Shenjat dhe tema

Keni krijuar një njohje të re apo ndodheni tashmë në një lidhje dhe papritmas ju kapin disa pasiguri të cmendura! Mendoni se mund të mos interesohet vërtet për ju… Vëreni dhe detajin më të vogël, duke u përpjekur të kuptoni, c’farë dëshiron të thotë “autori”!

Shenjat dhe tema

Një Maji, atëher, festa e luleve, një festë që bëhej nga vitet e lashta me formën e kopshteve me lule që celin lule. Kopshtet e Luleve u përhapën shumë shpejt dhe morën një formë shumë më gjërë në vënd.

Shenjat dhe tema

Tradhëtia, në një hartë, duket nga shumë agjentë, si nga pozicioni I Afërditës në shenja të caktuara si Dashi, Binjakët, Shigjetari, Ujori dhe Peshqit.

Gjithashtu, tendencat për tradhëti janë të shumta nëse planeti I dashurisë ndodhet në shtëpinë e parë, të tretë, të nentë, të njëmbëdhjetë apo dymbëdhjetë të hartës.

Shenjat dhe tema

Gjumi përbën ose strehën apsolute për disa njerëz, ose thjesht një nevojë imponuese. Disa e shikojnë plotësisht proceduriale dhe flenë vetëm për të duhuar ritmet e veshtira të jetës dhe tjerë e presin pa durim brenda ditës! Cila shenjë e zodiakut ama fle me më shumë kënaqësi dhe cila detyrimisht, për të mundur të funksionojë?

Shenjat dhe tema

Aështë e lehtë vallë të manipulponi një Dash, një Luan ose një Peshk?