Parashikimi javore date 29-7-4-8-2019

29/07/2019 to 04/08/2019

Parashikimi javore date 29-7-4-8-2019

Kjo jave karakterizohet  nga dy fenomene shume te  rëndësishme astrologjike , diten e Ejte me date 1 Gusht  realizohet Hena e re ne Luan ndikohen me shume te lindurit ne fund te dhjediteshit te pare si dhe ne fillim te dhjediteshit te dyte ,me teper duket se shenjat stabile si (Dem,Luan,Akrep,dhe Ujor ).Le t'i kushtojmë vëmendje të veçantë ngjarjeve dhe situatave që lindin në këtë kohë pasi mund të luajnë një rol shume te rendesishme kete jave . Planetet e ndriteshme si Hena Dielli rrezatojne jasht mase ne krah te Aferdites  formojne nje katerkendesh me Uranin ne Dem ku mund te krijojne momentet e pershtateshme  ne rregullimin shpirterore ne jeten tone sidomos lidhjet me problem mund te Hena e re ne Luan+Urani ne Dem =Mendime per ndryshime rrenjesore ne anen shpirterore, me teper kujdes duhet te bejme ne ato kende qe  bejne planetet se mund te mos jet ashtu se si ne e mendojme por veprojme ne kohen qe jemi te  sigurt pra shikojme dhe vendosim..Kjo mund t’ju çojë që të bëheni egoistë, të përdorni shprehje dhe me teprime në mënyrën që komunikojmë, gjë që do të krijojë pakënaqësi.Është e rëndësishme të mbani mend se nuk duhet të përqendroheni vetëm në dëshirat tuaj dhe në atë që kërkojmë, por edhe për t'i dhënë hapësirë të përshtatshme të tjerëve dhe sidomos njerëzve tuaj të afërt për të shprehur ndjenjat dhe mendimet e tyre.Vetëm në këtë mënyrë do të mbajmë ekuilibrin dhe të shmangim tensionet dhe fërkimet në marrëdhëniet tuaja.Zhvillime të rëndësishme mund të ndodhin në aspektin e artit dhe krijimit, pasi një periudhë e rëndësishme fillon të zhvillojë çështje relevante që mund të kenë rezultate shumë pozitive.Përfitoni nga mundësitë që do t'ju jepen këto ditë, Merkuri me date 2/8 ne rrugtimin e tij te drejt ne Gaforre Këtë të Enjte, gjashtëkëndëshi i Diellit tek Gaforrja me Uranin tek Demi mund të ofrojë njohuri të rëndësishme dhe ngjarje të papritura që do të na ndikojnë pozitivisht dhe mund të sjellin përfitime të rëndësishme në nivelin familjar.Rreziqet financiare nuk përjashtohen, ajo që duhet të bëjmë është të besoni tek intuita juaj dhe të përpiqemi për të nxjerrë gjërat më të mira. Per me teper klikoni ne kete andrese.     

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor.

Shiko gjithashtu