Mallkimi i presidentëve të Amerikës dhe koincidenca me Takimin e Madh Jupiter-Saturn

Për 200 vitet e fundit, duket se çdo President Amerikan që është zgjedhur nën ndikimin e Takimit të Madh Jupiter-Saturn (si ai që do të zhvillohet më 21/12/20 në shenjën e Ujorit dhe përsëritet çdo njëzet vjet), ose ka rënë viktimë atentati vrasës ose i ka mbijetuar një atentati ose vdiq për shkaqe të tjera gjatë mandatit të tij.

Me rastin e betimit të ardhshëm të Joe Biden nën këtë ndikim, le të hedhim një vështrim se çfarë ka ndodhur në të kaluarën dhe si ky kënd mund të lidhet me një rrethanë kaq të pafat.

8 Presidentët "e pafat"

Mallkimi fillon me zgjedhjen e Ëilliam Henry Harrison në 1841, i cili u sëmur me pneumoni ditën e betimit dhe vdiq një muaj më vonë.

Abraham Linkoln u betua si President në 1861 me Takimin e Jupiter – Saturn në Virgjëreshë, por u vra në fillim të mandatit të tij të dytë, disa muaj pas betimit, në moshën 56 vjeç.

James Garfield u betua në Mars 1881 nën ndikimin e Takimit të Madh Jupiter - Saturn në Dem në 1880 dhe u vra në Shtator nga një person i shqetësuar në të 50-at e tij.

Ëilliam McKinley u betua për një mandat të dytë me Takimin e Madh Jupiter - Saturn në Bricjap në 1900 dhe u vra para se të mbyllte një vit nga një anarkist në moshën 58 vjeç.

Ëarren Harding u betua si President në 1921 me Takimin e Madh Jupiter-Saturn në Dem dhe papritmas vdiq në moshën 58 vjeç nga një goditje në tru.

John Fitzgerald Kennedy u betua në 1961 me Takimin e Madh Jupiter-Saturn në Bricjap dhe u vra tre vjet më vonë në Dallas.

Ronald Reagan u betua nën ndikimin e Takimit të Madh Jupiter-Saturn në Peshore në 1980 dhe u vra në 1981, nga i cili mbijetoi me disa lëndime të rënda.

Më me fat të mirë qëlloi George Ë. Bush, i cili u zgjodh në 2001 dhe katër vjet më vonë u sulmua me një granatë, e cila nuk shpërtheu.

 

Legjenda e Ikarus dhe forcat kundërshtare

Takimi i Madh i Jupiter - Saturnit shoqërohet me legjendës e Ikarus, i cili nuk iu bind këshillës së babait të tij dhe fluturoi afër Diellit, krahët e dyllit të shkrirë të të cilit u shkrinë dhe ai ra. Eshtë një Takim që bashkon forcat kundërshtare. Idealizmi ndaj materializmit, pritshmëri të mëdha dhe ambicie ndaj kufizimeve të jetës, nevoja e Pavdekësisë ndaj Vdekjes e lidhur me gjendjen njerëzore.

 

Ndikimi i fortë i këndit në jetën e John Lennon

Sidoqoftë, shumë herë ndikimi i një këndi të tillë, kur dikush e sjell atë në horoskopin e tij të ditëlindjes, është në një mënyrë sikur po pasqyrohet dhe në të ardhmen e tij. Një shembull tipik është këngëtari John Lennon. Ai lindi në vitin 1940 gjatë Luftës së Dytë Botërore me ndikimin e Takimi të Madh Jupiter - Saturn tek Demi. Ai u bë heroi i një brezi të tërë, duke kënduar për paqe, kur Beatles debutuan gjatë Takimit të Madh Jupiter - Saturn në Bricjap në 1960 dhe njëzet vjet pas 1980, me Takimin tjetër Jupiter – Saturn në Peshore, John Lennon u vra. Eshtë e pabesueshme se si jeta e dikujt dominohet nga një kënd i tillë.

 

Betimi i Presidentit të ri

Nën këtë ndikim, Joe Biden betohet në janar 2021. Le të shpresojmë që e gjithë kjo të jetë një rastësi e thjeshtë, por gjithashtu se ai do të ketë mbrojtje të lartë për shëndetin e tij kur të shfaqet në publik.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu