21 këshilla Feng Shui për dashurinë

17/02/2018

Ju mund të përdorni Feng Shui për t’u përqëndruar në fusha të caktuara të jetës tuaj të tilla si dashuria, lumturia dhe pasuria, si dhe përmirësimi i tyre.Feng Shui është një urtësi e lashtë që  ekziston ketu e   qindra vjet më parë. Kjo është një mënyrë për të analizuar marrëdhëniet midis kohës, hapësirës dhe njerëzimit. Eshtë një mënyrë  jetëse dhe mund të zbatohet për këdo pavarësist  besimin që ka.

BUSULL KINEZE  LUO PAN FENG SHUI         

Është një mjet jashtëzakonisht i fuqishëm por i thjeshtë që mund të përdorni për të ndryshuar jetën tuaj për  mirë. Meqenëse është pa shpenzime , të gjithë mund ta aplikojnë atë në shtëpinë e tyre. Është e shpejtë dhe e lehtë për të bërë kur ta mësosh, dhe nuk kerkon shumë kohë.

(Më poshtë janë tre fusha të jetës ku Feng Shui mund të ndihmojë.)

DASHURIA

Feng Shui ofron ndihmë të pafundme ne lidhje me dashurinë . Kjo mund t’ju ndihmojë të merrni  dashuri nga të tjerët, të përmirësoni komunikimin dhe jetën tuaj seksuale me partnerin  dhe madje t’ju ndihmojnë të doni veten tuaj. Një dhomë gjumi e mirë feng shui është një dhomë gjumi që ju fton, ju tundon, ju terheq, por në të njëjtën kohë dhe ju qetson . Është lumturi dhe kënaqësi të jesh atje, edhe kur je atje për një gjumë të shkurtër, për  gjumin e  natës ose për një dashuri të pasionuar! Lexoni se si mund ta bëni këtë:

DASHURI ZEMRA:

1.  Hiqni TV, kompjuterin ose pajisjet e palestresnga dhoma gjumi juaj.
2.  Hapni dritaret shpesh ose përdorni një jonizues me cilësi të mirë për të mbajtur ajrin të freskët dhe plot me oksigjen.
3.  Mundohuni të keni nivele të ndryshme të ndriçimit në dhomën tuaj të gjumit, ose përdorni një celes dimmer për të rregulluar energjinë në përputhje me rrethanat.
4.  Përdorni ngjyra të ngrohta qe të arrini një ekuilibër të mirë në dhomën tuaj të gjumit.
5.  Zgjidhni imazhe dhe kornizat për dhomëne gjumit tuaj me intuit , pasi imazhet sjellin energji të fuqishme.
6.  Ndiqni udhëzimet bazë feng shui për shtratin tuaj, të cilat janë:
     – Shtrati juaj duhet të jet I arritshëm nga të dy anët,
     – Të keni dy komedina (një në secilën anë)
     – Shmangni pozicionin qe krevati tuaj të jet në një linjë të drejtpërdrejtë me derën.

7.  Keni të gjitha dyert e dhomës së gjumit të mbyllura gjatë natës, dyert e dollapeve, sirtaret, derën e banies së gjumit dhe derën e gjumit.

LUMTURIA

Sipas feng shui, nëse nuk jeni të  gëzuar mjaftueshëm atëherë rrjedha e chi  (ci)  nuk  është I bilancuar. Feng Shui është një mënyrë e mrekullueshme për të ofruar më shumë gëzim dhe lumturi ne jetën tuaj, sepse përmirëson rrjedhën e energjisë positive . Më poshtë jepen  disa këshilla për lumturinë me feng shui.

LUMTURIA:

1. Hiqni këpucët para se të hyni në shtëpinë tuaj. Bëni atë si një ritual për lirimin e stresit nga puna, 
te trafikut dhe ditës se keqe bejeni të pasur.

2. Pastroni hapësirën e shtëpisë tuaj nga rrëmuja. Rrëmuja prish jetën tuaj. Kur është e ekzagjeruar,ju 
ndiheni të stresuar për gjithçka. Ju nuk mund të gjeni çelësat tuaj, letra të rëndësishme ose faturat, rripin e saktë e pantallonave ose një kujtim të dashur për ju . Rrëmujë krijon kaos dhe pengon aftësinë tuaj për t’u çlodhur.

