Cilat shenja të horoskopit falin lehtësisht dhe cilat nuk e dinë se çfarë do të thotë të kërkosh falje.

Dhimbjet dhe plagët që mbajmë brenda nesh, qoftë sepse dikush na ka lënduar ose sepse jemi sjellë padrejtësisht, na mundon dhe na bën barrë në shpirt dhe e vetmja zgjidhje për t'u shëruar është falja. Por të kërkosh falje dhe të jesh i drejt nuk është gjithmonë e lehtë, të paktën jo për të gjithë, ashtu si të pranosh faljen dhe të ecësh përpara. Sigurisht që një rol të rëndësishëm luan edhe “mëkati” që është bërë. Por nuk po flasim për incidente të rënda, po flasim për gabime të vogla që krijojnë të këqija të mëdha. Disa çështje që mund të jenë të vogla për disa, mund të konsiderohen të pafalshme për të tjerët dhe kështu fillojnë keqkuptimet, zënkat etj.

Çdo person e trajton çështjen e faljes ndryshe dhe disa nuk dinë as të falin apo të kërkojnë falje. Tiparet e personalitetit luajnë një rol të veçantë dhe astrologjia i ka përgjigjet. Janë disa shenja të horoskopit që nëse tradhtohen do ta mbajnë atë “maniak” derisa të perëndojë dielli, disa që falin lehtësisht, ndërsa ka nga ato që mund të falin, por nuk harrojnë kurrë. Për sa i përket “më fal” jo të gjitha shenjat e horoskopit e dinë këtë fjalë.

 

DASHI

Nëse dikush ju lëndon, i gjithë vendi ku jetoni do t'ju dëgjojë. Zemërimi juaj do të jetë i fortë dhe fjalët tuaja të ashpra. Por e gjithë kjo është një shpërthim dhe nuk zgjat shumë. Ju nuk falni menjëherë dhe kurrë pa u kërkuar falje. Dhe ndoshta vetëm fjalët nuk mjaftojnë, do të prisni të shihni veprime që do të plotësojnë sadopak nevojën tuaj për komplimente. Një dhuratë apo darkë mund ta qetësojë më lehtë zemërimin tuaj.

Nëse duhet të kërkoni falje nuk është e lehtë për ju, por i pranoni gabimet tuaja dhe do kërkoni falje me guxim, thjesht do të thoni 15 arsye në të njëjtën kohë për të vërtetuar se asgjë nuk ka ndodhur, kështu që falja është e mrekullueshme.

 

DEMI

Nuk është e lehtë për ty të falësh, është jashtë natyrës tënde. Pra, nëse dikush ju lëndon dhe ju tradhton, ju e klasifikoni menjëherë si "armik" dhe siç e dini, është më e lehtë të lëvizësh një mal sesa të ndryshosh mendjen në një Dem. Nuk do pranoni argumente, nuk do dëgjoni as faljen, pasi momenti që ju tradhtuan në të njëjtën kohë ju ka mbetur në të shkuarën dhe do të qetësoheni vetëm nëse lëndojnë po aq thellë.

Duke qenë se nuk jeni mësuar të bëni gabime dhe nuk mund të pranoni lehtësisht që jeni ekspozuar, dëshironi pak kohë për të gjykuar situatat dhe më pas me veprime do të tregoni pendimin tuaj. Jo me fjalë, rrallëherë do të kërkoni falje është çështje strategjie.

 

BINJAKËT

Vendimi juaj nëse do të pranoni faljen e dikujt varet nga sa ekstrem ishte mëkati. Gënjeshtrat e kushtëzuara i falni lehtësisht, nuk u jepni aq bazë shkeljeve të vogla e të pakuptimta dhe falni mëkatet nëse dikush vjen dhe ju flet sinqerisht për atë që ka bërë dhe në çfarë rrethanash. Ju nuk mbani mëri. Megjithatë, janë dy çështje që nuk i diskutoni, pabesia dhe nëse dikush po ju ofendon familjen. Kushdo që e bën këtë, nuk dëshiron ta shohësh më përpara.

"Më fal" është një fjalë që mungon në fjalorin tuaj. Çfarëdo që të bëni nuk është aq e mirë në fund të fundit sa ia vlen të kërkoni falje. Në fund të fundit, ju do të bëni gjithçka dhe me argumente do ta zhvlerësoni aktin tuaj dhe do të provoni se nuk është bërë ndonjë dëm i madh. Pra, nuk ka asnjë arsye për të kërkuar falje, kaq e thjeshtë.

