Yjet Weekend! çështjet sentimentale të fundjavës nga 19 deri më 20/5/2018.

18/05/2018

Mirë se erdhë në takimin tonë të rregullt në kolonën tonë për të parë së bashku se si do të shkojë kjo fundjavë edhe për ndjenjat tona.Është fakt se në ditët e fundit keni pasur disa fenomene të rëndësishme astrologjike, siç është hyrja e Uranit në Demi, i cili do të sjellë ngatërrimet për shtatë vjet, Marsi do të jetë në Ujori ku do të qëndrojë deri në mes të nëntorit, Afërdita tek Gaforrja këtë të shtunë dhe deri në 13 qershor.

Gjëra dhe mrekulli do të shohin sytë tuaj të bukur, mëshumë në horizontin e gjatë, por le të qëndrojmë në të ardhmen tonë më të afërt në lidhje me fundjavën që vjen tek ne.Aspektet që ndikojnë në dashuri janë në parim prezenca e Hënës në Gaforrja të premten dhe ndryshe nga Saturni nga Bricjapi, që zgjon brenda nesh ndjenjat tona, ndjeshmërinë, fitimin dhe interesin në nevojat e të tjerëve, veçanërisht atyre që ndjejmë se kanë të drejtë.

Më të prekurit janë Gaforret, Akrepat dhe Peshqit, ndërsa së dyti Demat dhe Virgjëreshat tentojnë të ëndërrojnë dhe të bëhen ideologë.Të shtunën 19/5, Hëna ende në Gaforrja, kundërshton Plutonin nga Bricjapi dhe krijohen dridhje nëse nuk mbanitonin e ulët dhe qëllimet e reja nuk janë favorizuar.

Të dielën, më 20 maj, Hëna kalon në hapësirën e Luanit dhe formon katror me Merkurin nga Demi, duke na bërë të reagojmë në mënyrë spazmatike dhe tënxituara, duke rezultuar mospërputhje dhe keqkuptime. Nuk do të thoja se është një ditë e lehtë, ashtu si e shtuna.Pra, le të hedhim një vështrim në sjelljen tonë këto dy ditë dhe duke qenë se parashikojmë, ne mund të parandalojmë çdo zhvillim të pakëndshëm.

Le të shohim tani se çfarë do të përballet çdo shenjë me këtë fundjavë.

Yjet weekend analizon se si do të kalojnë 12 shenjat këto dy ditë, a do jenë dy ditë të bukura apo jo dhe aq?

Le të lexojmë në detaje çfarë na pret në fundjavën e 19 dhe 20 Majit 2018 dhe si do të kalojnë shenjat tona të dashura në fushën sentimentale.

Zgjidhni shenjën tuaj dhe shihni se si hyni në fushën sentimentale këtë fundjavë:

 

Dashi:

Ju mund të jeni të vrullshëm dhe të nxituar, por as ashpërsia as gjendja kritike nuk është ajo që ju karakterizon.E vetmja shpjegim logjik që mund të mendoni është prania e Hënës në Gaforrja dhe kundërshtimi i saj ndaj Saturnit me Bricjapin.Mos e shfaqni këtë sjellje negative në partneri tuaj.

Të shtunën Hëna do të jetë nëGaforrja dhe kundër Plutonit nga Bricjapi, ju e nxirrni në pah autoritarizmin dhe monolitizmin, ndërgjegjen e fortë dhe mungesën totale të pranimit të së drejtës tek të tjerët që kanë një mendimndryshe.Mos dilni në konflikt me bashkëshortin tuaj nëse nuk bini dakord me diçka sepse asnjëher si dihet …

Të Dielën, Hëna do të kalojë te Luani dhe do të merrni frymë, jo për shumë, vetëm pasdite, nga tensionet që keni pasur këto dy ditë dhe do të merreni me to me çfarë ju mbush dhe gëzon.Por kur Hëna formon një katror me Merkurin nga Bricjapi, kjo do të krijojë mospërputhje, konfuzion dhe keqkuptim me bashkëshortin tuaj.

Nëse nuk keni një patner, e premtja nuk është një ditë e mirë me grindjet që do të keni.Nësebëni ndonjë njohje të shtunën, mos lejoni që pengesat tuaja të dalin me vetëvlerësimin dhe autoritarizmin tuaj të fortë, ndërsa të dielën, edhe nëse nisni një njohje, ka gjasa të evoluojnë mirë.

Demi:

Të premten nuk do të jeni në formë për sa i përket marrëdhënies tuaj.Ju nuk do të jeni shoku më i lumtur në grupime relultat kjo gjë e vetme ju bën të largoni të tjerët, madje edhe bashkëshorti juaj, të paktën kjo, mos lejoni të ndikohet humori tuaj.Justifikoheni se Hëna ka faj nga Gaforrja dhe kundërshtimi i saj ndaj Saturnit nga Bricjapi, që vetëm gënjeshtrat nuk janë.

Të shtunën me Hënën përsëri në Gaforrjanë kundërshtimme Plutonin nga Bricjapi, një shenjë kokëfortë dhe e çuditshme, kryeneçësia, kokëfortësia dhe ashpërsia e lidhjes suaj, duke rezultuar në tensione dhe shpërthime nervore që bëjnë vetëm të mira në marrëdhënien tuaj.

Të dielën, kur hëna ka shkuar tek Luani, merreni me familjen tuaj me zemërimin e madh të partnerit tuaj që reagon veçanërisht nga pasditja kur Hëna do të formojë një katror me Merkurin nga shenja juaj që ngatërron komunikimin tuaj duke e bërë atë problematike.

Nëse jeni vetëm dhe bëni njohje të premten, tregoni anën e ngrohtë të vetes dhe jo largësin. Të shtunën, mos nxitoni për të parë nëse ju përshtatet njohja e re para se të kuptoni nëse mbulon ose mbuloni dëshirat tuaja.Të dielën, me komunikim problematik, konsultimi do të jetë i vështirë dhe do të lindin keqkuptime.

Binjakët:

Duket se Hëna në Gaforrja të premten ende kur është në kundërshtim me Saturnin nga Bricjapi ju bën të shqetësoheni për zotërimet tuaja dhe veçanërisht për financat tuaja, të cilat vazhdon të shtunën me kundërshtimin e Hënës me Plutonin dhe këtë herë përsëri nga Bricjapi.Shikoni këto ngjarje që do të shkaktojnë pasigurinë tuaj me tensione dhe nerva për financat tuaja, jo për të transferuar në marrëdhënien tuaj dhe për partnerin tuaj me konfliktet. Mos harroni, financat po sentimentale janë dy gjëra të ndryshme dhe të ndara dhe ju nuk duhet t’i përzieni ato.

Të dielën kur Hëna do të kalojë në Luani, zgjohen simpatitë tuaja dhe kërkoni kontakte me të afërmit tuaj, por për shkak të mospërputhjes së ditës nga katrori që formon Hëna me Merkurin nga Demi, ju jeni në rrezik të vini marrëdhënien në qendër të mosmarrëveshjeve dhe keqkuptimeve nëse i lini të tjerët të përzihen duke shprehur mendime të ndryshme.

Nëse nuk keni një partner, dhe bëni ndonje njohje të premten dhe keni edhe dyshimin më të vogël se nëse përshtateni, mbajeni një qëndrim pritje derisa situata të bëhet më e qartë. Të shtunën, gjithashtu, duhet t’i jepni vetes kohë për t’u siguruar për qëllimet e njohjes së re para se të arrini në vendimet tuaja dhe të veproni.Të dielën, në rrezikun e komunikimit problematik nga katrori Merkuri Hëna, ju mund të përballeni me një njohje të re me qartësi dhe jo me një dëshirë të menjëhershme për të bërë diçka.

Gaforrja:

Me Hënën në shenjën tuaj dhe kundër me Saturnin nga Bricjapi të premte, mënyrën se si do i shpreheni, mund të përcaktojë kursin e marrëdhënies tuaj dhe atmosferë të krijuar .Pra, shikoni se do t’i formuloni ato për të shmangur tjetërsimin dhe ftohtësinë.

Të shtunën, gjithashtu, një ditë e vështirë, me Hënën në shenjën tuaj dhe duke kundërshtuar Plutonin këtë herë përsëri nga Bricjapi, duke ju mbushur me dyshim dhe mungesë besimi në partneri juaj me tensione.

Të dielën, kur Hëna kalon në Luani dhe një katror me Merkurin nga Demi, shqetësimet tuaja financiare dhe theksimet në partneri tuaj janë të forta, duke rezultuar në keqkuptime dhe tensione nuk do ju”dal”!

Të shtunën, mund të bëni ndonjë njohje krejtësisht jashtë asaj që keni parë deri më tani, dhe kjo do të tërheqë interesin tuaj dhe do të bëjë përparim.Të dielën me katrorin Hëna-Merkuri për të minuar komunikimin tuaj, ju nuk do të keni përpjekje të suksesshme për njohje!

