PARASHIKIMI JAVOR DATE 22-28-07-2019

22/07/2019 to 28/07/2019

Parashikimet javore22/07/19 -28/07/19

Një javë e bukur fillon,Dielli ditën e Martë me datë 23/7/2019 shkon në Luan dhe ju ndikon shumë pozitivisht personave të kësaj shenje. Dielli në vendin e tij në Luan na ndihmon të realizojni  gjëra të rëndesishme në lidhje me biznesin apo dhe në ato ekonomike, vetëm kërkohet durim dhe jo nxitim ne ceshtjet e rendesishme.Me Diellin dhe Aferditen ne Luan, ana shpirterore eshte ne plan te pare. Diten e enjte me date 25/7/2019 Marsi ne Luan formon nje trekendesh ideal me Jupiterin ne Shigjetar.Kjo ju jep shansin te beni levizjet e duhura  ne ceshtjet shpirterire por njekohesisht dhe lidhjet ne largesi behen me te aferta. Eshte shume e rendesishme qe keto dite te mundohemi te realizojme ceshtje te rendesishme ne punen tone apo dhe ne lidhje me nje dashuri qe akoma nuk eshte realizuar sic ne duam. Kjo eshte nje perjudhe perfekte per jute shenjes se zjarrit (Dashi,Luani,Shigjetari) qe kane lindur nga mesi i dhjetediteshit te dyte. Do t’ju jepet mundesia te bejne levizje te rendesishme ne pune, ne ekonomi e kudo.Ju presin shume shanse te mira.Ne te njeten dite Merkuri me Aferditen ne Gaforre ju jep shanse pozitive ne lidhje me familjen tuaj, do tu jepet mundesia te zgjidhin ceshtje qe kane te bejne akoma me te kaluaren. Shume e rendesishme eshte se cfare duhet nete bejme dhe jo cfare na servirin te tjeret apo te biem ne ujdi per gjera qe nuk kemi biseduar. Ketu duhet te jemi te vemendshem. Pak me shume vemendje ne keto drejtime duhet te bejne shenjat si (Dashi,Gaforrja, Peshorja, Bricjapi). Aferdita kalon ne Gaforre diten e djele me date 28/07/2019 ku ju ndihmon shume ne flirte, ne lidhje serioze apo dhe rregullim e nje lidhje me probleme. Duhet te bejme pak kujdes ne lidhje me egon tone, te mos jemi egoiste sepse kjo mund te beje qe te humbasim gjera te rendesishme ne jeten tone apo shanse ne pune e kudo.Nje jave sa me te mbare dhe te lumtur ju urojme te nderuar miq, kudo ndodheni. PER ME TEPER KLIKONI NE ANDRESEN E MEPOSHTEME    https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Shiko gjithashtu