Vera e debateve të mëdha dhe e ngjarjeve karmike

Jupiteri tek Peshqit deri në fund të 2022 do na ndikojë në tre periudha të mëdha. E para nga ajo zgjerohet nga 14/05/2021 deri në 28/07/2021. Ndjekin dy të tjera brenda 2022. Në Prill të 2022 do krijohet një kënd i rrallë takimi me Neptunin, udhëheqësin modern të Peshqëve. Duke marrë të mirqënë se shenja e Peshqëve është shenja e artit, muzikës, kinematografisë dhe kërcimit, është e vërtet se ka zgjuar imagjinatën e c’do astrologu- artisti apo profesionisti- ky takim në krahasim me rrymat e reja që mund të dalin brenda këtij viti dhe kryesisht në të ardhshëm.

Por megjithëse shenja e Peshqëve është një ambjent shoqëror për planetin e përditësimit Jupiterin, nuk ndalon së qënuri dhe një shenjë dyfishe që mund të fshehë surpriza. Simboli i Peshqëve është dy peshqit që notojnë njëri në drejtim të kundërt ndaj tjetrit dhe tregojnë kuptime të kundërta. Atje ku ekziston paqje ekziston dhe luftë. Atje ku ekziston krijimtari ekzistojnë informim paraprak, atje ku ekziston bujari ekziston dhe frikë. Sa kontradiktore që të jetë të ekzistojnë aq kundërshtime eksteme, e vërteta është se kjo shenjë i mbështet shumë. Jupiteri tani si planet vjen dhe fryn c’do herë karakteristikat cilësore të c’do shenje. Kështu që tek Peshqit do zmadhojë ato sjellje të kundërta dhe tendenca. Thonë se Peshqit janë shenja e kaosit dhe shqetësimit, përballë Virgjëreshës që është shenja rregullit dhe organizimit. Prezenca Jupiterit tek Peshqit atëher mund të krijojë situata kaotike. Shihni c’farë po ndodh në Gazë, c’do po ndodh në Indi dhe shumë të tjera që kanë ndodhur këtë periudhë. Qëndrimi Jupiterit tek Peshqit në verë me ndonjë farë mënyre do jetë një trailer nga filmi që do shohim vitin tjetër. Do na japë disa shenja, disa provëza të asaj c’farë mund të presim të ndodhë.

Peshqit udhëheqin detet dhe oqeanet dhe Jupiteri udhëtimet

Dhe atje do drejtoheni shumica në verë, për të larguar stresin dhe ankthin që na ka shkaktuar karantina e famshme dhe kufizimet. Pasi gjithnjë dhe më shumë do vaksinohen, gjithnjë dhe më shumë do udhëtojnë dhe brigjet e gjithanshme, jo detyrimisht vetëm të shtetit tonë, do jetë destinacioni i plotë për pushime dhe për të karikuar bateritë tona. Peshqit udhëheqin spitalet, jetimoret, patë. Le të shpresojmë se ndikimi tij do jetë shërues dhe se nuk do mbushen spitalet plot, por pikat e hoteleve që ofrojnë relaks. E vërteta është se ditën kur u lajmërua hapja e turizmit me shumë optimizëm për vëndin tonë, ishte dita kur Jupiteri kaloi tek Peshqit. Por Jupiteri do kthehet në vijë të kundërt në Qershor dhe para se mirë mirë të arrijmë të gëzojnë liritë tona, do duhet të jemi të kujdesshëm dhe të mos nxitohemi të hedhim maskat dhe antibakterialet nga shtëpia dhe canta juaj. Sigurisht, mendimi pozitiv thotë se do mundeshin të përfitojnë njësitë spitalore dhe të modernizohen apo të happen dhe të tjera pika shërimi. Herën e fundit kur Jupiteri ndodhej tek Ujori dhe pas Peshqëve ishte kur kishim gripin H1N1 dhe ishte në 2009-10. Dhe atëher ekzistuan vdekje, sigurisht më pas sesa tani dhe atëher ekzistuan vaksinat që disa u bën dhe disa përfunduan në mbetje. Herën e kaluar kur Jupiteri u ndodh tek Peshqit, në dekadën e ’90, ishte zhvilluar për herë të parë dhe lëvizja e kundër-vaksinimit, e cila si duket do jetë kryesore dhe kësaj here me Jupiterin midis dy shenjave të Ujorit dhe Peshqëve.

Peshqit simbolizojnë shpirtërimin, fenë

Kur ndodhin gjëra të vështira në jetën tonë dhe ekzistojnë rrethana kaotike zakonisht personat drejtohen në c’do gjë më të qetë në mënyrë që të gjejnë paqje. Filozofia, feja, metafizika janë rrugëdaljet e zakonshme. Në pyetjet e mëdha gjithnjë kërkojnë përgjigje të mëdha. Dhe sigurisht nuk është e metë të kthehet secili prej nesh në rrugëdaljen që i përshtatet dhe i qetëson mëndjen dhe shpirtin, si të jetë feja, ose arti, ose astrologjia, meditimi, joga, etj. Problemi fillon të qëndrojë kur kërkojmë “shpëtimtarë”. “Shpëtimtarët” zakonisht janë manipulues me maskën e shëruesit, astrologut, të gurusë, të drejtuesit fetar, që thjesht luajnë me frikërat tona dhe na menaxhojnë.

Luftë apo paqje?

C’do herë kur Jupiteri ndodhej ose tek Ujori ose tek Peshqit ekzistuan revolucione, luftra, por edhe shumë rrethana të tjera paqësore. Periudha 1986/1987 kur Jupiteri ndodhej tek Peshqit përgatiti indifandën e parë Palestineze, kryengritjen Palestineze kundër pushtimit izraelit në Bregut Perëndimor dhe Gazës nga Izraeli, që mori pothuajse 5 vite për të përfunduar diku, edhe pse ndjesia ime është se bëhet fjalë për një histori që nuk do mbarojë kurrë.

“Pranvera Arabike”, kjo dallgë protestash dhe revoltash në Lindjen e Mesme dhe Afrike Veriore u shpreh në fund të 2010 me Jupiterin tek Peshqit.

Pushtimi i Qipros gjithashtu ndodhi kur Jupiteri ishte tek Peshqit në 1974.

Shembujt historikë janë të shumtë. Sivjet fundja kemi thënë se është një vit me situata ekstreme, pasi Urani do ndodhet në kundërshtim me Saturnin gjatë gjithë vitit.

Periudhat me Jupiterin tek Peshqit kanë shenjëstruar dhe ngjarje të tjera ekstreme me kalimin e kohës, ashtu si në pranverën e 1986 kur ndodhi aksidenti i Stacionit Bërthamor të Cernobil.

Ashtu si kuptuar nuk do jetë një verë shumë e qetë sivjet dhe me siguri do ekzistojnë shumë surpriza dhe të paparashikuara jo vetëm për shtetin tonë, por në përgjithësi në planet. Për gjëra të cilat nuk kontrollojmë nuk ka arsyje ankthi. Për ato që mund të kontrollojmë ama mirë do jetë të jemi të kujdesshëm.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu