Parashikimet

Luani javor
06/07/2020 to 12/07/2020

Të përgjithshmet

Për ju Luanë, këtë javë ka mundësi që disa nga ankesat që keni nga të dashurit tuaj të "zgjohen" dhe të ndikojnë si në gjendjen shpirtërore ashtu edhe në sjelljen tuaj. Katrori midis Mërkurit që lëviz në vijë të kundërt në shenjën e Gaforres dhe Marsit në shenjën e Dashit tregon se këto ditë do të keni tendencën të mbani mend "shijen e tharë të vitit të kaluar", e cila do të ndikojë në marrëdhëniet tuaja ndërnjerëzore. Mundohuni të mos u mërzisni nga kujtimet dhe ankesat e së kaluarës dhe mendoni nëse ka ndonjë arsye për t'u shqetësuar për to. Më datë 12/7, Merkuri kthehet në rrugën e drejtë dhe do të jetë më i dobishëm në çështjet që lidhen me komunikimin dhe administrimin e emocioneve dhe informacionit.

Parashikimet në dashuri

Komunikimi me partnerin tuaj mund të jetë një pengesë gjatë kësaj jave pasi katrori i Mërkurit të kundërt me Marsin tregon se nuk do të lëvizni në të njëjtën gjatësi vale. Gjithashtu tregon se ekziston mundësia që ju të jeni duke "gërmuar" çështje që janë mbyllur dhe kjo nuk do të jetë aspak e dobishme për marrëdhënien tuaj. Nëse jeni i lirë, mund të flirtoni me idenë për t'i dhënë një personi një shans të dytë, por këto ditë nuk janë të përshtatshme për vendime të qëndrueshme.

Parashikimet profesionale

Sektori i biznesit mund t'ju shqetësojë këtë javë, por është një ide e mirë të mos hyni në procesin e rihapjes së çështjeve të biznesit që janë zgjidhur në një farë mënyre. Në ditët e para të javës duhet t'i kushtoni vëmendje të duhur punës, pasi mund të ketë disa vonesa ose shtyrje në çështjet që lidhen me të.

, , ,