Shenjat dhe tema

Dashuria është e ëmbël, por dhe e dhimbshme disa herë.Na bën të ndjejmë se e gjithë jeta jonëështë bosh pa të. Na ngren në qiell dhe na rrëzon në humnerë. Dashuria na bën që të na rrotullohet bota.

Shenjat dhe tema

“C’farë do hamë sot?” Një pyetje e përditshme, shpesh dhe torturuese për një nikoqire, pasi njërit i pëlqejnë të mbushurat, tjetrit bamjet dhe dikujt tjetër, brenda të njëjtën familje, asgjë nga kto. Por, akoma dhe në këtë cështje praktike dhe të përditshme, astrologjia mund t’ju ndihmojë!

Shenjat dhe tema

Një nga sekretet e njerëzve të suksesshëm është se, kur dicka në jetën e tyre mbaron, menjëherë hecin drejt për të ardhshmin.Në lidhje, në punë, në mënyrën e jetës, në gjithcka. Për ta, në vënd të c’do porte që mbyllet, hapet me një përpikmëri matematikore një tjetër, dhe i fton të vazhdojnë rrugëtimin e tyre, duke u ofruar pikëpamje akoma më interesante.

Shenjat dhe tema

Marrëdhënia jonë më ushqimin tregon shumë element të karakterit tonë dhe sigurisht, vlen dhe e kundërta. Shenjat e zodiakut, sipas temperamentit tyre, shprehin dhe mënyrën sesi ushqehen. Si e konsumon ushqimin c’do shenjë, c’farë shijesh preferon, por edhe në cilat caste e përdor ushqimin si zëvëndësues sipas karakteristikave të 12 shenjave?

Shenjat dhe tema

Shikimi i parë që do t’i hedhim tjetrit është definitive për të gjykuar nëse na pëlqen apo jo. Si person në përgjithësi, por edhe si kanditat për partner erotic, në vecanti. Dhe, sapo që findura që krijojnë për dikëështë bashkimi i shumë gjërave, pamja e jashtme luan gjithnjë rolin e saj, për disa më shumë dhe disa mëpak.