3 tipet e ndryshëm të Dashit

E dinit se nuk ekziston vetëm një tip Dashi?

Ja, për ktë nuk ngjasojnë të gjithë midis tyre, për ktë vërejmë dhe ndryshime!

Shikoni një Dash, një Peshk, një që bën pjesë në cilëndo shenjë dhe ngacmoni, pyesni veten: “po mirë, ky sigurt është një Dash, një Peshk, etj.?”. Dhe po është e mundur! Thjeshtë merr element dhe nga shenjat komshie të tij.

Dashi 1:

Dash gjak-pastër, ai që “bën gjithcka, me c’do cmim!”.Ka enthusiazëm, fuqi, sulmim, është e pamundur ta injoroni dhe akoma më e vështirë ta kontrolloniv (them dhe ndonjë shaka për të kaluar ora!). Por është i sinqertë, ka shikim të pastër dhe shpirt të një fëmije të vogël! Do të marrë shumë gjëra përsipër, do të mbarojë ato me të cilat nuk do të mërzitet dhe sigurisht… do jeni gjithnjëdy hapa më përpara!

Dashi 2:

Eshtë një klik më i qetë nga tipi i parë, ka zjarrin brenda vetes, por ka dhe njëëmbëlsi në sjelljen e tij, që nuk mundeni ta shpjegoni. Eshtë krenar, por do të vendosë dhe ju në të njëtin drejtim me veten! Lërë që ju sheh dhe ju pren në feta, pa ju thënë fjalë. Mos e kërkoni, eshtë një Dash që ka gjithnjë trashgimi nga Peshqit dhe kombinon malin me detin, domethënë fuqinë me ndjenjën!

Dashi 3:

Ka ngacmimin e Dashit, por dhe zhvendosje që ju bën të pyesni veten. Vë synim dhe punon në mënyrë metodike dhe të sqaruar për materializimin e tyre. Ndërkohë që ka fuqi, është i harkuar, ndërkohë që ka pasion dhe guxim, jep përshtypjen se i kontrollon shumë mirë ai ato, dhe jo e kundërta. Eshtë një Dash që huazon element nga demi dhe fsheh shumë joshje!

Shiko gjithashtu