5 femrat më dinamike të zodiakut që asnjë mashkull nuk mund t'i kontrollojë

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Për fat të mirë në ditët e sotme, pushteti femëror nuk është aq i shtypur sa në të kaluarën. Edhe pse shoqëria patriarkale ka lënë gjurmë, gratë me kalimin e kohës kanë mësuar se si të mos kontrollohen nga seksi i kundërt.

Disa shenja të zodiakut përdorin më shumë dialog, të tjera diplomaci dhe logjikë dhe disa janë të zemëruar, të heshtur, por duke pritur në qoshe. Dallimi me këto 5 shenja të horoskopit është se "zgjedha nuk duron", se ata preferojnë një sulm frontal ndaj kujtdo që përpiqet t'i kontrollojë. Reagimi i këtyre 5 grave është burim dhe e nisin luftën instinktivisht.

DASHI

Duke qenë se është plot pavarësi dhe energji, gruaja Dashi ndjek me pasion dëshirat e saj dhe askush nuk mund t'i pengojë kur ajo dëshiron diçka. Që në moshë të re ajo mësoi të sfidonte autoritetin (të prindërve, mësuesve) dhe në përgjithësi të atyre që i qëndronin në rrugën e saj. Nëse ajo do të lejohej të qëndronte në festë deri në orën 12:00, ajo do të preferonte një sherr më pas, por do të largohej kur të donte. Dashi e ka reagimin në gjak dhe mënyra më e mirë për të bindur dikë të bëjë diçka është t'i thuash se nuk mund ta bëjë. Është gjithashtu një nga arsyet që femrat e kësaj shenje të zodiakut mund të angazhohen në profesione tradicionale të dominuara nga meshkujt. Sidomos nëse një mashkull përpiqet t'i kontrollojë ato në mënyrë të drejtë ose anash. Ai mund të përballet me dhunë verbale, madje edhe fizike, pasi ai do të zgjojë nga brenda tyre luftëtarin arian. Kontrolli i zemëron ata.

AKREPI

Akrepi dinamik dhe i pasionuar e di se çfarë i pëlqen dhe çfarë nuk i pëlqen te meshkujt. Perqendrimi  është në menunë e saj erotike dhe disa lojëra kontrolli janë të tolerueshme deri në një pikë. Kjo pikë nuk është të përpiqeni të fitoni më shumë kontroll sesa ai lejon. Nëse ai përpiqet ta kufizojë atë ose ta përdorë për të stimuluar egon e tij, ai nuk do ta lërë atë në baltë. Në fund të fundit, kush mund të luajë lojëra fuqie më mirë se një Akrep Pluton? Kushdo që tenton të hedhë një Akrep në “dysheme”, apo ta zvogëlojë me sjelljen e tij, nuk do të ketë rezultatet e pritura. Ajo do të ketë sukses vetëm të aktivizojë thumbin e saj të famshëm. Një Akrep e di vlerën e tij dhe atë që dëshiron nga jeta. Ai më mirë do të prishte marrëdhënien ose atë, sesa t'i nënshtrohej dikujt.

BRICJAPI

Këto gra kanë mënyrën e tyre dhe gjithçka nën kontroll. Të paktën nga jashtë, pasi ata gjithmonë përpiqen të nënshtrojnë emocionet e tyre dhe të jenë racionalë dhe korrektë. Qasja e tyre ambicioze ndaj jetës i bën ata të suksesshëm dhe përkushtimi i tyre në punë shpesh jep më shumë para sesa partnerët e tyre. Potenciali i tyre ndonjëherë tërheq bashkëshortë që mund të jenë më pak të suksesshëm se ata. Ose për shkak se disa njerëz nuk pinë çaj të saj ose sepse ndihen paksa të pafavorizuar me të, ata shpesh mund të përpiqen t'i kontrollojnë. Në fillim kjo mund të kalojë pa u vënë re, veçanërisht nëse ndodh në një shkallë të vogël. Por ndërsa planeti i tyre Saturn i njeh modelet, Bricjapët nuk mund ta tolerojnë kontrollin kur dikush e praktikon atë shpesh ose për një kohë të gjatë. Ata kanë një perceptim të shkëlqyeshëm dhe shikimi i tyre është gjithmonë në kërkim për të dalluar atë që nuk shkon rreth tyre. Ata nuk i nënshtrohen askujt dhe kur përballesh me ta është si të kalosh në Gjykatën e Lartë të Apelit. Ndëshkimi është aktakuza e tyre e pamëshirshme dhe indiferenca e akullt.

UJORI

Një Ujor është krenare se sa e veçantë dhe e veçantë është. Pavarësia e saj është po aq e fortë sa autonomia e saj. Nëse një burrë përpiqet të kontrollojë dallimin ose vullnetin e tij, ai nuk do të ketë një rrëmujë të mirë. Ndoshta as që duhet menduar të përpiqet t'i sugjerojë asaj se si të sillet, të vishet apo të flasë, nëse ajo dëshiron të vazhdojë ta ketë pranë tij. Në çdo rast, ajo është më shumë e orientuar nga kolektivi se sa nga stafi, diçka që e ka vështirësuar në të shkuarën me marrëdhëniet e saj. Femrat e Ujorit nuk do të hezitojnë nëse përballen me sjellje të tilla të presin lidhjet me thikë dhe të largohen më shpejt se rrufeja. Në raste të tilla ata kurrë nuk do të shikojnë prapa. Ata kanë një shpirt shumë të lirë që të mund t'i kufizojnë në një mënyrë të tillë. Liria e tyre brenda apo jashtë marrëdhënies është e panegociueshme.

SHIGJETARI

Gratë e Shigjetarit nga natyra janë shpirtra të lirë. Është e vështirë t'i zbusësh, t'i mbash të kufizuar dhe aq më tepër të përpiqesh t'i kontrollosh. Instinkti i tyre do të tingëllojë në të kuqe dhe sirena e tyre e brendshme do të kumbojë vetëm në përpjekje. Planeti i tyre Jupiter simbolizon zgjerimin. Prandaj, ata as që mund të kuptojnë se çfarë mund të shkaktojë këtë nevojë tek tjetri për t'i kontrolluar. Sigurisht që do ta zgjidhin në mendjen e tyre, me këtë burim kurioziteti që posedojnë për të analizuar sjelljet njerëzore, por menjëherë më pas synimi i tyre është ta “bëjnë” në mënyrë diskrete. Nuk ka si të bashkëjetojnë me njerëz të tillë. Ata do të zhduken ngadalë derisa të humbasin plotësisht. Ata nuk mund ta tolerojnë këtë lloj perceptimi të kufizuar që i çon njerëzit drejt taktikave të tilla. Kur të ballafaqohen me auditimin, ata do ta kritikojnë atë duke përdorur logjikë dhe argument të vërtetë derisa ai të thotë mëkatar. Nëse ai nuk është i gatshëm ta bëjë këtë, ai nuk do të ikë. Ata do të largohen për të jetuar aventurën e radhës të jetës që i pret në radhën tjetër.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu