Vera dhe epshi seksual.Në cilën mënyrën e aktivizon pasionin e tij?

 

Vera. Sezoni i preferuar për dashuri. Pranvera, për dashamirët e kësaj ndjenje unike dhe shumë fiksuese, mund të funksionojë si faza ku shqisat stimulohen dhe zgjohen, por në verë, dhe veçanërisht në gusht, kjo forcë fillore zgjon për njeriun: "Epshin Seksual (Libido)" .

C’farë është saktësisht libido?

Eshtë kjo forcë që banon, sipas ambienteve të brendshme, në qendrën e parë energjetike, ku instinktet fole dhe natyrisht më e fuqishmja, ajo e riprodhimit.E lidhur në mënyrë të pazgjidhshme me shprehjen e seksualitetit, përmes primitiveve dhe të domosdoshme për ekzistencën e një sensi të mbijetesës, ai i jep trurit sinjalin e parë, në mënyrë që të lëshojë feromonet. Janë këto hormone tërheqëse që na përshkojnë, përmes aromave specifike të fushës eterike, në mënyrë që, kur të jemi gati, tërheqim objektin e dëshirës sonë, modeli i të cilave ka të bëjë me atë që kemi shumë kohë përpara se ta përshkruajmë , në varësi të regjistrimeve, besimeve dhe natyrisht me atë që na duhet për të jetuar fazën specifike të kohës.

Sa i rëndësishme është epshi në një marrëdhënie?

Eshtë e qartë se nivelet në të cilat luhatet libido (dhe si aktivizohet nga partneri) nuk janë ato që do të përcaktojnë evolucionin e marrëdhënies. Por sigurisht që konsiderohet të jetë faktori më i rëndësishëm në krijimin e themeleve të para të forta, të cilat nuk janë askush tjetër përveç atyre të tërheqjes instiktive të pashpjegueshme.Për t’u pasuar nga kontakti i parë përmes shqisave, shprehja e emocioneve, shkëmbimi përmes komunikimit dhe, në mënyrë ideale, ai i lidhjes shpirtërore.

Nëse një marrëdhënie i plotëson të gjitha këto nevoja, atëherë pa frikë mund të konsiderohet se ai ka zbuluar plotësuesin, jo vetëm të kësaj jete, por edhe për pjesën tjetër të rrugëtimit të ekzistencës në përjetësi. Me të vërtetë diçka shumë e vështirë për gjeneratat e mëparshme. Sidoqoftë, megjithatë, jo e pamundur për ato që vijnë, pasi modelet, por edhe kërkesat e marrëdhënieve, përsa i përket nevojave të mbulimit, shumë shpejt do të fillojnë të kalojnë në faza dhe nivele të pashembullta evolucionare.

Por ne nuk mund të presim asgjë për sa i përket zhvillimit tonë shpirtëror, nëse së pari nuk e aktivizojmë dhe shprehim epsh. Mjerisht, nëse funksionon si pika jonë më e fortë dhe e vetmja referencë, nëse dhe për sa kohë mënyra jonë e jetës, mendimet dhe emocionet tona nuk krijojnë rrugëdaljen që ajo të kalojë nëpër qendrat e tjera. Atëherë po flasim pa diskutim për forcën më shkatërruese, atë që Lindorët e quajnë Kundalini. Në një mënyrë unike, filozofia Lindore dëshmon për rëndësinë e kësaj fuqie parësore, për sa i përket mënyrës së lidhjes së qendrës së parë (instinkt, libidos) me të shtatin (përsosmërinë, bashkimin me parimin parësor).

Cilët planetë ndikojnë në epshin tone seksual?

Eshtë e qartë se vetëm shenja e zodiakut nuk është e mjaftueshme në mënyrë që të analizohet mënyra se si personi përjeton dhe shpreh epshin e tij. Plutoni, kryesisht nga aspektet që ai bën me Afërditën, Marsin dhe Diellin, shtëpinë e tetë, cepat e tij por edhe planetët që janë atje dhe sigurisht shtëpinë që rregullon Plutoni, konsiderohen si elementët më të rëndësishëm, në mënyrë që të marrim informacionin që na nevojiten për të realizuar një analizë më të hollësishme. Por me siguri, shenjat e zodiakut na japin edhe informacionin e parë, lidhur me lehtësinë që ka personi për shprehjen, por edhe menaxhimin e kësaj force më primitive.

 

DASHI

Ju patjetër që i përkisni kategorisë së shenjave më seksuale. Shprehja e dëshirës vjen nga instinktet tuaja më të thella dhe bëhet në atë mënyrë që të mund të përfshiheni në kategorinë që e di mirë se çfarë do të thotë epsh. Me rehati dhe lehtësi, ju jeni në gjendje të njihni sinjalet e para, ashtu si personi që do t'i ngrejë lartësitë tuaja do të bjerë në rrugën tuaj. Kjo është arsyeja pse menjëherë, pa menduar dhe pengime, ju mund të lini madje një marrëdhënie tashmë ekzistuese, nëse dhe për sa kohë që nuk aktivizon më këtë funksion instinktivisht të rëndësishëm dhe të nevojshëm për ju.

Me lehtësi të madhe, ju luani rolin e dashnorit të dashurisë dhe dëshirës seksuale, veçanërisht nëse merrni konfirmim nga partneri juaj në lidhje me aftësitë tuaja seksuale.Por mos prisni që kjo të ndodhë, në mënyrë që edhe ju të mund të njihni në objektin e dëshirës tuaj ndikimin që ajo ka mbi ju, duke rritur kështu epshin e të dyjave. Ndoshta i vetmi minus për ju, pasi e gjithë loja është bërë për ju, rreth sa më shumë do të kapni nga preja juaj, duke shprehur natyrisht pasionin përkatës. Diçka që ka shumë të ngjarë të mbajë marrëdhëniet në nivelet më të ulëta, duke mos lejuar që energjia seksuale t'ju kalojë në lartësi erotike…

.

DEMI

Në një mënyrë unike, aktivizoni dhe shprehni atë që quhet epsh seksual. Ndoshta sepse ju keni përbërësit e recetës së vështirë, për të qenë në gjendje të kaloni këtë energji parësore përmes shqisave.Që në momentin e parë, ju jeni në gjendje të njihni objektin e dëshirës tuaj, edhe nëse nuk keni shkëmbyer një bisedë të vetme me të. Mjafton të kalosh sytë për të lindur dëshirë dhe dëshirë për ty do të thotë domosdoshmërisht realizim. Kjo është arsyeja pse ju nuk shqetësoni të shkoni edhe në mendimet e para, nëse, paraprakisht, instinkti juaj i fortë erotik nuk ju ka dërguar sinjalet e duhura.Nevoja kryesore, duke hyrë në lojën erotike-seksuale, është së pari të marrim kënaqësi.

Por ju e dini shumë mirë që dy persona marrin pjesë në lojën e shqisave. Në këto kushte, ju mund t'i jepni momente unike objektit të dëshirës tuaj, aq sa ai ndoshta nuk do ta harrojë kurrë. Përmes sensit tuaj të thellë të mbijetesës, ju mundeni në një mënyrë unike t’i kaloni partnerit tuaj përvojën e instinktit themelor.Ju e dini mirë lojën, përmes aftësisë suaj për të aktivizuar qendrat e instinkteve dhe shqisave. Sidoqoftë, keni vështirësi me sa më sipër, siç është shprehja e emocioneve. Si rezultat, mos e lejoni veten të përjetojë atë që ne e quajmë Ndarje në dashuri.

 

BINJAKET

Dikush mund të thotë lehtësisht, dhe për shkak të natyrës tuaj të ajrosur, se ju jeni larg asaj që quhet Libido, pasi mendja, mbi të gjitha, është ajo që drejton çdo veprim tuajin. Por nuk është saktësisht ky. Për më tepër, është vërtetuar statistikisht që një përqindje e madhe e Binjakëve zhvillojnë aktivitet hiperseksual, më shumë sigurisht që kjo ndodh në pjesën e parë të jetës së tyre erotiko-seksuale, rreth 25-28 vjec.Dhe mbase përmes kësaj përvoje, ju kërkoni relaks më vonë, por edhe komunikim përmes seksit.

Kjo mund të jetë receta juaj e vetme: Seksi për seks (kjo nënkupton edhe epsh), por në të njëjtën kohë komunikim. Shprehja mendore dhe loja verbale, në procesin e parathënies.Në këtë mënyrë, ju keni aftësinë unike për të rritur epshin e partnerit tuaj. Dhe nëse gjithçka që ju duhet të dëgjoni prej tij, ai mund ta shprehë atë për ju, gjatë parathënies, atëherë nga qendrat e seksit më të ulët, ju mund të ngriheni në një realitet krejt tjetër, duke tërhequr objektin e dëshirës tuaj në lartësitë tuaja.

 

GAFORRJA

Ajo përfaqëson shenjën si asnjë tjetër nuk ka aq kontakt të fortë me rrënjët e saj. Në një kuptim, atëherë, kjo mund të nënkuptojë një kujtesë të thellë të kësaj shprehje erotike instiktive fillestare që ekziston brenda jush, dhe përmes saj jeni në gjendje të identifikoni me lehtësi personin me të cilin do të ndani jetën tuaj erotiko-seksuale. Por kjo nuk është e mjaftueshme. Nuk është e mjaftueshme që ju të jeni në gjendje të funksiononi dhe të shprehni sa më mirë që të keni në një nivel seksual. Emocioni do të mbizotërojë kudo dhe gjithmonë: në të menduarit tuaj, në shprehjen tuaj, në trupin tuaj, madje edhe në mënyrën se si partneri juaj seksual do të mobilizohet për t'ju afruar.

Nuk ka seks për seks për një Gaforre. Ai do të kërkojë dashurinë që kërkon, edhe në momentet kur duket se mbizotëron pasioni i zjarrtë. Eshtë shumë më e lehtë për një "Të dua" të aktivizosh instinktet primitive të një Gaforre, sesa shprehja seksuale e zjarrtë dhe pasionante e partnerit. Deri në atë pikë sa shumë herë ai nuk është në gjendje të shijojë procesin erotiko-seksual, në rast se në atë moment ai nuk e ndjen se po merr përgjigjen emocionale të partnerit.

 

LUANI

Asgjë nuk është e dukshme për një Luan, madje as zgjimi erotik që partneri i tij erotik do t'i shkaktojë atij, nëse kjo nuk është rezultat i një skene të drejtuar mirë. Dhe sigurisht, nëse ai nuk ka përgatitur së pari të luajë, sa më mirë që të jetë, rolin e tij. Ai para së gjithash duhet ta ketë imagjinuar, ai duhet ta ketë bërë atë në një mënyrë të tillë në mendjen e tij, që ai e di paraprakisht atë që ka, para së gjithash, për të dhënë, por edhe atë që kërkon të marrë. Atij nuk i lejohet të aktivizojë epshin e tij, përveç nëse personi që ai zgjedh nuk e komploton në mënyrën që diktojnë nevojat e skenës.

Luani po kërkon komplotistë kudo. Komplotistët, dhe natyrisht protagonistët, të cilët më pas do të pranojnë se sa fat ishin ata, pasi të mësojnë se çfarë do të thotë një marrëdhënie e plotë seksuale. Libido, shqisat, emocioni, por kryesisht qëllimi me të cilin ai hyn në lojën seksuale: të ofrojë, të jap gjithçka, të jetojë, para së gjithash vetë ai, momente lartësie, të jetojë përrallën e tij. Por ai mund të ketë mungesë komunikimi, edhe nëse fusha e zemrës është e hapur për të futur atë që shqetëson partnerin e tij. Ndoshta vetëm kjo është e mjaftueshme për Luanin.

 

VIRGJERESHA

Shenja e mirëfilltë dhe e moderuar e zodiakut ka ndoshta mënyrën më unike për të fshehur mirë dëshirën e tyre seksuale, edhe nëse personi që e aktivizon atë, e ka ngritur epshin e tyre në lartësi të reja. Sigurisht, kjo nuk ka të bëjë me fazën e marrëdhënies seksuale. Ata lejohen të lëshojnë, deri në molekulat e fundit, fuqinë e tyre shpërthyese, në atë masë sa partneri i tyre seksual të befasohet, veçanërisht në fazën e parë të marrëdhënies. Ai e di se si ta luajë mirë këtë lojë.Sigurisht, e vetmja gjë që ai nuk është i gatshëm të bëjë është të shprehë ndjenjat e tij.

Ai nuk njeh mënyra të tilla konfirmimi.Dhe nëse partneri, përmes shprehjeve të tilla, konfirmohet në dashuri, është më mirë t'i kërkoni ato diku tjetër. Por ai e di se si të kujdeset për tjetrin dhe e bën atë në një mënyrë unike. Mesazhi automatikisht kalon: "Unë jam këtu për ju. Unë do të marr atë që do t'ju jap ". Morefarë më shumë afrodiziak! Kjo vepron si një levë e fuqishme për të aktivizuar epshin e partnerit / saj, pasi ai do të bëjë gjithçka për të zhbllokuar kodet e tij / saj të kënaqësisë dhe kënaqësisë. Ky është saktësisht mekanizmi i Virgjëreshës. Aktivizimi i epshit të vetes varet kryesisht nga aktivizimi i dëshirës seksuale të partnerit.

