Hëna tek Dashi

28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Dashi

Hëna në shenjën dinamike të Dashit sjell një impuls dhe një nxitje qe rrit energjinë tuaj dhe ju bën të merrni një hap përpara. Ndjenjat tuaja janë shumë intensive dhe të zjarrta.

Ndjenjat  pasionante do të zhduket aq shpejt sa u shfaqen. Ju veproni në përputhje me ndjenjat tuaja dhe keni guximin për të ndjekur qëllimet tuaja, të mos dekurajoheni nga sfidat pavarësisht sa të medhaja mund të jenë ato.

Ju kërkoni të shmangni pengesa dhe për ti kapërcyer ato shpejt. Kjo është koha e përkryer për të filluar një projekt të ri që ka entuziazëm dhe passion.

Aktiviteti i fortë fizike ju ndihmon të keni energji shtesë dhe besim. Kujdes duhet t’i kushtohet vendime të nxituara, sepse ndjeni nevojën për të lëvizur shpejt. Nuk duhet të veproni nëse ndiheni nën presion.

Çfarë mund të bëni kur Hëna është tek Dashi?

Fillimet e reja dhe veprimi dinamik favorizohen. Vini shkëlqimin dhe ngjyrat në jetën tuaj. Ju mund të angazhoheni më aktivitete të fuqishme, të merrni pjesë në një ngjarje sportive, të shfaqni aftësitë tuaja të liderit, të lëvizni me besim për të marrë atë që ju dëshironi, eksploroni ambiciet tuaja për të mbrojtur veten, për të vepruar me iniciativën tuaj .

Shiko gjithashtu