Çfarë parashikon Astrologjia për shenjat e horoskopit dhe ndjenjat e tyre në javën : 14/05/18 – 20/05/18

12/05/2018

DASHI

Beqarët: Nëse deri më tani ka pasur pengesa në çështjen e afrimit tani me Marsin duke hyrë në Ujori dhe Afërdita në gjashtëkëndësh me Uranin nuk do të trajnoni përsëri situatën, interesi juaj do të shfaqet, ju do të fitoni personin që po shënjestroni.Brenda javës do të ketë takime dhe dialog zbuluese që përfundimisht do të fillojnë marrëdhëniet.Hyrja e Afërditës në Gaforrja do të hapë rrugën tuaj për një partner të qëndrueshëm.

Në lidhje:  Me Hënën e Re në Demi, ju do të dëshironi të stabilizoni me personin që keni pranë jush, por katrori iMarsit me Uranin mund të zbulojë aspektin eksploziv dhe subversiv të karakterit tuaj. Shmangni presionin, kufizoni vetëqëndrimin, përpiquni të lëvizni në mënyrë të ekuilibruar.Shfaqja e Hënës në Luani do t’ju ndihmojë të fokusoheni në tërheqjen që ekziston midis jush dhe bashkëshortit tuaj.

DEMI

Beqarët : Me Uranin dhe Hënën e Re në shenjën tuaj, me siguri do të bini në dashuri me personin që do t’ju tërheq.Me Marsin që shfaqet në Ujori menyra e tërheqjes do të jetë spontane dhe tërheqëse, ajo që do të udhëheqë veprimet tuaja do të jetë tërheqja që do të ndiheni, ju do të bëni mirë dhe nuk do ndaloni grindeni.Afërdita në Gaforrja do të stimulojë anën sensuale të karakterit tuaj, nuk përjashtohet që mund të fillojë një dashuri e re.

Në lidhje:  Me hyrjen e Uranit në shenjën tuaj dhe Marsin duke formuar një gjashtëkëndësh me vëmendjen e Uranit ndaj reagimeve tuaja, është e këshillueshme që të humbni veten, tensionet dhe xhelozinë, ju nuk duhet t’i shpëtoni kufijve të sjelljes logjike. Pasioni dhe intensiteti do të jenë karakteristikat tuaja, kini kujdes që të mos bini në gabimet që do të rezultojnë nga zotërimi juaj.Në fund të javës një ngjarje do t’ju shtyjë në akte të çuditshme dhe të pazakonta.

BINJAKËT

Beqarët: Me hyrjen e Hënës në shenjën tuaj dhe me Marsin që shfaqet në Ujori flirtim me spontanitet, pas intuitës tuaj, do të ketë ndërthurje që nuk duhet t’i leni të ikin.Do t’ju hapë bisedën një person tërheqës, të tregojë besim në bukuri dhe do të shkoni pa asnjë hezitim. Afërdita në gjashtëkëndëshi me Uranindo të përforcojë gjendjen tuaj për aventura të reja, do të rinovohet emocionalisht, do të dilni nga pritja.

Në lidhje: Me ardhjen e Hënës në shenjën tuaj ndoshta mund të bëni dëshirat tuaja paksa të paqarta, ju duhet të sqaroni saktësisht se çfarë dëshironi. Marsi në katror me Uranin mund të kritikojë disi qëndrimin tuaj ndaj bashkëshortit tuaj, mendjen tuaj që të mos kapen me hollësitë dhe të humbasin thelbin.Në rastë se ka këputje dhe ngaterrime, pamja e Afërditës në Gaforrja do të qetësojë tensionin, nëse flisni hapur me partnerin tuaj, ju do të jeni në gjendje të kuptoheni.

GAFORRJA

Beqarët: Shfaqja e Marsit në Ujori do të nxjerrë në pah aspektin spontan dhe intim të karakterit tuaj. Është një ngjarje me fat që do të krijojë një fushë veprimi, besimi juaj do të jetë i madh, ngjarjet do t’ju nxisin të hapeni dhe të afroheni. Me Afërditën që në shenjën tuaj, fytyra e re që do të shfaqet në rrugën tuaj do të përshtatet me preferencën tuaj personale, ju do të bëni mirë dhe nuk do ta shmangni.

Në lidhje: Ardhja e Hënës dhe Afërditës në ndjenjën tuaj të ndriçimit do të sjellë marrëdhënien tuaj, qëndrimi juaj do të jetë e balancuar dhe përpjekjet e ditëve të fundit do të jenë të frytshme.Nëse keni qenë duke nxituar për një kohë të gjatë, me Merkurin në një trekëndësh me Saturnin, bashkëshorti juaj do të jetë në gjendje të mendojë seriozisht për të ardhmen tuaj, kjo javë do të jetë e konsiderueshme.

LUANI

Beqarët: Me Uranin që hyn në Demi, Marsi në Ujori dhe ardhja e Hënës në shenjën tuaj, do të ndieni nevojën për të rinovuar si brenda ashtu edhe jashtë, të ndryshoni stilin tuaj të paraqitjes dhe mënyrën tuaj të të menduarit. Ka rrethana dhe të njohurit që do t’ju bëjnë të frustruar ose joaktivë. Një person i caktuar do të jetë në gjendje t’ju takojë personalisht, do të fitoni interes, në fund të javës do të ketë hapje për emërim.

Në lidhje: Ndryshimet që do të doni në marrëdhënien tuaj, dinamike por edhe disi e kërkuar do të jetë qëndrimi juaj.Të zbuluara dhe spontane do të jenë fjalët tuaja, disa nga veprimet tuaja do të arrijnë të shkelin partnerin tuaj, me Marsin në katror me Uranin ndaj konflikteve dhe detyrimeve.Me ardhjen e Hënës në shenjën tuaj, nëse përpiqeni të ndikoni dhe të lëni përshtypjen e bashkëshortit tuaj, energjitë tuaja nuk do të bien.

VIRGJËRESHA

Beqarët: Ju që keni qenë i zhgënjyer dhe keni humbur tonin tuaj të brendshëm tani me Hënën e Re në Demi dhe Afërditën në gjashtëkëndësh me Uranin që e merrni përsipër, do të doni t’i përmbysni të dhënat negative.Ju keni për qëllim të ringjalleni, nëse ndjekni njohjet e reja, ju do t’i gjeni faktet në mënyrë të favorshme.Me ardhjen e Hënës në Luani, atraktiviteti juaj dhe gjendja juaj e guximshme do të hapë një rrugë të afrimit, mos ndaloni forumet që do të merrni.

Në lidhje: Me Hënën e Re në Demi, përkushtimi dhe besimi do t’i tregojnë bashkëshortit tuaj. Me Afërditën që shfaqet në Gaforrja, do të kaloni në propozime që do të synojnë qëndrueshmërinë tuaj të ardhshme.Gjashtëkëndëshi i Afërditës me Uranin do t’ju ndihmojë të shprehni veten dhe të manifestoni në një mënyrë të çliruar.Ju do të gjeni reagim dhe mirëkuptim nga personi që keni pranë jush, së bashku do të merrni vendime që do të përmirësojnë marrëdhënien tuaj.

PESHORJA

Beqarët:  MMe shfaqjen e Marsit në Ujori dhe Afërdita në gjashtëkëndësh me Uranin, ju lë inerci, ju merrni përsipër rrjedhën e ngjarjeve.Dinamike dhe spontane do të jenë veprimet tuaja, ju do të keni për qëllim të fitoni interesin e një personi të caktuar.Ju do të gjeni një mënyrë për t’u afruar, ndoshta ka të bëjë me një person që ka qenë në mendimet tuaja ose në jetën tuaj për një kohë të gjatë. Bëni momentin e afrimit dhe manifestimit tuaj, Afërdita në Gaforrja do të krijojë një bazë të mirë për ju.

Në lidhje: Me Marsin në katror me Uranin do të ketë një tension mendor, presioni do të jetë qëndrimi juaj, përpiquni të shmangni një mënyrë egocentrike të të menduarit. Nuk është e pamundur t’i bësh ato të shfaqen grupe grumbulluese emocionale mund të jenë në shpërthimet e tua anësore. Me arritjen e Afërditës në Gaforrja, klima në marrëdhënien tuaj do të jetë e qetë dhe paqësore, do të përpiqet të shmangë teprimet, të përqëndrohet në ekuilibër dhe stabilitet.

AKREPI

Beqarët:  Me Hënën e Re në Demi dhe Afërditën hyn në Gaforrja një rezultat pozitiv do të ketë vendimin tuaj për t’u afruar personit që ju intereson.Me ardhjen e Hënës në Luani, do të jetë besimi juaj, aleati do të keni atraktivitetin tuaj. Me dinamizëm ju do të ndiqni ngjarjet që do të hapni për të filluar një marrëdhënie dhe ju nuk do të zhgënjeheni.Nëse personi që ju intereson është bashkëshorti juaj i mëparshëm, ju do të jeni në gjendje të rilidheni.

Në lidhje:  Me Hënën e Re në Demi dhe Merkur në trekëndëshin e Saturnit, seriozisht do të jenë vendimet që bëni për rrjedhën e lidhjes suaj.Ju nuk mund të mendoni për mundësinë e bashkëjetesës, keni për qëllim të stabilizoni dhe të siguroni.Dialoget e ndershme që do të hapni me bashkëshortin tuaj do të forcojnë ndjenjat tuaja, marrëdhënia juaj hyn në një udhë të qëndrueshme.

