Axhenda mujore

Dashi : Një vit ditëlindje, i mirë dhe kreativ!

Axhenda mujore
01/03/2020 to 31/03/2020

AXHENTA MUJORE PER MUAJIN MARS2020 DITET E MIRA PER CDO SHENJE

Axhenda mujore
01/09/2019 to 30/09/2019

Kalendari Astrologjik i muajit Shtator 2019

Axhenda mujore
01/08/2019 to 31/08/2019

Kalendari Astrologjik i muajit Gusht 2019

Axhenda mujore
01/07/2019 to 31/07/2019

KALENDARI ASTROLOGJIK PER MUAJIN KORRIK2019