 

GAFORRJA

Keqkuptoni shumë lehtë dhe mbani stilin dhe distancën derisa të kërkojnë faljen tuaj. Me tingullin e fjalës "më fal" e gjithë rezistenca juaj humbet dhe ju jepni një falje. Mund të filloni të ankoheni pak dhe të kapeni duke u ankuar se sa të lënduar dhe lënduar keni qenë nga sjellja e të tjerëve, por deri tani. Edhe pse jeni djegur nga tendenca për të falur lehtësisht, ju përsëri e bëni këtë duke shpresuar se nuk do ta shkelni më.

Nëse lëndoni dikë pa dashje, mund të vuani më shumë se kaq. Do të kërkoni falje me lot në sy dhe do ta keni më shumë mendjen se të gjitha shenjat e horoskopit.

 

LUANI

Nëse dikush ju lëndon, do t'ju duhet t'ju kërkojë falje një mijë herë, do t'ju listojë, nëse bëhet me shkrim te një noter, mënyrat se si do të mund të riparojnë dëmin që ju shkaktuan dhe do të zotohen se nuk do ta bëjnë. përsëri, merrni kohën tuaj për të menduar për të. Ju  pëlqen të te jeni juve te paret  dhe të shohësh tjetrin dhe duke të lutur. Nëse gabimi i tjetrit ka lënduar reputacionin tuaj dhe ju ka ofenduar, nuk keni fat të merreni me të. Ju nuk mbani mëri, thjesht fshini nga jeta juaj atë që është e panevojshme.Si mbreti i zodiakut nuk do të shfaqni kurrë dobësi dhe vështirë se do ta pranoni që keni bërë një gabim. Ndoshta do të përpiqeni të gjeni një justifikim ose të ndryshoni temën dhe të vazhdoni. Ju do të tregoni fjalën falni duke ofruar një dhuratë. Kështu që ju kërkoni falje.

 

VIRGJERESHA

Ju i falni njerëzit, vazhdoni të mbani lidhje me ta, por nuk i lini kurrë të harrojnë atë që ju kanë bërë. Ju do të vazhdoni ta përsërisni mëkatin vazhdimisht, duke theksuar bujarinë tuaj në faljen e tyre dhe dyshimin tuaj nëse ata më në fund e merituan atë. Pasi personi tjetër mërzitet me torturat tuaja dhe largohet, ju konfirmoni dyshimet tuaja, bërtisni drejtësinë tuaj dhe mund të mos ju shkojë kurrë në mendje se ndoshta ju dhe kritikat tuaja të pamëshirshme e keni shtyrë atë në atë drejtim.Por nëse bëni një gabim, do t'ju duhet pak kohë për ta pranuar atë dhe për të kërkuar falje pa rrotullime dhe pa asnjë dramë. Por ju dëshironi që ata të mos ju godasin më kurrë.

 

PESHORJA

Sa më i ri të jesh, aq më lehtë është të falësh. Por ndërsa rriteni dhe kuptoni se të tjerët po përfitojnë nga paaftësia juaj për t'u marrë vesh me të gjithë, ju ndryshoni troparin tuaj dhe bëheni më të ashpër dhe më pak bujar me faljen tuaj se më parë. Ju tani doni prova dhe emra dhe nuk tërhiqeni sepse e shihni si çështje dinjiteti dhe i përfundoni marrëdhëniet shumë më lehtë dhe përgjithmonë.

Për shkak se po përpiqeni t'i rregulloni gjërat dhe t'i normalizoni situatat sa më shpejt të jetë e mundur, falja juaj thuhet gjithmonë me dashamirësi dhe fjalë të zgjedhura me kujdes.

 

AKREPI

Ju i merrni gjërat aq personalisht sa që preferoni të lëndoni dhjetë herë më shumë dikë që tradhtoi besimin tuaj sesa t'i falni. Kështu, falja nuk është një fjalë që të shpreh, siç le të themi është hakmarrje, të cilën do të kërkosh ta marrësh sado vite të kalojnë. Dhe nëse mëkatari mund të paguajë me të njëjtën monedhë dhe të ndjejë të njëjtën dhimbje, ju do të jeni të lumtur.

Shanset për të kërkuar falje janë të pakta. Ju e konsideroni faljen sinonim të dobësisë dhe nuk ia lejoni vetes një gjë të tillë. Në fund të fundit, sa ka gjasa që keni bërë një gabim pa dashur? Nëse kjo është ajo që ndodhi, atëherë do të gjeni një mënyrë për të zbutur situatën pa shqiptuar fjalën e ndaluar.

 

SHIGJETARI

Nëse ju pëlqen, pëlqeni apo dashuroni personin që ju “lëndoi”, ka shumë gjasa që ta falni. Nuk do të jetë më marrëdhënia juaj dhe do të mbani distancën, por do të hiqni dorë nga falja e mëkateve. Sigurisht, nuk do ta mbani gojën mbyllur dhe do ta lëndoni me fjalët tuaja kur pranoni faljen e tij, sepse ju pëlqen të jeni të qartë. Megjithatë, vetëm për shkak se ju falni dikë nuk do të thotë se ai është falur përgjithmonë. Ju do ta falni dikë maksimumi dy herë. Hera e tretë nuk do të ekzistojë, sado ta doni.

Nëse jeni fajtor tani, do të gjeni shumë mënyra për të shlyer, pa kërkuar kurrë falje realisht. Mund të bëni një dhuratë, të bëni një ftesë të mrekullueshme në një restorant të shtrenjtë, të organizoni një udhëtim, për të treguar se sa të penduar jeni, por nuk do të kërkoni falje. Sigurisht, edhe pse nuk do ta pranoni se keni gabuar, nuk do të bëni më kurrë atë që lëndon dikë tjetër.

 

BRICJAPI

Nëse dikush bën një gabim dhe ju lëndon ose ju lëndoni, ai do të duhet të paguajë shtrenjtë dhe ndoshta fjalë për fjalë. Pra, nëse humbet diçka me sjelljen e tij, do të duhet të fitosh dy herë më shumë për të pretenduar se po i jep faljen që ai dëshiron, përndryshe nuk ka të folur. Dhe sigurisht që nuk do ta falësh kurrë. Nuk ka rëndësi nëse ajo që ai ka bërë ka dëmtuar reputacionin apo imazhin tuaj. Sidomos nëse ai ka lënduar ndjenjat e përkushtimit apo bujarisë që kishit treguar ndaj tij.

Sigurisht, nuk është e lehtë për ju të kërkoni falje dhe nuk doni të tregoni se jeni të pambrojtur ndaj të tjerëve. Nëse jeni të sigurt se do të merrni falje, atëherë mund të thoni se ju vjen keq për atë që ndodhi, por se nuk keni qenë plotësisht fajtor.

 

UJORI

Ju do të faleni nëse kuptoni se po dëgjoni një falje të vërtetë ose se keni pendim të vërtetë për atë që ndodhi. Është e lehtë për ty të marrësh mbrapsht një mik, një person që mendon se ia vlen, për t'i dhënë një shans tjetër një partneri që ka gabuar. Në fund të fundit, ju besoni se urrejtja dhe keqdashja fillimisht hanë shpirtin tuaj si acid dhe dëshironi të hiqni qafe inatet shpejt. Natyrisht, edhe pse nuk është shumë e njohur për të gjithë Ujorin, ju ngjani paksa Akrepëve në çështjen e hakmarrjes nëse dikush ju ka bërë një mëkat të rëndë. Ka vetëm hakmarrje.

Por nëse dikush është duke pritur për faljen tuaj, ai do të duhet të presë një kohë të gjatë. Nuk është në natyrën tuaj të kërkoni falje nëse nuk keni bërë një gabim të madh që ka shkaktuar dëme të pariparueshme. Nuk i konsideroni të tjerët si gabim dhe mendoni se faljet për gjërat e vogla janë vetëm për fëmijët e vegjël. Ndoshta edhe nëse të pyesin arsyen, mund të përgjigjesh me stilin “e mban mend akoma? le të pimë diçka për ta harruar!”

 

PESHQIT

Dhembshuria dhe mirësia jote krijojnë aq shumë faj dhe komplekse sa nuk mund të durosh ta shohësh edhe armikun tënd të trishtuar. Ju gjeni alibinë për të tjerët dhe i justifikoni para se t'ju kërkojnë falje. Edhe pse e dini se ajo që kanë bërë është e gabuar, edhe pse ju lënduan shumë, ju këmbëngulni të jepni mundësi dhe të viktimizoni sepse besoni se do të korrigjohen dhe nuk do ta përsërisin. Rrallëherë mund t'i përmbahesh karakterit, por do të përkulesh nëse ke dikë përballë që qan dhe kërkon falje, edhe nëse e di nga brenda se ai gënjen.

Megjithatë, nëse keni bërë një gabim, nuk mund ta përballoni atë dhe nuk dëshironi të përballeni me veprimet tuaja. Ndiheni keq dhe doni që toka të hapet për t'ju gëlltitur. Preferoni të mos vini kurrë tek personi që keni lënduar dhe nuk do të shkoni të kërkoni falje, jo sepse nuk dëshironi, por sepse keni seder dhe ikni.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu