Shenjat dhe tema

Dashi

Klasiket, një lojë futbolli, basketbolli, boksi janë kënaqësia e Dashit. Vecanërisht nëse merr pjesë dhe ai vetë. Nëse është thjesht publik dhe e shoqëron, uluni pak larg tij, mos ju prekë ndonjë gjest i pavetëditshëm enthusiazmi…

Shenjat dhe tema

Vera. Sezoni i preferuar për dashuri. Pranvera, për dashamirët e kësaj ndjenje unike dhe shumë fiksuese, mund të funksionojë si faza ku shqisat stimulohen dhe zgjohen, por në verë, dhe veçanërisht në gusht, kjo forcë fillore zgjon për njeriun: "Epshin Seksual (Libido)" .

C’farë është saktësisht libido?

Shenjat dhe tema

Pushime me partnerin tuaj? Shihni shenjën e tij të zodiakut dhe zbuloni se si do t’i kaloni pushimet me të. Thonë se pushimet e përbashkëta mund të gjykojnë rrjedhën e një marrëdhënie në të ardhmen.Ndërsa çifti janë së bashku 24 orë në ditë, pushimet janë një provë e besueshme nëse lidhja mund të qëndrojë në provën e kohës.

Shenjat dhe tema

Diell, det, verë, pushime dhe flirtim… C’farë tjetër ju nevojitet për të kaluar mirë, për të dalë jashtë, por edhe për të përmbushur një dashuri të re, me të cilën do të keni mundësi të kaloni momente të bukura! A keni filluar të planifikoni dhe organizoni pushimet tuaja verore? A jeni i lirë dhe shpresoni se do të ndodhë me ju një njohje të re këtë verë?

Shenjat dhe tema

Por këtu dhe atje, re të vogla shqetësimi dhe ankthi për rrjedhjen e tërë sipërmarrjes e bëjnë pamjen e tyre, me të drejtë, kështu që mbase pasi pushimet e para së bashku janë një provë e rëndësishme për marrëdhënien tuaj.Pra, si mund të përgatiteni siç duhet? C’farë duhet të shmangni dhe çfarë të mbani në mend në mënyrë që kjo festë të jetë një ëndërr e bukur dhe jo një makth i zymtë?