Akrepi: Një vit i mirë dhe produktiv ditëlindjeje!

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Gëzuar ditëlindjen dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta përdorni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Me rastin e ditëlindjes suaj është tani një kohë e mirë për të konsultuar një astrolog dhe për të parë se çfarë premton grafiku juaj vjetor, ku jeni të favorizuar dhe cilat janë çështjet që do të lëvizin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të llogariten për ju nga ditelindjen tende kete vit. Gjeni specifikimet e vitit tuaj të ditëlindjes! Flisni me astrologun tuaj duke telefonuar në www.astrologu.al/parashikime-personale.

Pacit një vit të mbarë dhe produktiv ditëlindjeje!

Një imazh të parë për vitin tuaj të ditëlindjes

Fuqia e Hënës

Nëse keni lindur nga 29 / 10-1 / 11, Hëna e plotë që do të ndodhë më 31 tetor bllokohet në hartën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit ju shihni rezultatin e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja dhe kuptoni se si duhet të lëvizni gjatë rrugës.Disa gjëra ose disa njerëz mund të largohen nga jeta juaj ose roli i tyre mund të ndryshojë plotësisht. Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprim dhe shumë punë. Situatat arrijnë kulmin dhe ndriçohen kështu që ju të mund të pastroheni.

Nëse keni lindur nga 13-17 / 11, energjia e Hënës së re që do të ndodhë më 15 nëntor regjistrohet në hartën e kthimit tuaj diellor do t'ju ndikojë brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm të ditëlindjes tuaj. Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e pranueshme, intuitive dhe magnetike gjatë së cilës ju mund të tërheqni dhe do t'ju jepen shumë gjëra. Sektori që aktivizohet në hartën e kthimit tuaj diellor nga Hëna e re do të provojë të jetë shumë i rëndësishëm gjatë këtij viti pasi do të shihni se në çështjet e kontrolluara nga shtëpia në të cilën bie Hëna e Re ju do të lëvizni më fort, do të merrni iniciativa ju bëni plane të reja. Mund të jetë viti për një martesë ose lindjen e një fëmije.

Mendimi dhe logjika

Nëse keni lindur deri më 29/10, Mërkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, afër Diellit tuaj. Viti juaj personal karakterizohet nga padurimi dhe reagimet impulsive dhe të pamatura ndaj situatave që nuk ju pëlqejnë. Do të keni tendencë të mbërtheni dhe t'i qëndroni kokëfortësisë idetë tuaja, të cilat mund të çojnë në mosmarrëveshje dhe polemika me të tjerët. Gjithashtu, vendimet e momentit nuk do të kenë një rezultat të mirë për ju dhe mund të neglizhoni gjithçka që ka të bëjë me komunikimin, informacionin, letrat, vëllezërit e motrat ose miqtë.

Nëse keni lindur nga 29/10 në 11/11, Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Peshore. Këtë vit do t'ju duhet të ndryshoni pozicionet tuaja disa herë dhe të bëni rregullime në idetë tuaja, të cilat do të jenë më shumë sesa mund të zbatoni. Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që mendja juaj mund të jetë e gatshme, por trupi juaj jo. Nëse nuk bëni rregullime, atëherë shumë shpesh do të filloni gjëra që nuk do të jeni në gjendje t'i përfundoni. Në këtë cikël ditëlindjeje, vetë-analizimi dhe njohja e vetvetes do të jenë të rëndësishme pasi që disa herë ju do të vini në dyshim dhe keqinterpretoni veten dhe motivet tuaja. Dyshimet që do të keni në lidhje me idetë dhe mendimet tuaja do t'ju çojnë ose të mos jeni të gatshëm t'i ndani ato me të tjerët ose përmes tejmbushjes për t'i mbrojtur ato fuqimisht dhe plotësisht në mënyrë që të tjerët të mos kuptojnë se edhe ju ti vete je hutuar. Në përgjithësi, megjithatë, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me kushtet përreth.

Nëse keni lindur më 11/11 e tutje, Mërkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, larg Diellit tuaj. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni dhe perceptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta. Idetë tuaja do të jenë të drejta dhe komunikimi do të bëhet diçka e rëndësishme për ju, si rezultat i së cilës ju do të mbani kontakte të shpeshta me miqtë. Më shumë gjasa do të bëni udhëtime mjaft të vogla.

Ndjenjat dhe financat

Nëse keni lindur deri më 28/10, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Virgjëreshë. Ky cikël vjetor do të jetë mjaft i kënaqshëm dhe pavarësisht nga natyra e problemeve me të cilat do të përballeni ju do të jeni në gjendje të ofroni zgjidhje pozitive dhe krijuese. Ju do të jeni në gjendje të mbështeteni shumë te miqtë ose partneri juaj këtë vit dhe në përgjithësi do të keni një rreth shoqëror aktiv dhe të gjallë dhe pjesëmarrje në shumë ftesa dhe ngjarje të këndshme. Ky vit mund të jetë viti kur një histori e re romantike do të fillojë të zhvillohet në jetën tuaj. Nëse jeni tashmë në një lidhje, atëherë marrëdhënia juaj do të bëhet më e ëmbël dhe do të kënaqeni me shoqërinë e njëri-tjetrit, pasi do të theksohet aftësia juaj për të shprehur veten emocionalisht dhe për të treguar afeksionin tuaj, si dhe krijimtaria juaj do të rritet. Nëse jeni duke bërë diçka artistike, ky vit do t'ju çojë përpara.

Nëse keni lindur më 28/10/28, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Peshore. Natyra juaj artistike do të dalë në sipërfaqe këtë vit si dhe ana romantike. Ju do të lëvizni më rehat dhe do të shprehni ndjenjat tuaja në një mënyrë të menjëhershme. Këtë vit dashuria do ju takojë papritur në një vend dhe në një mënyrë që nuk e prisni.

