Parashikimi numerologjik për muajin Tetor 2018

04/10/2018

Sipas parashikimeve të numerologjisë, Tetori fillon me një dëshirë të përhapur për të rivendosur harmoninë e jetës tuaj, për të rivendosur marrëdhëniet që janë konsumuar gjatë muajve të fundit dhe për t’u angazhuar më shumë me qëllimet tona personale.

Në Tetor nuk do mungojnë sfidat, pengesat, por e rëndësishme është që bilancet do të mbahen, shumë thjesht sepse do të ketë gatishmëri për të bashkëpunuar dhe normalizuar.

Shumë do jenë ata që duan të bëjnë ndryshime dhe të rinovojnë jetën e tyre dhe shumë prej tyre do të detyrohen të bëjnë ndryshime në rrethanat rreth tyre.Në fushën e karrierës, do të ketë riklasifikime për shumicën, ndërkohë që sektori ekonomik do të ketë ulje dhe ngritje të mëdha.

Në jetën tonë personale, ky muaj jep mundësinë për të ringjallur marrëdhëniet e së kaluarës, në të cilën ka pasur një largim të madh (dhe nuk favorizon vetëm marrëdhëniet e dashurisë).

Tetori është muaji që vendos ujë në verën tuaj, do arrinitë gjeni balancat tuaja.Gjeni këtu numrin tuaj personal të ditëlindjes (p.sh. dita e ditëlindjes tuaj) dhe shikoni parashikimin tuaj personal të numerologjisë.

Astrologu.al përgatiti parashikimet mujore të numerologjisë për muajin Tetor

Gjeni numrin tuaj personale të ditëlindjes (p.sh. ditëlindjen tuaj) dhe shihni parashikimin tuaj mujor personal.

Si mund të gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj në numerologji, mjafton të shtoni shifrat e ditës dhe të muajit që keni lindur. Nëse shuma që rezulton ka dy shifra, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtojmë ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që ne shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin që ka lindur 29/12 është 5

Parashikimet numerologjike për muajin Tetor

Numri personal 1

Tetor për ju fillon me dëshirën për të gjetur atë që në fund të fundit është ajo që ju mbush, çfarë është ajo që vërtet doni të gjeni lumturi në jetën tuaj. Është një muaj i analizes së vetes, llogari por dhe urtësi që mund të themi, sepse deri në fund të Tetorit do të mendoni më qetë, të mësoni nga gabimet e së kaluarës tuaj dhe të merrni shembull prej tyre.Në jetën tuaj personale, do të dëshironi të largoheni nga njerëz që vërtetë nuk meritojnë të kenë një vend në jetën tuaj të përditshme që nuk ju kanë trajtuar siç duhet dhe me mënyrën që e meritoni. Ju tani jeni të lodhur nga problemet dhe grindjet, kështu që do të dëshironi të distanconi veten nga situatat që janë bërë stresuese.Megjithatë, disa nga njerëzit tuaj të afërt do të kenë nevojë për këshilla dhe udhëzime këtë muaj dhe do t’i qëndroni në mënyrën më të mirë të mundshme.Plagët e së kaluarës do të shërohen –edhe pse e pakuptueshme mund të duket për ju, për momentin.

Në Tetor do të kaloni momente melankolike ose nostalgjike që kanë kaluar dhe janë harruar, por do të kuptoni më mirë se kurrë më parë se meritoni shumë më tepër dhe se lumturia është ajo që prisni të vijë dhe me siguri do të vijë shumë shpejt.Në sektorin tuaj profesional dhe financiar, nuk është periudha për ndryshime. Ju mund të mendoni për zhvillimet që janë rreth jush, por studioni çdo gjë që po ndodh dhe merrni vendimet tuaja muajin e ardhshëm.Në fund, tetori ju jep mundësinë e rinovimit tuaj personal. Kjo do të thotë që do të filloni një aktivitet të ri që do t’ju ndihmojë shpirtërisht, për të kanalizuar energjinë tuaj në një mënyrë konstruktive. Mos ndoshta erdhi koha për të shkruar në palestrën që thoni?

Numri personal 2

Ka ardhur momenti që t’i merrni përsipër. Tetorit është muaji i njohjes, shpërblimit dhe konfirmimit për ju, erdhi momenti të shpërbleheni për përpjekjen e madhe që keni bërë muajt e fundit.Fushat e jetës suaj që kanë zhvillim më të favorshëm janë ekonomike dhe profesionale. Do të ketë shumë ndryshime që do t’ju ndikojnë pozitivisht dhe do t’ju ndihmojnë në zhvillimin tuaj personal.Gjatë 7 viteve të fundit, ishin për ju shumë kritike, sepse keni hedhur themelet për karrierën tuaj të mëvonshme. Duke filluar këtë muaj, gradualisht do të filloni të “mblidhni” gjithçka që keni investuar shumë gjatë viteve të fundit.Zhvillimet që do të jenë në sektorin e karrierës dhe financës gjatë Tetorit do t’ju japin një shije nga gjithçka që do të zhvillohet në këto fusha të 2017.Më e rëndësishmja, në Tetor është që të gjeni fuqinë që fshihejtek ju për një kohë të gjatë. Ju do të ndjeni se përfundimisht keni guximin të përballeni me çdo sfidë që vjen para jush, kështu që do të merrni vendimin për të marrë më shumë përgjegjësi, pasi do të keni mënyrën për t’i menaxhuar ato me qëndrueshmëri absolute. « “Ju vendosni, ju drejtoni, dhe ju keni kontrollin”, është motoja juaj për muajin Tetor, dhe filloni të punoni shumë për ndonjë gjë që keni në mendjen tuaj!

Natyrisht, kjo gjendje shpirtërore jo vetëm që ju dallon në fushën e karrierës dhe të financave të përmendura më lart, por në çdo fushë ku jeni aktiv!Në dashuri, këtë muaj do të doni të rrezikoni, të luani për çdo gjë të bëni tejkalimin tuaj personal.Kjo do të thotë që nëse jeni në një marrëdhënie, do të merrni vendime që do të ndryshojnë modelin e marrëdhënies tuaj ndërkohë nëse nuk jeni beqar, atëherë me vetëbesimin dhe dinamizmin që ju dallon, do të jeni një tundim i madh për flirtimin që do të shfaqen.Dashuria juaj këtë muaj do të shpërndahet, por shpesh pasioni dhe dëshira që do ju karakterizojnë do ju lënë prapa në anën tuaj të butë, romantike dhe emocionale!

Numri personal 3

Një muaj plot ndjeshmëri dhe emocion është Tetori, për ju që numri juaj i ditëlindjes personale është 3. Ky muaj fillon fillimin e fundit të çështjes suaj personale që ju ka lodhur shumë gjatë muajve të fundit.Pra, do të detyroheni nga rrethanat rreth jush të largoni çdo gjë që ju ka lodhur dhe që nuk ka zhvillim. Do të ndjeni se disa nga pritjet që keni deri më tani nuk mund të realizohen dhe duhet të ndryshoni, shihni gjërat ndryshe dhe përfundoni çdo gjë që nuk ka të ardhme.Mund t’ju themi se në një moment mund të ndiheni “Dhe tani ku po shkoj, çfarë bëj”, por kjo mos ju shqetësoj aspak, sepse çdo fund, gjithashtu do të thotë një fillim i ri dhe do ta gjeni shumë shpejt.Ndryshimet që do të ndodhin do të ndikojnë në jetën tuaj personale, si dhe në karrierën tuaj. Munde të mos jeni të përgatitur të përballeni ose të pranoni këto ndryshime, por rrjedha e ngjarjeve do t’ju bëjë të gjeni fuqinë për t’u marrë me zhvillimet me mënyrën më të saktë.Ajo që ju duhet të shmangni në çdo rast është që të merrni rolin e viktimës dhe të ndjeni se gjithçka po ecën në një mënyrë dramatike dhe për ju them se pse ndjeshmëritë tuaja do të jenë të mjaftueshme këtë muaj dhe ekzagjerimi emocional do t’ju karakterizojë.

