Shigjetari - Shenja e muajit.Një vit të mirë dhe krijues tëditëlindjes!

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Gëzuar ditëlindjen dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta përdorni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet. Me rastin e ditëlindjes suaj është tani një kohë e mirë për të konsultuar një astrolog dhe për të parë se çfarë premton grafiku juaj vjetor, ku jeni të favorizuar dhe cilat janë çështjet që do të lëvizin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të llogariten për ju nga ditelindjen tende kete vit. Gjeni specifikimet e vitit tuaj të ditëlindjes! Flisni me astrologun tuaj duke telefonuar në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

Pacit një vit të gëzuar dhe krijues ditëlindjeje!

 

Një imazh i parë për vitin tuaj të ditëlindjes

Fuqia e Hënës

Nëse keni lindur më 28 / 11-2 / 12, Hëna e Plotë dhe në të njëjtën kohë eklipsi hënor që do të ndodhë më 30 nëntor, bllokohet në hartën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit ju shihni rezultatin e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja dhe e kuptoni se si duhet të lëvizni gjatë rrugës.Disa gjëra ose disa njerëz mund të largohen nga jeta juaj ose roli i tyre mund të ndryshojë plotësisht. Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprim dhe shumë punë. Situatat arrijnë kulmin dhe ndriçohen kështu që ju të mund të qartësoheni.

Nëse keni lindur në 12-16 / 12, energjia e Hënës së re dhe në të njëjtën kohë eklipsi diellor që do të ndodhë më 14 dhjetor, regjistrohet në hartën e kthimit tuaj diellor dhe do të ndikojë në ju brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm nga ditëlindja juaj. Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e pranueshme, intuitive dhe magnetike gjatë së cilës ju mund të tërheqni dhe do t'ju jepen shumë gjëra. Sektori që aktivizohet në hartën e kthimit tuaj diellor nga Hëna e re do të provojë të jetë shumë i rëndësishëm gjatë këtij viti pasi do të shihni se në çështjet e kontrolluara nga shtëpia në të cilën bie Hëna e Re ju do të lëvizni më fort, do të merrni iniciativa dhe ju bëni plane të reja. Mund të jetë viti për një martesë ose lindjen e një fëmije.

 

Mendimi dhe logjika

Nëse keni lindur deri më 1/12, Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Akrep. Këtë vit do t'ju duhet të ndryshoni pozicionet tuaja disa herë dhe të bëni rregullime në idetë tuaja, të cilat do të jenë më shumë sesa mund të zbatoni. Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që mendja juaj mund të jetë e gatshme, por trupi juaj jo. Nëse nuk bëni rregullime, atëherë shumë shpesh do të filloni gjëra që nuk do të jeni në gjendje t'i përfundoni. Në këtë cikël ditëlindjeje, vetë-analizimi dhe njohja e vetvetes do të jenë të rëndësishme, pasi që disa herë do të pyesni dhe keqinterpretoni veten dhe motivet tuaja. Dyshimet që do të keni në lidhje me idetë dhe mendimet tuaja do t'ju çojnë ose të mos jeni të gatshëm t'i ndani ato me të tjerët ose përmes tejmbushjes për t'i mbrojtur ato fuqimisht dhe plotësisht në mënyrë që të tjerët të mos kuptojnë se edhe ju ti vete je hutuar. Në përgjithësi, megjithatë, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me kushtet përreth.

Nëse keni lindur nga 1-20 / 12, Mërkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, por larg Diellit tuaj. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni dhe perceptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta. Idetë tuaja do të jenë të drejta dhe komunikimi do të bëhet diçka e rëndësishme për ju, si rezultat i së cilës ju do të mbani kontakte të shpeshta me miqtë. Më shumë gjasa do të bëni udhëtime mjaft të vogla.

Nëse keni lindur në 12/20 e tutje, Mërkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe shumë afër Diellit tuaj. Viti juaj personal karakterizohet nga padurimi dhe reagimet impulsive dhe të pamatura ndaj situatave që nuk ju pëlqejnë. Do të keni tendencë të ngecni dhe t'i qëndroni kokëfortësisë idetë tuaja, të cilat mund të çojnë në mosmarrëveshje dhe konfrontime me të tjerët. Gjithashtu, vendimet e momentit nuk do të kenë një rezultat të mirë për ju dhe mund të neglizhoni gjithçka që ka të bëjë me komunikimin, informacionin, letrat, vëllezërit e motrat ose miqtë.

