3 shenjat më me fat të zodiakut të majit 2022

Maji është një muaj shumë dinamik me ndryshime intensive planetare dhe fenomene astrologjike që nuk do të kalojnë pa u vënë re nga askush prej nesh dhe disa do të ndikojnë edhe në një nivel më të thellë. Me Mërkurin ne retrogradë me sa duket, i cili fillon nga data 09.05.2022 duke hyrë në një ndalesë te Binjakët dhe përfundon kursin e tij retrograd më 04.06.2022. Si në çdo kurs retrograd të Mërkurit, edhe në këtë do të ketë situata që do të na bëjnë të shohim në mënyra të ndryshm e gjërat që na ndodhin. Vonesat, zvarritjet, problemet e komunikimit apo udhëtimet apo keqkuptimet janë gjithmonë disa nga skenarët e një Mërkuri retrograd dhe duhet të jemi më të kujdesshëm në atë që themi, shkruajmë apo nënshkruajmë, por edhe në marrëdhëniet tona për të mos gabuar. Dy planetët më të dobishëm në astrologji, Aferdita dhe Jupiteri, do të ndryshojnë pozicionet dhe do të kalojnë në 02.05.2022 dhe 11.05.2022 përkatësisht në shenjën e zjarrtë të Dashit. Jupiteri në veçanti në këtë shenjë zjarri do të na kujtojë pak atmosferën e vitit 2019 e cila ishte sërish në shenjë zjarri, në shenjën e sundimit të tij, Shigjetarit. Jupiteri do të qëndrojë fillimisht në këtë shenjë deri më 28/10/2022 dhe duke qenë retrogradë do të kthehet për pak tek Peshqit, nga data 28/10/2022 deri më 20/12/2022 që do të kthehet tek Dashi. Shumë nga ato që do të ndodhin në dhjetëditëshin e parë të majit ndoshta do të duhet të rishikohen në nëntor të këtij viti. Disi dhjetë ditët e para të majit lidhen astrologjikisht me nëntorin. Hera e fundit që Jupiteri ishte në Dashi ishte periudha 2010-2011. Mendoni nëse ka pasur diçka në atë periudhë që ka ndodhur në jetën tuaj, sepse ka shumë mundësi që të keni një përsëritje relative. Në shenjën e Dashit, Jupiteri do të ndihmojë shumë më tepër se Peshqit, të paktën përsa i përket optimizmit, vetëbesimit, ambicjes, guximit. Nga kjo shenjë Jupiteri na pregatit  të bëhemi më të guximshëm në vendimet tona, të besojmë më shumë në vetentone  dhe potencialin tonë dhe të ndjekim qëllimin më të guximshëm. Afërdita nga Dashi, edhe pse nuk do ta takojë Jupiterin  në këtë shenjë, është ende në një pozicion shumë dinamik dhe do të na ndihmojë të kemi një qëndrim më të sigurt si emocionalisht ashtu edhe financiarisht. Shenjat e zjarrit si : Dashi, Luani dhe Shigjetari ose ata që kanë horoskop dhe planetë në këto shenja më në fund do të fillojnë të ndjejnë vërtet kushtet e pranverës, pra rilindjen në një farë mënyre në jetën tuaj. Por maji është edhe muaj i eklipseve. Eklipsi i dytë i vitit 2022, këtë herë një eklips hënor, do të ndodhë më 16/05/2022 në aksin Akrep-Dem, duke na çuar në kthjellime në jetën tonë. Është e qartë se ky eklips nuk do të jetë i lehtë, pasi ndikohet drejtpërdrejt dhe fuqishëm nga ndikimi i Saturnit. Ndoshta duhet të marrim ndonje mesim nga jeta jonë në mënyrë që të evoluojmë. Demi, Akrepi, Luani dhe Ujori do të preken nga ditëlindjet në dhjetëditëshin e tretë të këtyre shenjave. Më 24/05/2022 Marsi do të largohet nga ujërat e thella të Peshqve dhe do të kalojë në shenjën e sundimit të tij, tek Dashi, duke e bërë edhe më intensiv elementin e zjarrit në këtë muaj. Muaji do të mbyllet me Hënën e re tek shenja e Binjakëve  më 30/5, gjë që prek shenjat e kryqit e ndryshueshëm, pra Binjakët, Virgjëreshën, Shigjetarin dhe Peshqit me ditëlindjet në fund të dhjetëditëshit të parë - fillimit të dhjetëditëshit të dytë të shenjave të tyre të zodiakut. Nevoja për ndryshime dhe fillime të reja do të jetë e fortë në këto shenja të horoskopit, por do të duhet të prisni disa ditë që të përfundojë kursi retrograd i Mërkurit, pra pas datës 04.06.2022 për të siguruar suksesin e fillimeve tuaja të reja.

Por le të shohim se cilat janë 3 shenjat më me fat të zodiakut të majit 2022:

 

DASHI

Maji premton të jetë muaji më pozitiv jo vetëm i 2022 deri tani, por edhe i viteve të fundit. Bota juaj do të bëhet befas më e ndritshme, më optimiste dhe më me fat, pasi Jupiteri do të rishfaqet në shenjën tuaj pas 12 vitesh të tëra. Por le të fillojmë nga e para. Muaji fillon me hyrjen e Afërditës në shenjën tuaj të horoskopit më 2/5, ku do të qëndrojë deri më 28/5, duke ju rritur vetëbesimin, jetën tuaj të dashurisë, marrëdhëniet me publikun, pamjen tuaj dhe do t'ju bëjë të ndiheni më optimistë për gjithçka që do të vijë. Do ketë shumë flirte edhe nëse jeni beqarë – ka shumë mundësi që tani të krijojnë një njohje që do t’ju ​​emocionojë. Mundësitë për argëtim, stabilizimin tuaj  me të dashurit, për të udhëtuar apo për të shkuar në ekskursione nuk do të jenë të papërfillshme. Kursi i Afërditës është gjithashtu i dobishëm për ndjekjet tuaja profesionale, ndonëse disa gjëra do të bëhen ende në një nivel më sekret dhe prapaskena, pasi deri në 24/5 sundimtari juaj Marsi do të jetë tek Peshqit. Më 11/5 Jupiteri, planeti i begatisë, zgjerimit dhe mundësive, kalon në shenjën tuaj. Disi të gjithë do ta ndjeni ndikimin e tij pasi është një dridhje e fortë, por efektin e saj dobiprurës do ta ndjejnë më shumë të lindurit në dhjetë ditët e para. Mundësitë e zhvillimit që do të shfaqen kanë të bëjnë si në nivelin personal ashtu edhe në atë profesional. Do keni fat edhe në çështjet e studimeve. Disa mund të shkojnë në një shkollë sipas zgjedhjes së tyre, të tjerët mund të diplomohen dhe të marrin një diplomë. Do të hapen horizonte të reja në nivel profesional dhe në fakt në datën 29/5 kur Marsi dhe Jupiteri do të takohen në shenjën tuaj të zodiakut do të jeni të pandalshëm. Koha për të kërkuar dhe arritur qëllimet tuaja më të mëdha. Jupiteri do të qëndrojë në fazën e parë deri në datën 28/10 në shenjën tuaj të zodiakut, do të tërhiqet për pak kohë tek Peshqit dhe do të kthehet më 20/12 për një periudhë shumë më të gjatë duke qendruarderi  në vitin 2023 në shenjën tuaj të zodiakut. Sigurisht që maji ka edhe disa vështirësi, si kalimi ne retrograde te Mërkurit që ka nevojë për vëmendje pas 9/5 në çështjet e komunikimit, udhëtimit. Kur bëni plane ose komunikoni me të tjerët, sigurohuni që ata të kuptojnë atë që po thoni përpara se të bini dakord për diçka. Këshilla ime është të përgatiteni për fillimet e reja në maj, por t'i vini përpara pas 4/6. Vëmendje duhet t'i kushtojmë financave edhe në eklipsin e dytë të vitit në 16/5. Shmangni rrezikun dhe investimet në ato ditë.

 

LUANI

Muaji optimist dhe premtues i 2022 është maji, pasi dy planetët e dobishëm të astrologjisë tradicionale, Aferdita  dhe Jupiteri, zënë vendin e tyre në shenjen e Dashit tuaj miqësor dhe fillimisht premtojnë se do t'ju ngrenë humorin. Më shumë optimizëm në jeta dhe akoma më shumë do t'ju hapë oreksin për aventura të reja, më shumë liri, pavarësi, të vërtetë, dije, por edhe udhëtime. Afërdita do të kalojë te Dashi më 2/5 dhe do të qëndrojë deri më 28/5, duke forcuar lidhjen tuaj sentimentale , duke ju bërë më të gatshëm për të takuar njerëz të rinj, për të udhëtuar, për t'u lidhur me njerëz që jetojnë larg edhe jashtë vendit, por edhe me ju jeni më aktiv. në mediat sociale. Më 11/5 Jupiteri do të kalojë pas tre vitesh në një shenjë të zjarrtë miqësore prej jush, duke e bërë edhe më intensive nevojën për të hapur horizontet, për të provuar eksperienca të reja, për të fituar njohuri dhe aftësi të reja, për të udhëtuar dhe për të ndryshuar performancat. Të lindurit në dhjetëditëshin e parë të shenjës së horoskopit do të jenë më të prekurit, të paktën deri në datën 28/10, që do të jetë faza e parë e Jupiterit tek Dashi. Por mund të ketë edhe një nuancë karmike për shenjën tuaj të zodiakut, pasi Dielli, sundimtari i shenjës suaj të zodiakut, do të udhëtojë shumë afër kendeve qe ben  me Uranin, Saturnin dhe rrezatimin  e Hënës duke çuar në ndryshime që mund të ndryshojnë rrjedhën e jetës tuaj. Mos harroni se kemi edhe një eklips që do të ndodhë më 16/5, duke ju prekur sidomos nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tretë. Ngjarjet e papritura mund të çojnë në zhvillime që mund të mos i prisni, p.sh. për të ndryshuar një çati shtëpie ose biznesi | Mos u përpiqni të kontrolloni gjithçka në mënyrë rigoroze dhe mbytëse. Lëreni universin t'ju befasojë pozitivisht. Mos harroni se Jupiteri në Dashi për shenjën tuaj të zodiakut ka të bëjë me besimin. Jo domosdoshmërisht në kuptimin e ndryshem të fjalës, pa e përjashtuar sigurisht. Maji ju fton të besoni se gjithçka që vjen në jetën tuaj ka një arsye, edhe nëse nuk e kuptoni tani me logjikën tuaj. Një tjetër gjë që duhet mbajtur parasysh në Maj është ecuria në dukje retrograde e Mërkurit te Binjakët fillimisht pas 9/5 dhe pas 23/5 në Demi deri në 4/6. Ju mund të keni disa vështirësi në komunikimin ose keqkuptimin e njerëzve nga miqtë ose bashkëpunëtorët tuaj. Nga ana tjetër, ka mundësi të keni takime të papritura me persona që kanë luajtur një rol në të shkuarën tuaj, veçanërisht në nivel profesional.

 

SHIGJETARI

Deri më tani në 2022 shumica e planetëve ishin në elementet e ujit dhe tokës, gjë që as energjikisht nuk ju ndihmuan të ndiheni optimistë dhe entuziastë, por kjo do të ndryshojë në maj Shigjetar te dashur. Jo një, por tre planetë do t'i kalojnë Dashit tuaj miqësor, duke sjellë më në fund pranverën në zemrën tuaj. Më i rëndësishmi nga këto tre ndikime planetare është ai i sundimtari juaj Jupiteri  i cili kalon në Dashi më 11/5 dhe do të qëndrojë në fazën e parë në këtë shenjë deri më 28/10. Ai do të tërhiqet për rreth dy muaj përsëri te Peshqit dhe do të kthehet më 20/12 për pjesën më të madhe të rrjedhës së tij. Hera e fundit që Jupiteri ishte në Dashi ishte periudha 2010-2011. Pra, nëse ktheheni pas në kohë, mund të zbuloni disa çështje që dalin sërish në pah. Shenja e Dashit në horoskopin tuaj Diellor drejton marrëdhëniet e dashurisë, krijimin, fëmijët, argëtimin, planet tuaja të biznesit, hobi, por edhe famën. Të gjitha sa më sipër do të forcohen disi, jo vetëm për shkak të Jupiterit, por edhe Afërditës në të njëjtën shenjë në javën e fundit të majit dhe nga Marsi. Nëse jeni beqarë – mundësitë për t’u takuar do jenë të shumta dhe madje disa prej tyre mund të jenë shumë emocionuese. Hapeni zemrën tuaj dhe dukeni të hapur ndaj aventurave të reja. Për disa prej jush, dashuria e madhe në jetën tuaj mund të vijë me Jupiterin  tek Dashi, ndërkohë që edhe fëmijët mund të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj. Maji si dhe qershori do të jenë një nga muajt më pozitivë për një shtatzëni për zonjat e shenjës së horoskopit ose mund të sinjalizojë ardhjen e një pasardhësi që do t'ju mbushë me lumturi. Këtë muaj do të kemi një Mërkur retrogradë pas 9/5 në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve. Nuk përjashtohet mundësia që një lidhje dashurie apo një person me të cilin keni pasur një lidhje biznesi të kthehet nga e kaluara duke ju bërë një propozim. Do ta shqyrtoni shumë mirë situatën, por këshilla ime është të mos e nisni  përpara datës 4/6 kur Merkuri  do të kthehet në rrugën e duhur. Eklipsi i datës 16/5 prek të lindurit në dhjediteshit te tretë, duke i vënë në prioritet çështjet e punës dhe shëndetit. Mund të ketë një sfond në ato ditë, kështu që shmangni angazhimin pa pasur një pasqyrë të qartë të asaj që po luhet, të paktën në biznesin tuaj. Sigurisht që duhet të jeni të kujdesshëm edhe me çështjet e shëndetit dhe fitnesit sepse shendeti eshte paresori te tjerat vijn dhe shkojne .

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu