do t’ju ftojë të udhëtoni së bashku. Me këtë mënyrë do bëhet i kuptueshëm interesi i tij erotik drejt njeriut tjetër. Një mendim castin e fundit, për arratisjen e fundjavës ose ndoshta dy bileta për ditën e nesërme.

Janë njerëz me ckujdesje, dhe dashurojnë me një ndjesi lirie pa e mbytur tjetrin.Janë shumë optimist dhe mëndjehapur.Nuk merren me detajet.

Një Shigjetar do mundej të jetë shpirti binjak i juaji vetëm nëse kërkoni enthusiazmin, dhe nuk shikoni sesi ta ndërtoni. Kanënevojëtë kenë pranë partnerëqë të jenë të gatshëm ti ndjekin me të njëjtin gëzim.

Egoizmi i tyre është më i madh sesa nga dy shenjat e tjera të zjarrit që i bën jashtëzakonisht kokëfortë. Janë shumë të paduruar dhe ndaj dhe lodhen shumë të presin, kur kanë për të bërë dicka.

Konsiderohen romantikë por edhe dashnorë të ndryshueshëm.U pëlqen të kalojnë mirë dhe të shijonë jetën.Kur ndjejnë se dicka nuk po shkon mirë atëher kërkojnë një mjet për të ndryshuar dhe përmirësuar situatën.

Shiko gjithashtu