×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Shenjat dhe tema

Për fat të mirë në ditët e sotme, pushteti femëror nuk është aq i shtypur sa në të kaluarën. Edhe pse shoqëria patriarkale ka lënë gjurmë, gratë me kalimin e kohës kanë mësuar se si të mos kontrollohen nga seksi i kundërt.

Shenjat dhe tema

Maji është një muaj shumë dinamik me ndryshime intensive planetare dhe fenomene astrologjike që nuk do të kalojnë pa u vënë re nga askush prej nesh dhe disa do të ndikojnë edhe në një nivel më të thellë. Me Mërkurin ne retrogradë me sa duket, i cili fillon nga data 09.05.2022 duke hyrë në një ndalesë te Binjakët dhe përfundon kursin e tij retrograd më 04.06.2022.

Shenjat dhe tema

Për fat të mirë në ditët e sotme, pushteti femëror nuk është aq i shtypur sa në të kaluarën. Edhe pse shoqëria patriarkale ka lënë gjurmë, gratë me kalimin e kohës kanë mësuar se si të mos kontrollohen nga seksi i kundërt.

Shenjat dhe tema

Nuk dashuroheni të gjithë me të njëjtën mënyrë, as kërkojmë të njëjtat gjëra nga një lidhje. C’farë e intrigon një Dash dhe c’farë mund të dojë një Gaforre nga partneri tij janë shumë larg njëra tjetrës. Ashtu dhe c’farë është ajo që do joshë një Luanë, por dhe seci do lidhet një Shigjetar. Por të gjithë kanë “pikën e tyre të dobët”.

Shenjat dhe tema

Ditën dhe orën kur realizoet rituali i martesës, përcaktohet nga astrologu horoskopi i “lindjes” së martesës, që mund të na japë elemente të qarta për rrugëtimin e tij. Madje horoskopi i ditëlindjes së martesës në krahasim me horoskopet e ciftit, mund të japë rezultate të rëndësishme në lidhje me sesa dhe ku do shërbejë ky bashkim të dy personave, që vendosën të martohen.