Pra, shkoni në procesin e zgjedhjes, të cilën vendosni se çfarë do të mbetet në jetën tuaj dhe atë që duhet të lini pas. Nëse jeni në një çështje të përhershme dashurie, atëherë në tetor do të “provoni” ndjenjat dhe qëllimet e partnerit tuaj për të parë nëse marrëdhënia juaj është e vlefshme për të vazhduar.Një situatë e pakëndshme mes jush mund të jetë fundi dhe të bëni një fillim të ri së bashku, përderisa marrëdhënia juaj bazohet në emocion të ndërsjellë. Por nëse nuk jeni në një lidhje, atëherë këtë muaj do të arrini të lini pas të kaluarën, e cila ju ka mbajtur rob në këtë ditë dhe do të ktheni një faqe të re në jetën tuaj.Shenoni: Gjatë muajit Tetor jeni të karakterizuar nga frymëzimi dhe krijimi dhe vërtet do mundeni të tregoni talente të reja që do të kontribuojnë në përparimin tuaj personal.Edhe në punën tuaj këtë muaj mund të krijoni dhe shprehni vetveten, përmes një projekti të ri, që nga muaji i ardhshëm do ta shijoni suksesin e tij!

Numri personal 4

Një fillim i ri do të ndodhë në Tetor në jetën tuaj dhe shumë gjëra do të marrin rrugën e tyre dhe do të ndiheni të rinovuar dhe entuziastë.Këtë muaj gjeni gëzimin, qejfin dhe dëshirën për të qenë aktivë dhe të ndërmerrni hapa që deri më tani keni qenë në mëdyshje dhe frikë. Qëllimet tuaja po ndryshojnë dhe në përgjithësi këtë muaj merrni iniciativën për të lëvizur punët tuaja më shpejtë meqë mezi prisnitë shihni ruletën të kthehet tek ju përsëri!Sfondet e së kaluarës tuaj, për të cilën keni humbur shpresat dhe keni pasur në mendjen tuaj, do të kthehen përsëri në sipërfaqe dhe do të jeni në gjendje ta bëni atë të ndodhë. Gjëja më e rëndësishme është që këtë muaj keni energji, vendosmëri dhe dinamizëm për të luftuar dhe fituar në çdo fushë që ju intereson!

Në fushën e karrierës dhe financave,  do të jeni në gjendje të impononi veten tuaj, të dominoni dhe ta bëni atë të kalojë me dorën tuaj për sukses. Njerëz të rrinj do të vijnë në jetën tuaj dhe do t’ju mbështesin në planet tuaja personale.Ky muaj është ideal për vendosjen e bazave të reja në karrierën tuaj, duke filluar një punë të re ose rinovimin e asaj ekzistuese.Në fushën e emocioneve, muaji është kurioz, por jo i keq. Ju do të keni nevojë për më shumë pavarësinë tuaj, do të dëshironi të gëzoni më shumë lirinë tuaj dhe nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, përgatisni të dëgjoni ankesat nga bashkëshorti juaj që e keni lenë pas dore.Por nëse Tetori ju gjen pa një partner erotik, atëherë me besimin që do të keni, dhe dëshirën për flirtim dhe njohje të reja, patjetër do të ketë zhvillime të nxehta.

Numri personal 5

Tetori është muaji ku emocioni vjen në plan të parë dhe filloni të shihni gjërat rreth jush në një mënyrë më të lehtë, të butë, emocionale dhe të veçantë. Mendimet absolute, egoizmi, urrejtjet dhe ankesat vijnë në të kaluarën dhe zemra juaj është e mbushur përsëri me emocione të bukura që keni përjetuar gjatë.Gjëja më e rëndësishme për ju këtë muaj është që të gjeni përsëri paqen dhe harmoninë tuaj në jetën tuaj ….Do të kuptoni se jeta më në fund është një rrotë që kthehet dhe pas momenteve të vështira ndjekin ato të këndshme që ndihmojnë në balancimin. Pra, në jetën tuaj, pas një periudhe problemesh, përsëri do të jeni në gjendje të frymoni dhe të shihni se çdo gjë është më e bukur.Në Tetor, mendimi dhe sjellja juaj do të karakterizohen nga diplomacia. Kjo do të thotë që në rrugën tuaj do të arrini t’i zbusni marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja dhe të menaxhoni situatat rreth jush në një mënyrë të zgjuar dhe metodike. Ju do të keni fuqinë e një luftuesi, por edhe taktin dhe qetësinë e një diplomati.

Në fushën e karrierës dhe të financave, në këtë moment ku mund të gjeni zgjidhjet e duhura për t’ju ndihmuar të merrni hapin tjetër, i cili do të jetë fillimi për të dalë nga një situatë e vështirë që keni jetuar.Sa për dashurinë, është sfera e jetës suaj se ky muaj do të shkojë më mirë se kurrë! Dëshira juaj do të jetë të bashkoheni, të bëheni një me personin që dëshironi, dhe kjo mund të bëhet realitet.Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, do të arrini me ndjeshmërinë, ndjenjat dhe mënyrat e mira për ta sjellur bashkëshortin tuaj edhe më afër dhe marrëdhënia juaj bëhet edhe më e fortë.Nëse nuk e keni gjetur ende partnerin tuaj, atëherë unë mund t’ju them me lehtësi se këtë muaj do të fillojë një marrëdhënie shumë të rëndësishme për ju!

Numri personal 6

Më shumë se kurrë në Tetor, keni nevoj të argëtoheni, të shihni miqtë duke u njohur me konceptet dhe problemet por vërtetë do arrini këtë muaj të kaloni mirë dhe të mbushni bateritë tuaja plotë!Në jetën tuaj personale, kam për të ju thenë: Në Tetor do të jenikomunikues, takime, sugjerime dhe ftesadhe do dilni shumë, ndërkohë në shtëpi rrallë do të uleni. Përmes dialogut konstruktiv mund t’i bëni marrëdhëniet tuaja edhe më të mira, dhe këtë muaj ju do t’i afroheni vëllezërve dhe kusherinjëve. Njohjet e reja janë veçanërisht të favorizuar, dhe rrethi juaj shoqëror do të fillojë të rritet.Në fushën erotike, zhvillimet do të jenë të këndshme, shumë të thjeshta, sepse do të filloni këtë muaj të shihni gjërat më optimiste dhe do të transmetoni gjithë këtë energji pozitive në jetën tuaj emocionale gjithashtu.

Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie do të kaloni kohën tuaj të këndshme së bashku me bashkëshortin tuaj, ndërkohë në të njëjtën kohë ka shumë mundësi që edhe ju do të bëni një udhëtim që do të rrisë ndjeshëm marrëdhënien tuaj.Sa për ju që nuk e keni gjetur ende gjysmën tjetër, me kaq shumë komunikime dhe daljet që do të keni gjatë kësaj kohe, nuk mundet, do dal diçka. Përveç kësaj në Tetorjeni të hapur dhe gjithashtu do të keni dëshirën për të takuar njerëz të rinj.Në fushën profesionale dhe financiare, përpiquni të mos shihni në një farë mënyre situatat e pakuptimta rreth jush. Probleme të vogla mund të jenë të mëdha nëse nuk kuptoni seriozitetin e tyre.Pra, kujdes detyrimet tuaja, tregoni qëndrueshmërinë dhe përfitoni nga marrëveshjet e reja dhe debatet që fshehin çelësin e suksesit që do të vijojë në këto fusha muajin e ardhshëm.

Numri personal 7

Përgjegjësitë dhe detyrimet e reja, si dhe një mënyrë më serioze për t’u marrë me ju, do ta bëjnë këtë muaj kërkues për ju me numrin tuaj personal të ditëlindjes 7.Në Tetor do të doni të vendosni themelet e qëllimeve tuaja personale, do ta shihni jetën tuaj në një mënyrë më praktike dhe do të përpiqeni të vendosni në mënyrë dhe të renditni dëshirat tuaja, por edhe gjithçka që keni në mendje që dëshironi të realizoni.Karriera dhe financat tuaja janë fushat për të cilat do të përqendroheni, meqë përparësia juaj për momentin është të ndihmoni për t’u ngjitur në fushat e mësipërme.Në punën tuaj duhet të punoni shumë dhe mund të kaloni më shumë kohë se sa keni bërë gjatë muajve të fundit. Edhe pse disa momente do nguteni sepse kërkesat do të rriten, do ja arrini qëllimit.Qëndrimi juaj ndaj bashkëpunëtorëve tuaj do të jetë absolut, e ngutshme dhe vertikale dhe ju rekomandoj që të përpiqeni të vendosni ujë në verën tuaj!