Luani:

Mbylleni në veten tuaj Hëna në Gaforrja dhe kundër me Saturnin nga Bricjapi ngarkon orarin tuaj me angazhime profesionale dhe kënde të ndryshme që zgjaten nervat tuaja. Keni nevojë për të kuptuar bashkëshortin tuaj në mënyrë që ai të mos ju detyroj dhe që të shpërtheni mbi të.

Të shtunën me Hënën ende në Gaforrja dhe kundër Plutonit nga Bricjapi përsëri, e njëjta gjë dhe më keq, siç shtoni në gjendja tuaj të keqe, duke parë armiq të fshehur kudo që po ju qortojnë, kështu që dyshoni se partneri juaj është në mesin e tyre. Nëse jepen shprehje, ftohtësi dhe largësie.

Të dielën, kur Hëna gjendet në shenjën tuaj, kthehet vetëqëndrimi juaj. Ja u prishkatrori i Hënës në Merkurin nga Demi që e bën komunikimin tuaj të duket si telefoni i thyer dhe për të krijuar keqkuptime me partnerin tuaj nga i cili prisnit mirëkuptim.

Nëse jeni vetëm, humori i keq të premten nuk ju ndihmon për njohje, ndërsa të shtunën mos nxitoni të merrni vendime për një njohje sipas impulseve të shtypura, si e diela duhen frenuar sjelljet që nuk lejohen nga impulset.

Virgjëresha:

Hëna tek Gaforrja dhe kundërshtimi ndaj Saturnit nga Bricjapi, nuk ju lejojnë të largoheni nga disponimi juaj i zakonshëm për të kritikuar, edhe nëse jeni në një mjedis miqësor që ju duket se ju përshtatet dhe ku keni zgjedhur të gjeni veten këtë të premte.Sidoqoftë, për të mbrojtur bashkëshortin tuaj, largoni kritikat e miqve tuaj të cilët nuk do të jenë më të mirë.

Të shtunën me Hënën përsëri në Gaforrja dhe në kundërshtim me Plutonin këtë herë, por edhe nga Bricjapi, mund të jeni kundër me miqtë tuaj dhe t’i bëni gjërat më keq në mënyrë që të keni grindje. Ju nuk duhet të transferoni disponimin tuaj ndaj bashkëshortit tuaj dhe të mos ziheni me.

Të dielën, kur Hëna të ketë kaluar nga Luani, mbylleni me veten për shkak të atyre që po ju shqetësojnë mendjen tuaj. Katrori Hënë – Merkuri i formuar nga Demi e bën të vështirë për ju të komunikoni dhe të intensifikoni shqetësimet tuaja.Shmangni bisedat me bashkëshortin tuaj që mund të çojë në mosmarrëveshje, sepse nuk jeni në gjendje të mbani durimin tuaj dhe grindjet do të sigurohen.

Nëse nuk keni një partner, mos prekni komente të pafavorshme për takimin e së premtes, të shtunën të keni një marrëdhënie sensuale me një person miqësor dhe të dielën do të keni sukses në qasjen tuaj nëse kufizoni nxitjen dhe shpreheni qartë.

Peshorja:

Me Hënën të premten në Gaforrja, dhe në kundërshtimme Saturnin nga Bricjapi, ju që flirti është sporti që shkoni për në kampionat, menjanohet bashkëshorti juaj për hir të njohjes dhe vlerësimit tuaj profesional.Bashkëshorti juaj ka të gjitha arsyet për t’u ankuar për neglizhimin dhe ndoshta ju duhet ta bindni atë që të ngushëllojju që të ndihmoni dhe të shpëtoni nga shqetësimi.

Të shtunën me Hënën ende në Gaforrja dhe kundër Plutonit nga Bricjapi, detyrimet tuaja profesionale nuk lehtësohen, dhe bashkëshorti juaj të mos ndihet sikur e shmangni dhe ju mos lini pas dore punën tuaj, vendosni atë në lojë për për t’ju ndihmuar dhe për të qenë së bashku.

Të dielën, kur Hëna të kaloj në Luanidhe formon një katror me Mercurin nga Demi, ju do të dëshironi të angazhoni miqtë tuaj dhe të angazhoheni në aktivitete grupore, por katroriHëna-Merkuri e bën problemin tuaj të komunikimit, duke rezultuar në mosmarrëveshje dhe të tensionuara me bashkëshortin tuaj.

