Parashikimet

24/8-22/9
Virgjëresha javor
03/05/2021 to 09/05/2021

Java do fillojë me trekëndëshin e Diellit që ndodhet në shenjën e Demit dhe Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit (3/5), që tregon se përditshmëria bashkë me detyrimet e saj ka mundësi të vërë pengesa në disa nga planet tuaja. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 do lehtësojë ndjeshëm të gjithë ato që ka programi juaj, paso do ndihmojë komunikimin. Investoni në atë për ti vënë në rregull punët, cështjet e lëna pezull dhe detyrimet e punës.

Dashuria

Kjo javë duket se do ofrojë ndihmë në cështjet tuaja sentimentale, dicka e cila do fillojë të bëhet më shumë e dukshme gjatë gjysmën e saj të dytë. Trekëndëshi i Afërditës pak para se të iki nga shenja e Demit me Plutonin që ndodhet tek Bricjapi në 6/5 , tregon se një person do përbëjë burim frymzimi për ju. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje me hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve në fund të javës (9/5) duket se do filloni të përqendroheni më shumë në atë dhe kjo do ketë si rezultat zhvillimin e saj.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë do nevojitet të rradhitur me kujdes sipas rëndësisë detyrimet tuaja profesionale, pasi duket se mund të bëjne dhe disa urgjenca në paraqitjen e tyre dhe të nevojitet të ndryshoni planin tuaj. Trekëndëshi i Afërditës me Plutonin në 6/5 do krijojë terren të përshtatshëm për të filluar të kompromentoni dicka që dëshironi të fitoni në punë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, ,