3. Bëni sistemimin të duhur të gjerave qëkanë kohë qe ju ju brengosin . Keshtu ju do largoni energjinë negative, pikëllimin, frikën, zemërim apo zhgenjimet nga viti i kaluar. Është shumë e rëndësishme të pastoni hapësirën tuaj.
4. Rrethojnë veten me shumë dritë, ajër të pastër dhe gjelbërim. Hapni dyert dhe dritaret dhe ftoni natyrën të vi brenda. Ndërsa nata afrohet , shmanguni dritës e fortë për të paktën një orë para se të shkojnë në shtrat.
5. Flini më tepër duke krijuar një vend më të këndshme për të pushuar gjatë natës. Shih këshilla më sipër për dashurinë .
6. Zgjidhni ngjyrat qe ju ndihmojnë për tu relaksuar . Perfshini ngjyrën blu, livando, jeshile, ngjyrë pjeshke dhe tonet e tjera qetësuese të tokës në shtëpinë tuaj.
7. Tingujt relaksues të natyrës krijojnë një mjedis të qetë. Krijo një playlist me tinguji natyrore si valet e detit e qetë, rrjedhat malore, cicerimat e zogjve një fllad të butë midis pemëve. Nëse bëni një kërkim në Google për muzikë të relaksuar si për shembull: chill out relaxation music , ju patjetër do të gjeni diçka që do t’ju qetësoi. Do ju relaksoi dhe do ngadalësoi rrahjet e zemrës suaj.

PASURI DHE PARA

Feng Shui mirë, konfirmojnë mësuesit  të vjetër, nuk  ju sjell pasuri në qoftë se ju nuk e luftoni  për të, por ju jep mbështetjen e nevojshme për të kërkuar pasurinë dhe fatin. Ju ndihmon të përdorni terapi të ndryshme  Feng Shui për të krijuar një mjedis – në shtëpi dhe në zyrë – i cili do t’ju forcojë dhe do të tërheqi  energjitë  positive dhe të pasurisë. Ka shumë këshilla të  thjeshtë dhe të lehta Feng Shui  për pasuri dhe produkte për përdorim në ambjentin  tuaj për energji të forte në pasuri .

PASURI DHE PARA

1. Sigurohuni që keni një derë Feng Shui të fortë . Mbrojjeni , nëse është e nevojshme, me simbolet e mbrojtjes, bollëkut dhe fatit të mirë.
2. Kini shtëpinë dhe biznesin tuaj pa rrëmujë. Një ambjent i çrregullt nuk mund as të tërheqi as të mbaj energjinë e pasurisë.
3. Gjeni ‘zonën e parave tuaja “dhe kujdesuni për te. Nëse një pjesë e “zonës së pasurisë ‘ ju mungon, ose në qoftë se ‘ zona e pasurisë” juaj është në banjo, sigurohuni që e mirëmbani më trajtimet e duhura.
4. Vini në dukje simbole Feng Shui në mjedisin tuaj që stimulon pasurinë dhe bollëkun. Kjo mund të jetë ose simbole klasike të tilla si “ bretkosa e pasurisë” ose simboli juaj përfaqësuesi energjisë e pasurisë.
5. Kristali ngjyrë limoni (e verdhë) është e njohur për tërheqjen e pasurisë. Gjithashtu një gur I famshem pasurie Feng Shui është pirit. Ju mund të vini këto kristale tek ‘pema e parave Feng Shui’ tek ‘ana e pasurisë “në shtëpinë tuaj ose në zyrë.
6. Përdorni shatervanet . Kjo është një terapi feng shui shumë e fuqishme për të tërhequr energjinëe pasurisë dhe energjinëe freskët ci (Chi) (ose simbole që përfaqësojnë burime, shatervane ). Ju gjithashtu mund të përdorin imazhet e ujit që rrjedhin – ujëvarat, detet, lumenjtë, etj janë gjithashtu shumë të mira, pasi uji është një simbol i pasurie.
7. Sigurohuni që kontrolloni rregullisht rrjedhën e ci (chi) në shtëpinë dhe në zyrën tuaj. Një rrjedhë e fresket dhe e fuqishme e ci, në kombinim me simbole të ndryshme të pasurisë Feng shui, duhet të jetë qëllimi juaj, nëse jeni të fokusuar në tërheqjen energjinë e pasurisë dhe bollëkut.

Duke përdorur këto këshilla feng shui ju mund të tërheqni dashuri, lumturi dhe pasuri, mjafton të siguroheni  se pastroni rrëmujën dhe vendosni sendet me rregullsi  në hapësirën tuaj.

Shiko gjithashtu