Parashikimi për dashurinë sot
20/04/2018

Po shihemi përseri shenjat e mia për të parë bashkë se si do shkoj kjo fundjavë, çfarë na përgatitin yjet,për ne dhe ne duhet të gjejmë mënyra për të përfituar nga favoret e tyre dhe për të shmangur mërzitjet që mund të na sjellë pikëpamja jonë.

Parashikimi për dashurinë sot
13/04/2018

Shenja të dashura,ju uroj që të keni një fundjavë të mirë. Se bashku do të vërejmë fenomenet Astrologjike që ndikojnë tek ne dhe çfarë  mund të ndodhi me ne, për të reaguar si duhet,të  bëheni njerëz më të mirë dhe çdo ditë që kalon  të përmirësoheni.