Parashikimet

23/7-23/8
Luani mujor
01/01/2021 to 31/01/2021

Luanë të dashur, janari është një muaj që duket se kërkon shumë nga ju, veçanërisht në nivelin profesional dhe mund të duhet të përqendroheni më shumë në punë. Hyrja e Marsit në shenjën e Demit në 7/1 përuron një periudhë që do të ketë diskutime për çështje profesionale dhe detyrime profesionale të cilat tani do të fillojnë të shtyhen edhe pak më shumë. Më 8/1 hyrja e Merkurit në shenjën e Ujorit është një lëvizje ndihmëse planetare për ju, pasi do të jetë më e lehtë të gjeni një pikë të përbashkët kontakti me partnerët tuaj dhe të dashurit tuaj në përgjithësi. Në mes të muajit, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Bricjapit (13/1) do t'ju tregojë në çdo mënyrë se duhet të shlyeni disa nga detyrimet "menjëherë" pasi jeta juaj e përditshme do të fillojë të bëhet shumë kërkuese. Nga 19 në 23/1 nevojitet vëmendje e veçantë pasi takimi i Marsit me Uranin në Dem dhe katrori që ata do të formojnë me Saturnin dhe Jupiterin në Ujor krijojnë keqkuptime, konfuzione dhe konflikte dhe e gjithë kjo do të ketë një ndikim negativ në diskutime për bashkëpunime dhe çështje profesionale. Do të jetë mirë të shmangni vendimet dhe konkluzionet përfundimtare në ditët e mësipërme në mënyrë që të mos mashtroheni nga vlerësime të gabuara. Më 20/1 hyrja e Diellit në shenjën e Ujorit thekson edhe më shumë pjesën e marrëdhënieve ndërpersonale, të cilat do të tërheqin vëmendjen tuaj në periudhën e ardhshme. Hëna e plotë që do të zhvillohet në boshtin tuaj (Luani - Ujori) më 28/1 do të nxjerrë në pah disa çështje të marrëdhënieve ndërpersonale me të cilat nuk doni të merreni, por kjo do të jetë një “detyrë” për ju.

Dashuria

Ky muaj do të ketë disa detyrime, si rezultat i të cilave do t'ju duhet të rregulloni punët tuaja sistematike me mençuri, në mënyrë që të mos keni çështje të tjera në kokën tuaj. Hyrja e Afërditës në shenjën e Bricjapit më 8/1 dhe trekëndëshi që do të formojë me Marsin në Dem tregon se do të jeni në gjendje të komunikoni në mënyrë harmonike me një person për të cilin jeni të interesuar dhe mund të ketë pasur pengesa në komunikimin mes jush në të kaluarën. Ky person mund të ketë lidhje me mjedisin tuaj të punës ose të jetë diku ku takoheni pothuajse çdo ditë. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie duhet t'i kushtoni vëmendje detyrimeve që mund të keni me partnerin tuaj, pasi këto do të jenë një shkak lodhjeje dhe ndoshta distancë midis jush. Nga 20/1 me hyrjen e Diellit në shenjën e Ujorit, interesi juaj do të përqendrohet më shumë në marrëdhëniet tuaja personale dhe jetën tuaj romantike, diçka që do t'ju ndihmojë të shqyrtoni me kujdes të dhënat dhe të veproni në mënyrën e duhur në çështjet që ju shqetësojnë.

Puna dhe Ekonomia

Punët dhe përgjegjësitë do të mbajnë mirë këtë muaj dhe duhet të mbani mend se sa më herët të punoni me ta për t'i zgjidhur ato, aq më lehtë do të jetë kryerja e tyre, edhe nëse ndodhin disa ndryshime të minutës së fundit. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Bricjapit më 14/1 tregon se do të ketë disa çështje që mund të sjellin mosmarrëveshje ose keqkuptime me njerëzit në mjedisin tuaj të punës. Ju mund të kuptoni se disa njerëz po përpiqen t'ju detyrojnë të ndiqni një model të caktuar në një çështje profesionale, por përpiquni t'i zgjidhni këto mosmarrëveshje me humor të mirë dhe dialog. Prania e Marsit në shenjën e Demit nga 7/1 dhe për të gjithë muajin do të sjellë drejtimin për biznes, kështu që duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe menaxhimit të kohës tuaj.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,