Aksioni dhe sipërmarrja

Marsi në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Dash.Këtë vit ekziston një tendencë e fortë për të qenë agresiv dhe lehtë të humbasni durimin. Problemet mund të lindin në çështje që keni menduar se keni vendosur në të kaluarën ose keni lënë pas dore, veçanërisht në biznesin tuaj. Eshtë e rëndësishme këtë vit të rregulloni çdo aspekt të jetës tuaj.Bëni kujdes sepse për shkak të neglizhencës ose pakujdesisë mund të ketë aksidente.Impulsi dhe nxitimi nuk janë këshilltari më i mirë i vitit. Mosmarrëveshjet dhe grindjet intensive nuk do të jenë të lehta për t'u kapërcyer dhe pajtimi i palëve do të vijë. Eshtë shumë e dobishme për ju këtë vit të ushtroni ose të relaksoheni fizikisht në një mënyrë pozitive, në mënyrë që energjia intensive që do të keni të kanalizohet dhe rutina e jetës tuaj të përditshme të ndryshojë. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por më shumë për ata që kanë lindur 5-8 / 11.

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Bricjap. I këndshëm dhe me fat këtë vit dhe do të jeni në gjendje të jepni lehtësisht zgjidhje për problemet që ju shqetësojnë. Jeta juaj shoqërore rritet dhe ju bini në kontakt me njerëz të rëndësishëm që mund të ndihmojnë ose të ndikojnë në situata.Preferohen çështjet ligjore dhe udhëtimet. Shtëpitë e okupuara nga Dielli dhe Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor do të provojnë të jenë të rëndësishme këtë vit. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por më shumë për ata që kanë lindur në13-17 / 11.

Themelet e qëndrueshme, kufizimet dhe serioziteti

Saturni në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Bricjap. Këtë vit do të jeni në gjendje të rregulloni jetën tuaj. Ju do të përdorni energjinë dhe potencialin tuaj në mënyra praktike dhe përpjekjet tuaja do të sjellin rezultate, pasi do të lëvizni realisht dhe objektivisht dhe do të keni forcën për t'i rezistuar pengesave që paraqiten. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por më shumë për ata që kanë lindur në17-21 / 11.

Vetëdija dhe zhvillimi shpirtëror

Planetët jashtëtokësorë (Urani, Neptuni dhe Plutoni) punojnë me vetëdije dhe ju ndihmojnë të kuptoni aspektet më të thella të jetës suaj.Ata gjithashtu u referohen situatave që mund të jenë përtej kontrollit tuaj dhe që ju nuk mund t'i kontrolloni. Nëse në hartën e kthimit tuaj diellor për këtë vit një planet jashtëtokësor bie në një shtëpi qoshe (1-4-7-10-të) ai do të funksionojë më personalisht dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje çështjeve të ngritura nga familja e saj dhe qeveria në diagrami natal dhe në një hartë kthyese diellore.

Ky është një vit që tashmë ka mbledhur shumë dhe lirimi mund të vijë me shpërthime të papritura dhe të papritura që do të çojnë në zgjim dhe pavarësi. Ju ndoshta do të duhet të thoni lamtumirë për diçka të rëndësishme për ju, të tilla si një marrëdhënie, një pozicion, mbrojtjen dhe pranimin e familjes dhe shoqërisë, ose sigurinë e një të njohuri. Të mësipërmet vlejnëpër të gjithë, por më shumë për ata që kanë lindur 28 / 10-5 / 11.

Gjatë kësaj periudhe të jetës tuaj ju zhvilloni idealizëm të madh dhe perceptimi juaj do të jetë i tillë që të jeni në gjendje të dalloni njerëzit dhe motivet e tyre lehtësisht dhe në shikim të parë. Ndoshta këtë vit do të punoni më aktivisht për të kultivuar dhe zhvilluar intuitën tuaj. Do të jetë një vit kur do të shqetësoheni për nevojën tuaj për të ndihmuar të tjerët që kanë nevojë për ju, mbase duke sakrifikuar disa nga interesat tuaja. Sidoqoftë, oferta juaj do t'ju japë kënaqësi në një nivel të brendshëm-shpirtëror. Marrëdhëniet tuaja do të priren të lëvizin në një nivel platonik dhe idealist dhe është e rëndësishme të jeni në gjendje të shihni qartë dhe realisht njerëzit për të cilët jeni të interesuar, me të gjitha pozitivet dhe negativet që ata kanë, në mënyrë që të mos lëndoheni ose shfrytëzoheni. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por më shumë për ata që kanë lindur 9-14 / 11.

Këtë vit ju ndjeni më fort dëshirën për të eksploruar dhe dekoduar sekretet e universit dhe jetës.Kujtimet dhe përshtypjet nga e kaluara juaj vijnë tek ju në të tashmen dhe qëndrimi juaj formësohet përmes tyre.Shtë një periudhë e ndryshimit pozitiv, transformimit dhe çlirimit që mund të bëhet përmes një forme të psikoterapisë, nëse sigurisht që mendoni diçka të tillë.Këtë vit ju jeni më të fortë dhe merrni vendimin për të ecur përpara duke lënë pas plagët e së kaluarës.Kjo rezulton që ju të lëvizni më qartë, me forcë dhe grusht dhe duke ndikuar fuqimisht tek të tjerët, duke krijuar përshtypje të mira dhe duke qenë në gjendje t'i bindni ata të miratojnë idetë tuaja.Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por më shumë për ata që kanë lindur 13-17 / 11.

Shiko gjithashtu