Tarot mujor
05/10/2018

Letra Taro e Arkanës së Madhe, që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Tetorit, është letra e Botës!

Tarot mujor
01/09/2018

Letra Taro e Arkanës e Madhe që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Shtatorit është letra e Krizës!

Letra Taro e muajit: Kriza

Tarot mujor
02/08/2018

Gushti pritet të jetë një muaj plot mundësi dhe momente me fat për shumicën e shenjave. Rastet që ishin të bllokuara ose që mendonit se ishin përfunduar tani do të jenë në përfundim dhe shumë ëndrra do të realizohen.

Tarot mujor
06/07/2018

Në Korrik 2018 interesi i të gjithëve përqendrohet në përfitimin ekonomik dhe kënaqësinë seksuale dhe këto dy fushat janë që do të kenë zhvillimet më të rëndësishme …

Tarot mujor
02/06/2018

Qershori pritet të jetë një muaj plot mundësi dhe momente fati për shumicën e shenjave. Rastet që ishin bllokuar ose mendonit se ishin përfunduar ,do të jenë në fazën e përfundimit dhe shumë ëndrra do të realizohen.