SHIGJETARI

Beqarët: Me Marsin që vjen tek Ujori, shoqëria juaj dhe nevoja juaj për komunikim të hapur do ta bëjnë qëndrimin tuaj.Faktet do t’ju ndihmojnë të zgjeroni ciklin tuaj të njohjes, një person të veçantë që ju pëlqen, nuk është i përjashtuar gjatë marrjes së dashurisë. Me shfaqjen e Hënës në Luani do të rinovoni pamjen tuaj, me stilin tuaj tërheqës ju do të fitoni përshtypjet.

Në lidhje: Me hyrjen e Afërditës, do të jetë qëndrimi juaj i ngrohtë dhe marrëdhënie seksuale, do të jeni të lumtur të zhvilloni ngjarje me partnerin tuaj, mund të ketë edhe diskutime mbi çështjet e angazhimit.Me Afërditën në gjashtëkëndësh me Uranin lënë pasiguri dhe fobi të brendshme, ju do të jeni në gjendje për të eliminuar dyshimin dhe polemikat.Hyrja e Hënës në Luani do t’ju ndihmojë të lëvizni me besim dhe me ngadal.

BRICJAPI

Beqarët: Shfaqja e Marsit në Ujori dhe në gjashtëkëndëshin e Afërditës me Uranin e paparashikueshme do ta bëjë qëndrimin tuaj, dinamika do të jetë disponimi juaj, është shumë e mundshme që këtë herë po e shënjestroni njohjen e re. Ardhja e Hënës në Luani do të jetë tërheqëse për pamjen tuaj, ju do të jeni në gjendje të shikoni dhe të bëni përshtypje.Brenda javës ju do të jeni në gjendje të vendosni një fytyrë të re në jetën tuaj, ju merrni zhvillimet në duart tuaja.

Në lidhje: Me Uranin që hyn në katror me Demin dhe Marsin me Uranin, vëmendje ndaj përmbysjeve emocionale dhe revolucioneve të papritura ose reaktive.E shqetësuar dhe e paqëndrueshëm do të jetë qëndrimi juaj, përpiquni t’i mbani në ekuilibër situatat në marrëdhënien tuaj.Në rast se diçka e papërcaktuar të fut në veprim subversive, ju mendoni në mënyrë të arsyeshme, shmangni vendimet e nxituara.

UJORI

Beqarët: Ju do të inkurajoheni nga ardhja e Marsit në shenja tuaj, do t’ju ndihmojë të stimuloni dhe mendoni me inkurajim, do të jeni në gjendje të largoni njerëzit që ju kanë zhgënjyer dhe shikoni në mënyrë optimiste në të ardhmen. Me Afërditën gjashtëkëndësh me Uranin që do të afroheni, do të hapeni do të flisni spontanisht.Ju do të fitoni interesin e personit të ri që do të takoni, komplimentet që ju do të shkëmbeni shumë shpejt do të dalin me propozime kuptimplota.

Në lidhje: Me shfaqjen e Marsit në shenjën tuaj dhe Merkuri në trekëndësh me Saturnin, në një mënyrë të vendosur dhe të vetëdijshme, do të korrigjoni veprimet e gabuara dhe do të arrini të dilni nga situatat negative.Shfaqja e Afërditës në Gaforrja do t’ju shtyjë për të ndjekur stabilitetin dhe ndoshta angazhimin, do të arrini të vendosni terrenin e duhur. Në fund të javës me Hënën që hyn në Luani, do të gjeni një mënyrë për të bërë përshtypje bashkëshortit tuaj.

PESHQIT

Beqarët: Në javën me shfaqjen e Marsit në Ujori, ju do të merrni një telefonat . Një person që mendoni se do të bëjë një hap më pranë jush, ai do të bëjë një sugjerim për një takim menjëherë.Efekti i Hënës në Binjakët mund të krijojë një dilemë të vogël emocionale, por do të jetë pasive. Trekëndëshi në Merkuri me Saturnin do t’ju ndihmojë të merrni vendimet e duhura, me hyrjen e Afërditës në Gaforre që lëvizin menjëherë dhe me vetëdije.

Në lidhje: Me Uranin që shfaqet në Demi dhe në Marsi në një katror me Uranin, sjellja juaj do të ketë periudha të shkurtra dhe ngritje.Do të keni aspirata të forta dhe të vendosura, në anën tjetër do ta ndjeni nevojën për pavarësi dhe liri, mendjen të keni që të mos krijoni tensione për fjalë të pakuptimta.Në fund të javës Hëna dhe Afërdita në Gaforrja do të qetësojnë gjendjen tuaj.

Shiko gjithashtu