Parashikimet

23/9-22/10
Peshorja mujor
01/05/2021 to 31/05/2021

Maji është një muaj që do ketë mundësi për ju vecanërisht për fushën sentimentale pasi akoma dhe eklipsi që do realizohet në fund të Majit duket se mund t’ju drejtojë në një hap të ri që lidhet me jetën tuaj personale. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 tregon se fillon një periudhë vecanërisht komunikuese, e cila do ju ndihmojë të menaxhoni cështje sentimentale, kryesisht disa që mund të jenë disi të ngatërruara periudhën e fundit. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 në gjashtkëndëshi me Neptunin do sjellë në sipërfaqje ndjenjat tuaja dhe janë ato të cilat do ju drejtojnë në vendime. Në 14/5 do realizohet një zhvendosje e rëndësishme planetare ajo e Jupiterit që do kalojë për një “periudhë prove” në shenjën e Peshqëve (deri dhe në 28/7). Jupiteri udhëheq tradicionalisht këtë shenjë dhe nga pozicioni i tij i ri do zgjerojë planet tuaja, vecanërisht ato që lidhen me fushën e punës. Akoma ka shumë mundësi të sjellë ndryshime pozitive për ju në përditshmërinë tuaj, ka shumë mundësi të sjellë dhe një projekt pune nga e cila do keni shumë përfitime.

Në 20/5 kalon dhe Dielli në shenjën e Binjakëve dhe nga pozicioni tij i ri do ndryshojë dukshëm humorin tuaj dhe do zgjojë krijimtarinë tuaj. Akoma është shumë e mundshme t’ju krijojë ide në lidhje me një udhëtim jashtë vëndit, një hap të ri profesional jashtë vëndit apo mbledhjen e njohurive të reja. Në 26/5 me Hënën e Plotë/eklipsi Hënos që do realizohet në boshtin Binjakët- Shigjetari ka shumë mundësi të ndjeni se disa persona që ndodhen ose në ambjentin tuaj të ngushtë ose në atë të gjërë, nuk ju përshtaten më dhe së bashku me to ndjeni se presionoheni. Sigurisht për shkak se ka mundësi “bashkë me të thatin të digjet dhe i njomi” përpiquni të mos nxitoheni të vendosni tabelën “ nuk përshtatemi” në disa lidhje, të cilat ndoshta kalojnë një periudhë të vështirë jo ama përcaktuese për zhvillimin e tyre. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e tij të kundërt tek Binjakët duke ju dhënë mundësinë të menaxhoni disa cështje me personat rreth jush, të cilat vijnë nga e kaluara.

Dashuria

Prezenca e shumë planeteve në shenjën shoqërore për ju, të Binjakëve, tregon se këtë muaj do ekzistojë një lehtësi në menaxhimin e cështjeve sentimentale, si të jeni beqarë, ose nëse ndodheni në një lidhje tashmë. Vec se prezencës së Merkurit do kemi dhe hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 dicka që tregon se periudhën e ardhshme flirti dhe admiruesit do vijnë nëpërmjet personave që ndodhen në rrethin tuaj të gjërë. Disa detyrime sociale dhe disa takime që mund të keni do luajnë rol përcaktues në njohjet që do bëni. Nëse jeni beqarë, ka shumë mundësi të ekzistojnë shumë mundësi për të filluar dicka e re nga ana sentimentale këtë muaj. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje do duhet ti kushtoni vëmëndje personave që ndodhen rreth jush pasi dhe mendimi tyre do ndikojë rëndësishëm mënyrën sesi e shihni lidhjen tuaj por edhe sjelljen tuaj ndaj partnerit. Me eklipsin e Hënës që do realizohet në 26/5 ka mundësi të shtyheni në një vendim të nxituar i cili do mundej të vërë në rrezik një lidhje që tashmë ekziston. Të mbani mënd se ndodheni në një rrugëtim zhvillimesh karmike përsa ka lidhje me jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale do ju shqetësojnë më shumë gjatë gjysmës së dytë të muajit, pasi atëher ka mundësi të shfaqen “rrethanat” në përditshmërinë tuaj të punës. Hyrja e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 tregon se do ekzistojnë zhvillime në punë të cilat nëse i menaxhoni përshtatshëm, është e sigurt se do jenë për të mirën tuaj. Nuk përjashtohet të fitoni një pozicion i ri apo t’ju ngarkohet një projekt i ri ekonomik. Mirë do ishte të shmangni përfshirjen tuaj në biseda të cilat lidhet me persona të punës, për të mos ekzistuar asnjë mundësi të gjëndeni të ekspozuar.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,