Nëse jeni vetëm dhe bëni njohje brenda biznesit tuaj të premten, sepse hapësira është e ndjeshme, duhet të veproni me maturi për të mos u ekspozuar, gjë që do të ndodhë nëse flirtoni me mjedisin tuaj profesional të shtunën.Të dielën që të jetë e favorshme me një njohje të re, kërkoni situata të qarta, shpjegime të mira dhe korrekte, dhe biseda të qarta, të jeni vetvetja, jo ekzagjerime, jo pretendime.

Akrepi:

Hëna të premten në Gaforrja, ka të gjitha parakushtet për të bërë ju mirënjohës dhe opozita tek Saturnit në Bricjapi mund të përmbys duke e bërë që të largohet nga partneri juaj duke treguar ftohtësinë. Kjo sigurisht është e gabuar që doni të shmangni.

Të shtunë Hëna ende në Gaforrja dhe në kundërshtim me Plutonin nga Bricjapi dhe kjo ju bën të silleni në mënyrë të menjëhershme dhe me kokëfortësi, por nëse ka ndonjë rast se nuk jeni dakord me partnerin tuaj për disa bisedime, ulni tonin për të shmangur konfliktet.

Të dielën Hëna do të kalojë në Luani dhe do të formoj një katror me Merkurintek Demi që do të bëjë komunikimin tuaj të ketë rrëmujë, me rrezikun e keqkuptimit, dhe sigurisht grindjet me partnerin tuaj nëse ju nuk kujdeseni për të parandaluar dhe për të shmangur.

Nëse nuk keni një patner dhe bëni disa njohje të premte, u përpiquni për të mos ndikuar në Saturni dhe të transmetojë ashpërsin tuaj. Të shtunë ndoshta do bëheni qëllimi i flertit e një personiqë ju intereson, dhe të dielën, me Merkurint të mos jeni në pozicion të favorshëm, të përpiqeni të mos nxitoni për të vendosur në lidhje me njohjet që do bëni dhe bini viktimë e një keqkuptimi.

Shigjetari:

Hëna të premten në Gaforrja dhe në kundërshtim me Saturnin nga Bricjapi,ju shtyn për të marrë në shqyrtim dhe të shqyrtojë në thellësi dhe thellë në shpirtin tuaj. Për fat të keq, do të dëgjoni disa përvoja dhe kujtime të pakëndshme që ju bëjnë të freskët dhe largoheni nga bashkëshorti juaj. Zëri i arsyetimit ju thotë të përpiqeni ta shmangni atë.

Të shtunave me Hënën ende në Gaforrja dhe gjendja juaj është gjithashtu e rënë, ju shfaqni humorin e keq dhe qershin në tortë, dhe mosbesimi i kundërshtimit të Hënës ndaj Plutonit nga Bricjapi. Mos u mundoni të manipuloni bashkëshortin tuaj dhe të shkaktohen reagime.

Të dielë do të kalojë Hëna në Luani,do t’ju jepet mundësia për të bërë planeme partnerin tuaj për verën, por kur më vonë Hëna formonkatror me Merkurintek Demi, do të mbizotërojë keqkuptim do të ketë mosmarrëveshje dhe nuk do të merrni vendime. Të paktën do të kaloni mirë!

Nëse jeni vetëm është dhe bëni disa njohje, mos ju kap seriozitetitë premtenpor as budallalleku të silleni normalisht. Të shtunën për besimin e intuitës dhe instinkt tuaj nuk do ju qeshin, ndërsa të dielën do vështirësoheni për të patur një komunikim të duhur të keqkuptimeve që krijon katroriHena- Merkuri.

Bricjapi:

Të premten, ndryshe nga karakteri juaj, ju jeni njër në gozhdë dhe njër në petal. Këto janë ato që Hëna i bën Gaforrja dhe jo Saturnit nga Bricjapi.Ju kërkoni nga njëra anë që të jeni plotësisht të identifikuar me bashkëshortin tuaj dhe në anën tjetër nuk doni të ndjeni detyrimet që kjo nënkupton dhe që është e pashmangshme, diçka që fitoni dhe diçka që ju humbni në kompromis!

Të shtunën, ku Hëna do të vazhdojë të jetë në Gaforrja dhe do bëj kundër Plutonin me shenjën tuaj të Bricjapit, shmangnilojrat e fuqishme dhe manipulimin me partnerin tuaj, sepse ndoshta nuk do t’i tolerojë.

Kur të dielën Hëna kalon në Luani dhe do të formoj katror me Merkurinqë është në Demi, frustrimet tuaja do dalin brenda jush që do ju shkaktoj.Keqkuptimi që do të vijë nga komunikimi i keq që shkakton katrori do ta bëjë partnerin tuaj të mendojë se jeni përgjegjës për gjërat janë të kota. Shikoni këtë!

Nëse jeni vetëm, e premtja nuk është e përshtatshme për situata serioze, përveç atyre të lehta si flirtim.Të shtunën, mund të bini në dashuri, ndërkohë të dielën dikushqë do njihni mund të mos ju emocionoj por në vazhdim ndoshta ju pëlqen, prandaj mos nxitoni ta shmangni!

Ujori:

Hëna në Gaforrja dhe kundërshtimi i saj ndaj Saturnit nga Bricjapi, ngarkon të premten me detyrime profesionale dhe shoqërore në një kohë kur ju preferoni të kaloni bukur dhe të dembelëzoheni në një plazh me bashkëshortin tuaj. Por realiteti i ashpër ju detyron të punoni, dhe mënyra më e mirë është ta thirrni bashkëshortin tuaj për ndihmë, por të jeni së bashku dhe të mos ankoheni.

Të shtunën me Hënën ende në Gaforrja dhe kundër Plutonit nga Bricjapi, ende përballeni me një barrë angazhimi dhe acarim të mëtejshëm dhe tensioni. Kini kujdes të mos marrintë shtenabashkëshortin tuaj sepse do të jetë e padrejtë.

Të dielën, Hëna do të kalojë te Luani dhe vëmendja juaj dhe të gjithë interesat tuaja kthehen në marrëdhënien tuaj.Por nga pasdite Hëna do të formojë një katror me Merkurin në Demi konsultimi me partnerin tuaj që Bëhet e vështirë dhe bëhen keqkuptimet e gabuara dhe përfundimisht ju çojnë në një zgjidhje të drejtë: të shmangni çdo lloj diskutimi serioze.

Nëse jeni vetëm dhe bëni ndonjë njohje të premten, mos filloni dhe fantazoni dashuritë dhe lulet! Uluni dhe shikoni situatën logjikisht dhe objektivisht. E shtunën, ndoshta për të rrethuar ndonjë person, nëse ju intereson, vini kufijtë dhe sillnikërkesat tuaja, dhe të dielën mos u kapni në mendje dhe largoni personin që dëshironi të hidhni.

Peshqit:

Të premten, kur Hëna është në Gaforrja, keni dëshirën që të merreni me bashkëshortin tuaj, të dy bashkë me aktivitetet tuaja të preferuara, me gjërat që ju pëlqejnë. Por kundërshtimi i Hënës ndaj Saturnit nga Bricjapi ju tregon se çdo gjë që bëni, bëjeni vetë dhe jo me të tjerët, sepse do të shmangni mosmarrëveshjet, tensionet dhe kundërshtimet.

Të shtunave me Hënën edhe në Gaforrja, ju jeni humor të mirë, doni të shprehni veten dhe të jeni jashtë, por kundërshtimi i Hënës ndaj Plutonit në Bricjapi ju paralajmëron që për të ruajtur këtë gjendje euforike jo vetëm që nuk ngatërroheni por gjithashtu duhet të mbani çdo të tretën nga marrëdhënia juaj, sepse ndikimet dhe ndërhyrjet e tyre mund ta lëndojnë atë.

Të dielën, kur Hëna shkon në Luani formon një katror me Merkurin nga Demi, do të gjeni veten të ngarkuar në jetën tuaj të përditshme me ngarkesate punëve dhe detyrimeve që nuk do t’ju lënë kohë për t’u marrë me bashkëshortin tuaj.Kjo është e bezdisshme dhe pretendoni kohën që mendon se ka të drejtë, duke krijuar një atmosferë të tensionuar në marrëdhënien tuaj.

Nëse nuk keni një partner të premten bëni ndonjë njohje, injoroni mendimet dhe opinionet e të tjerëve në lidhje me të, të mira apo të këqija, sepse ato janë të diktuara nga kundërshtimi Hënë-Saturn, por mbështuni vetëm në tuajat. Të shtunën, vetëm logjika dhe objektiviteti duhet të vlerësoni disa njohje që do të ndodhin, ndërkohë të dielën komunikimi nuk është në më të mirëne saj, nuk do të jetë e gabuar nëse shmangni kërkimetpër partner.

Shiko gjithashtu