Parashikimet

23/10-22/11
Akrepi ditor/29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.Dita e sotme ju sjell më pranë me njerzit qe doni dhe per njohjet e reja , ndërkohë që nuk janë të pakta herët kur do të mohoni të shihni në sy dhe përgjegjësitë tuaja në situata udhkryqesh, duke preferuar ti kapërceni, qoftë dhe përkohësisht. Kështu që sot, është një mundësi e mirë për të rishikuar dëshirat tuaja. Tashmë është momënti i duhur për të marrë përgjigje nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Jeni më të kujdesshem , ndoshta dhe me dyshime dicka që mund t’ju largojë nga të tjerët, por dëshira seksuale do të qëndrojë lartë në dhomën e gjumit. Madje, tani kërkoni dhe lidhjen shpirtërore.

Karriera dhe financat

Nëse sot i menaxhoni cështjet ekonomike të personave të tretë që lidhen në mënyrë indirekte dhe me portofolin tuaj, detyrimet apo borxhet tuaja, do duhet të tregoni më shumë kujdes.

, , , ,