 

Ndjenjat dhe financat

Nëse keni lindur deri më 12/15, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Akrep. Natyra juaj artistike do të dalë në sipërfaqe këtë vit si dhe ana juaj romantike. Ju do të lëvizni më rehat dhe do të shprehni ndjenjat tuaja në një mënyrë të menjëhershme. Këtë vit dashuria do ju takojë papritur në një vend dhe në një mënyrë që nuk e prisni.

Nëse keni lindur në 12/15 e tutje, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut. Do të jeni mjaft të shoqërueshëm dhe rrethi juaj i miqve do të zgjerohet. Do të dëshironi të keni një kohë të këndshme dhe të këndshme në jetën tuaj të përditshme dhe do të dëshironi të bëni përmirësime që ju shqetësojnë, siç është pamja juaj që do të rinovoni ndjeshëm këtë vit. Do të keni tendencë të merrni gjëra të bukura dhe të jeni të kujdesshëm që të mos shpenzoni më shumë se ato që keni. Magnetizmi juaj personal po rritet këtë vit dhe kjo do të krijojë disa mundësi për çështje romantike. Nuk do të jetë aspak e mundshme që ju të pranoni flirte dhe ngjarje nga më shumë se një person. Vendimi dhe zgjedhja do të jenë në duart tuaja. Sidoqoftë, nuk do të mbeteni vetëm. Nëse nga ana tjetër jeni tashmë në një lidhje atëherë marrëdhënia do të bëhet më harmonike dhe do të ndani shumë momente lumturie dhe gëzimi me partnerin tuaj, pavarësisht nga ndonjë problem që ju shqetëson në përgjithësi.

 

Aksioni dhe sipërmarrja

Marsi në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Dash. Këtë vit ju jeni të fortë, të begatë dhe plot gjallëri dhe kjo do t'ju ndihmojë të arrini shumë nga qëllimet tuaja. Do të ndiheni mirë me veten dhe do të jeni në gjendje të përballoni çdo vështirësi që hasni lehtë dhe menjëherë. Ky vit thekson aftësinë tuaj për të marrë një rol drejtues më shumë gjasa në punën tuaj dhe ju do të jeni në gjendje të lëvizni më të pavarur. Ju do të duhet të ndihmoni (dhe do të ndihmoni) miqtë dhe të njohurit që kanë nevojë për ju. Ky vit ju bën më aventuresk se sa jeni dhe ka shumë të ngjarë të bëni një udhëtim për të eksploruar një zonë të panjohur. Një vit aktiv ju pret me shumë arritje.Të më sipërmet vlejnë për të gjithë, por veçanërisht për ata që kanë lindur nga 6-14 / 12.

 

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Nëse keni lindur deri më 19/12, Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Bricjap. Këtë vit ju mund ta gjeni veten duke ndryshuar shpesh pozicione dhe qëndrime ndaj situatave dhe duke u përpjekur të rregulloni rrugën tuaj sepse idealet dhe qëllimet tuaja afatgjata nuk kombinohen lehtësisht me ato që në të vërtetë dhe realisht mund të arrini dhe të arrini. Ju mund të gjendeni në situata që në fund të fundit nuk çojnë në fitore ose fitim dhe suksesi dhe mendja e shëndoshë do t'ju ndalojë të ndiqni ëndrrat tuaja. Sfida është të përqendroheni në një plan dhe t'i përmbaheni, në vend që të ndryshoni vazhdimisht planet tuaja. Për ta arritur këtë, do të duhet të kontaktoni me veten tuaj këtë vit dhe të kuptoni se çfarë mund të ndiqni me të vërtetë. Këtë vit ju po duroni më shumë se zakonisht, pasi dini në mënyrë instiktive si të ndryshoni dhe rregulloni sjelljen tuaj kur situatat e kërkojnë atë. Ju jeni më pak kokëfortë dhe të qëndrueshëm këtë vit dhe kjo ju jep një ndjenjë mbrojtjeje në përpjekjet tuaja. Por kënaqësia e vërtetë nuk do të vijë kur jeni duke ndryshuar dhe përshtatur vazhdimisht, por kur të njihni dëshirat konfliktuale brenda jush dhe të gjeni mënyra për t'i kënaqur ato në mënyrë krijuese.

Nëse keni lindur në 12/19 e tutje, Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë tek Ujori. I këndshëm dhe me fat këtë vit dhe do të jeni në gjendje të jepni lehtësisht zgjidhje për problemet që ju shqetësojnë. Jeta juaj shoqërore rritet dhe ju bini në kontakt me njerëz të rëndësishëm që mund të ndihmojnë ose të ndikojnë në situata.Preferohen çështjet ligjore dhe udhëtimet. Shtëpitë e pushtuara nga Dielli dhe Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor do të rezultojnëtë jenë të rëndësishme këtë vit.

 

Themele të qëndrueshme, kufizime dhe seriozitet

Nëse keni lindur deri më 17/12, Saturni në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Bricjap. Ky vit ka shumë sfida dhe pengesa që do ta keni të vështirë të kapërceni dhe detyrimet dhe përgjegjësitë po ju shtrëngojnë fort. Do i merrni gjërat më seriozisht dhe është mirë të mbani një qëndrim pozitiv ndaj jetës. Njerëzit me fuqi dhe autoritet do t'ju sjellin vështirësi dhe ka shumë të ngjarë që këtë vit të lindin probleme me babanë ose me një figurë atërore në jetën tuaj. Në përgjithësi do të duhet durim dhe këmbëngulje pasi do të ketë shumë vonesa.

Nëse keni lindur më 12/17 e tutje, Saturni në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Ujori. Këtë vit do të jeni në gjendje të rregulloni jetën tuaj. Ju do të përdorni energjinë dhe potencialin tuaj në mënyra praktike dhe përpjekjet tuaja do të sjellin rezultate, pasi do të lëvizni realisht dhe objektivisht dhe do të keni forcën për t'i rezistuar pengesave që paraqiten.

 

Njohja e vetvetes dhe zhvillimi shpirtëror

Planetët jashtëtokësorë (Urani, Neptuni dhe Plutoni) punojnë me vetëdije dhe ju ndihmojnë të kuptoni aspektet më të thella të jetës suaj.Ata gjithashtu u referohen situatave që mund të jenë përtej kontrollit tuaj dhe që ju nuk mund t'i kontrolloni. Nëse në hartën e kthimit tuaj diellor për këtë vit një planet jashtëtokësor bie në një shtëpi qoshe (1-4-7-7-10) ai do të funksionojë më personalisht dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje çështjeve të ngritura nga familja dhe nga udhëheqja në hartës e ditëlindjes dhe në një hartë të kthimit diellor.

Ky vit ka situata që ju bëjnë nervoz dhe të padurueshëm. Rutina e përditshme ju lodh dhe mund të merrni vendime të gabuara.Eshtë e rëndësishme të veproni me zgjuarsi, me maturi dhe moderim në përgjithësi dhe veçanërisht në rastet kur e gjeni veten duke dashur të reagoni papritur ndaj njerëzve dhe situatave që kufizojnë lirinë tuaj.E vlefshme për të gjithë dhe posaçërisht për ata që kanë lindur më 29 / 11-1 / 12.

Ju duhet të jeni në kontakt me diçka më shpirtërore pasi është një kohë konfuzioni në lidhje me drejtimin që duhet të merrni. Kjo krizë identiteti do t'ju ndihmojë në fund të lini pas lidhjet e egos dhe të rikrijoni veten. Pjesët e ndrydhura të personalitetit tuaj dalin në sipërfaqe duke ju kërkuar të përballeni me ta, t'i pranoni ato dhe t'i transformoni ato.Vlen për të gjithë dhe posaçërisht për ata që kanë lindur midis 9-13 / 12.

Tendenca këtë vit është të jesh i paduruar dhe mbase pak më pak fleksibël se zakonisht.Kini kujdes që të mos humbni kontrollin kur përballeni me të tjerët dhe mos u përfshini në grindje dhe konflikte me njerëzit me pushtet. Njerëz të tillë do të përpiqen të ushtrojnë kontroll mbi ju dhe ju do të hyni në lojën e konfrontimit. Importantshtë e rëndësishme këtë vit të mos përfshiheni në njerëz dhe situata që do t'ju krijojnë probleme serioze. Vlen për të gjithë dhe posaçërisht për ata që kanë lindur nga 15-17 / 12.

Shiko gjithashtu