Parashikimet

23/9-22/10
Peshorja ditor/29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.ju fuqizon klimën dhe balancat në lidhjet tuaja ndërpersonale, pasi dhe të tjerët presin shumë prej jush. Por për sot, do të hapeni drejt horizonteve të reja, dhe do të bëni plane për të ardhmen. Kontakte me vënde të largëta, cështjë studimesh apo ligjore do të vazhdojnë.

Dashuria

Ndonjë person të rrethit tuaj të afërt sot ka dicka për t’ju thënë. Por nga sot, përgatituni për disa ankesa nga të afërmit tuaj, ndaj fillimisht dëgjoni astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Karriera dhe financat

Ekzistojnë disa të reja pozitive që lidhen me financat tuaja, pasi mund të mbështeteni dhe tek personat që kanë lidhje me punën tuaj, për të përparuar me sukses në cështje ekonomike, mjafton të shpëtoni nga situatat e ngatërruara.

, , , ,