Në financat tuaja do të doni të vendosni disa kufizime dhe do të bëni një buxhet më të mirë që do t’ju ndihmojë të rregulloni çështjet tuaja financiare në mënyrën më të mirë.Edhe në fushën sentimentale, këtë muaj do të shihni çështjet e zemrës në një mënyrë më të përgjegjshme. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, atëherë do të arrini stabilitetin që dëshironi dhe do të merrni hapin tjetër me partnerin tuaj.Sa për ju që ende nuk e keni gjetur bashkëshortin tuaj, këtë muaj do të bëni një njohje të re që do të ketë perspektiva serioze për një rrugë të mirë të ardhme!

Numri personal 8

Ajo që pritët deri sot ishte mundësia për t’ju ndihmuar të dilni nga bllokimi. Pra, është momenti që gjithmonë prisnit, muaji që do t’ju japë bujarisht atë që keni kërkuar për kaq gjatë … ndryshimin dhe rinovimin!Do të ketë ndryshime në mënyrën tuaj të jetës, në jetën tuaj të përditshme, në punën tuaj dhe në marrëdhëniet tuaja, dhe mund të themi se ato do të jenë të paparashikueshme dhe do t’ju gjejnë të papërgatitur. Megjithatë, të gjitha këto hapa të nxehta që do të ndodhin këtë muaj do të jenë si surpriza të këndshme.Një ndryshim në shtëpi ose vendin tuaj do t’ju ndihmojë të merrni tuajat dhe të rinovoni. Bashkëpunëtorët e rinj me të cilët do të kontaktoni do të jetë rast për të zgjuar përsëri kreativitetin që po fshehni, ndërkohë idetë tuaja të reja do t’ju japin mundësi të bëni në punë ndryshimet që keni pritur gjithmonë. Mos harroni se promovimi profesional është në planet e Hënës!Financat tuaja nuk mund të kalojnë nëpër fazën e tyre më të mirë, por për momentin ju arrini të rregulloni ato siç duhet.

Miqtë dhe familja do të jenë gjatë gjithë muajit në anën tuaj dhe marrëdhëniet tuaja me ta do të bëhen më afër dhe më thelbësore.Zhgënjimet e muajve të fundit tani i përkasin të kaluarës.Sa i përket dashurisë me të vërtetë i jepni kusurin tuaj këtë muaj, sepse arrini të kombinoni dashurinë, pasionin me romancën dhe butësinë.Marrëdhënia juaj hyn në një rrugë të ri dhe nëse nuk e keni gjetur ende gjysmën tjetër … është e sigurt se tashmë është në qoshkët dhe po pret për ju!

Numri personal 9

Pasi të keni kaluar nga ky muaj, filloni të qëndroni ende në platformën tuaj dhe më në fund të shihni dritën nga tuneli që keni kaluar në të kaluarën.Pengesat që keni kaluar tashmë ju japin mësime të rëndësishme dhe tani keni filluar të shihni punët tuaja personale në një mënyrë më serioze. Prandaj në Tetor, jeni gati të merrni detyrime dhe përgjegjësi të reja dhe mund të themi se jeni tani një hap përpara suksesit që ju prisnit.Gjatë gjithë muajit, marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jenë një shqetësim i madh, sidomos familjare dhe miqësore. Ju do të dëshironi të bëni sqarimin tuaj, në mënyrë që të zgjidhni, me cilët njerëz marrëdhënia juaj është thelbësore dhe duhet të mbetet, dhe me ke do të ishte më mirë për kohën që të largoheni nga ata.

Në fushën erotike, partneri juaj do të ketë nevojë më shumë se kurrë dhe këtë muaj t’i kushtoni më shumë kohë për të qëndruar dhe për t’i treguar atij edhe më shumë dashuri.Edhe nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë mund të themi se këtë muaj do të vijë një njohe që do të fillojë së pari si një miqësi e mirë dhe më vonë do të zhvillohet në diçka erotike!Në përgjithësi, “mësimi” që keni për të marrë që nga Tetori është se duhet të shprehni ndjenjat tuaja pa kushte, të jepni atë që do merrni dhe kjo është diçka që do ta realizoni!

Shiko gjithashtu