 

PESHORJA

Peshorja mund të jetë indiferente ndaj këtij kapitulli. Në fund të fundit, gjithçka fillon me shqisat: nëse partneri do të jetë në gjendje të stimulojë shqisat. Qasja, estetika, jo vetëm për sa i përket pamjes, por edhe mjedisit. Dhe kjo do të thotë prestigj. Sa më shumë fuqi që ai ushtron në mjedisin profesional profesional, aq më shumë ka të ngjarë që ai të aktivizojë epshin e kësaj shenje kaq erotike (por me kushte shumë të rrepta). Trajtimi i sjellshëm dhe i butë dhe sigurisht pranimi, në të gjitha nivelet, nga ana e partnerit.

Kjo shenjë e pasigurt dhe impulsive mund të ketë nevojë për më shumë përpjekje, derisa ai të lëshojë fortesën e tij të fundit dhe të dorëzohet në përqafimin e dashurisë së partnerit të tij / saj. Nuk premton momente me shumë pasion, por premton një udhëtim të shkëlqyeshëm në botën e shqisave dhe sigurisht jo një rrugë të shkurtër. Butoni i saj më i ndjeshëm, dhe leva e tij e aktivizimit të libidos, është që të harmonizojë gjendjen shpirtërore të momentit. Kjo do të vepronte si përbërësi më i fuqishëm në recetën për absolutin që Peshorja dëshiron të përjetojë.

 

AKREPI

C’farë mund të thuhet për Akrepin, pasi ai është zyrtari i autorizuar, nga Ruler Plutoni i tij, të menaxhojë, në mënyrën më përfaqësuese, këtë të rëndë, por vendimtare dhe tejet të domosdoshme për evolucionin e njeriut, një trashëgimi e quajtur libido. Eshtë ky përfaqësuesi i zodiakut që ka marrë përsipër që të luajë rolin më të vështirë. Nga instinktet e ulta dhe primitive, nga balta dhe gurët që fshehin këtë krismë të rrezikshme helmuese, për t’u shndërruar në një shqiponjë dhe të lirë për të fluturuar përgjithmonë në të pakufizuar, duke pushtuar natyrën e saj shpirtërore.

Kështu që Akrepi me të drejtë mban skeptrin e shenjës më seksuale dhe erotike. Për arsyen e thjeshtë që ai njeh gjatë gjithë rrugës, madje edhe shtigjet më të errëta dhe të pashpjeguara të dashurisë, pasi qëllimi i tij më i thellë i brendshëm është lartësimi, gjithnjë natyrisht me seksin si pika parësore e referencës, e ndjekur nga shkëmbimi i thellë emocional dhe komunikimi, përmes mënyrës enigmatike të Akrepit, në mënyrë që të qëndrojë përpara një fillimi të ri të jetës. Përmes formacioneve zakonisht të dhimbshme, ai kalon në realitete të thella të jetës, duke jetuar gjithçka, edhe nëse do të duhet të japë gjithçka.

 

SHIGJETARI

Ne nuk mund ta përfshijnim lehtësisht Shigjetarin në atë kategori, e cila ka zhvilluar një lidhje të fortë me qendrat e instinkteve të saj, dhe për rrjedhojë të riprodhimit dhe rrjedhimisht edhe të nevojës për shprehje erotike, përmes këtij funksioni parësor fillestar. Mbrojtësit dhe përfaqësuesit e Zeusit, kryesisht, kërkojnë dashuri dhe marrëdhënie seksuale, përmes gëzimit, dijes dhe formës më të lartë të komunikimit. Një përvojë e fortë udhëtimi ose një libër i mirë mund të ngrejë një epsh të Shigjetarit thjesht duke kërkuar objektin e dëshirës së tij në mënyrë që të jetë në gjendje të ndajë atë që i nevojitet, në fazën e dhënë në të cilën ai është.

Ai dashurohet lehtë, marrëdhëniet mbarojnë me lehtësi në shtrat, ai thotë lehtësisht të dua, por edhe ai thotë lehtësisht lamtumirë. Por nëse, edhe një herë, dashuria që do ta bëjë atë të heqë dorë nga vetja, vjen në rrugën e tij, atëherë, në mënyrën më unike, ai dhe partneri i tij do ta njohin fuqinë e tij seksuale dhe do të pyesin veten, i cili e fshehu brenda tij gjatë gjithë këtyre viteve. Ajo mund të kthejë gjithçka përmbys, nëse partneri i vetëm është ai që do ta zgjojë seksualisht.

 

BRICJAPI

Truri i Bricjapit i përket kategorisë së rrallë që mund të kontrollojë gjithçka, madje edhe epshin e tij, në rast se kushtet në të cilat luhet psikodrama e saj personale erotike nuk e lehtësojnë atë. Kjo është arsyeja pse ai kujdeset të krijojë kushtet në mënyrë që gjithçka të jetë nën kontroll, madje edhe shpërthimet e tij të forta erotike.Ai nuk i lë gjërat rastësisht. C’do takim, çdo provokim erotik, së pari duhet të kalojë nën kontrollin e qendrave më të larta, nga të cilat duhet të marrë certifikimin, nëse duhet të vazhdojë apo jo.

Sidoqoftë, seriozja dhe Saturni i zodiakut ka një mënyrë unike për t’i dhënë asaj theksin, në momente kulmi erotik, duke i dhënë përvoja unike partnerit, pasi vetëm atëherë ai lejohet të joshet nga pasioni dhe ta çojë epshin e tij në lartësi të rrezikshme. Si një proces ngjitje, një Bricjap duket se po përjeton udhëtimin erotik.Fillon nga shumë e ulët, për të arritur në majë, në një mënyrë që vetëm një Bricjap di të bëjë dhe sipas natyrës së shenjës së tij zodiakut.

 

UJORI

Ne sigurisht nuk do të përfshinim një Ujor në kategorinë e individëve shumë seksual. Në kuptimin që energjia seksuale nuk drejton të menduarit e tij, por të menduarit e tij drejton edhe instinktet e tij të ulëta, dhe për sa kohë sigurisht që ai beson se ka kuptim në të gjithë këtë. Sigurisht, kjo do të varet nga objekti i dëshirës së tij dhe nga fakti nëse ai i plotëson të gjitha ato kushte mendore-komunikuese, në mënyrë që të ndajë me të jetën e tij dashuri-emocionale.

Ai vështirë se përjeton dridhjet e forta të brendshme të prodhuara nga energjia instiktive seksuale, pasi e gjithë loja për të është luajtur në qendrat më të larta. Por nëse kjo ndodh, atëherë ai ka aftësinë unike për të lidhur instinktet me intelektin, duke prodhuar një efekt erotik që heq, jo vetëm ai por edhe partneri i tij. Ky kombinim mund të jetë shumë i varur, kërkon vetëm objektin e dëshirës së tij që të jetë në gjendje të njohë, dhe madje edhe më e vështirë, të ndjekë këtë rrugë unike, të cilën e njeh vetëm një Ujor.

 

PESHQIT

Ekziston një term në psikologji: "Idealizimi i Libidos". Eshtë kjo situatë që në shumë faza të jetës së tij një Peshq ka përjetuar, kur ai ka zgjedhur të mohojë realitetin, duke mohuar edhe këtë shprehje instinktive dhe unike të energjisë seksuale, thjesht sepse gjërat janë si kjo dhe nuk është diçka tjetër. . Seksi si funksion autonom nuk ekziston për një Peshq.Nuk ka seks për seks. Urdhri për të është: Emocion, dashuri, seks. Dhe ai mund ta mbështesë këtë seri, duke krijuar kushte të përshtatshme për të që ta jetojë, edhe nëse është një situatë e dashurisë platonike.

Nëse ai është me fat dhe tërheq objektin përkatës të dëshirës së tij, atëherë ne po flasim për të përsosur dhe idealin. Kemi të bëjmë me rastin e një dashurie që mund të zgjasë përgjithmonë, edhe nëse mbetet interesi erotik, përmes të cilit do të jetë në gjendje të aktivizojë epshin e tij, një faktor i domosdoshëm për përfundimin, por jo më i rëndësishmi. Nga shenjat e zodiakut shumë cerebral, Peshqit ushqehen vazhdimisht, me imagjinatën e tij, të dhëna të reja për dashurinë e tij, me ose pa epshe të aktivizuara.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu