Parashikimet

24/8-22/9
Virgjeresha ditor/29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.Disa lëvizje të personave të rrethit tuaj të afërt ka mundësi t’ju ekspozojnë, duke ju dëmtuar imazhin që përcillni për jashtë. Kështu që sot ftoheni të tregoni kujdes të vecantë dhe të kontrolloni sesa ajo që ju prezantojnë, përputhet me realitetin. Kështu që keni nevojë për drejtim nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Sot do të merrni një reagim utopik drejt personave që ju rrethojnë, por në përgjithësi keni kaluar në një fazë në të cilën do të distancoheni nga turmat për të vënë brenda jush gjërat në një rregull.

Karriera dhe financat

Afërdita nëVirgjereshe ne  një pozicion shoqëror ju jep mundesira dhe supriza, tani që dhe sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser, ndërkohë që duhet të keni kujdes shpenzimet për shkak të borxheve të shumta, të cilat ju ngjeshin portofolin.

, , , ,