Shenjat dhe tema

Kush mendon se shenja nuk luan rol në mikpritjen, gënjehet! Sesi sillet një femër brenda në shtëpi dhe në lidhje me punët e përditshme që kërkon mikpritja, kanë plotësisht lidhje me temperamentin e shenjës në të cilën bën pjesë. Mësoni më poshtë sesi e përceptojnë mikpritjen femrat e shenjave të zodiakut, por dhe sesi reagojnë në ndaj sugjerimeve…

Shenjat dhe tema

Kur interesohemi për dikë të gjithë duam të tregojmë veten tonë më të mirë për ta joshur dhe t’I tregojmë interesin tonë erotic.Flirtimi është një “art”, është instikti që shtyn të flirtojmë.

Një buzëqeshje, një zë sensual dhe një sjellje paksa të sikletshme, janë shenja se po luhet një lojë erotike.Flirtimi bazohet më shumë në gjuhën e trupit, shikimin, dhe komunikimin indirect.

Shenjat dhe tema

Kemi ardhur në këtë botë për të fituar të mirat supreme, dhe kjo nuk është gjë tjetër se lumturia vetë. Lumturia mun dtë fshihet brenda një momenti, mundet të ndodhet brenda një njeriu apo brenda dickaje që duam. Ka shumë forma dhe është e paparashikueshme.

Shenjat dhe tema

Secili prej nesh përballet ndryshe me familjen dhe rolin e tij brenda saj. Pa asnjë dyshim, shenjat tona të zodiakut kanë një rol të rëndësishëm këtë sjellje dhe sesi e shohim lidhjen familjare.

Dukshëm dhe kuptimi fillestar ka mënyrën me të cilun dikush është rritur dhe normat që ka marrë nga shtëpia e tij.

Shenjat dhe tema

Një mashkull, duhet ta shohë një femër si një bizhuteri të shtrenjtë dhe të dashur! Shikoni atëher sipas shenjës së saj të zodiakut, c’farë bizhuterie i përshtatet dhe bëjeni të cmëndet nga gëzimi! Kështu që do të bjerë në krahët tuaj…pa u menduar dy herë!

Lexoni shenjën tuaj të zodiakut dhe zgjidhni bizhuterinë që i përshtatet: