Parashikimet numerologjike për muajin Shtator 2022

Parashikimet numerologjike të shtatorit 2022 tregojnë se muaji do të çojë në përfundimin e asaj që kishte mbetur në mes në periudhën e mëparshme. Gjatë muajit do të jepen përgjigje të rëndësishme që do të na ndihmojnë të gjejmë zgjidhje dhe të qartësojmë peizazhin e jetës sonë.

Është fakt që fatmirësisht kemi arritur në fund të një stine të bukur dhe të shkujdesur... Verës i ka ardhur fundi dhe stafeta i është kaluar vjeshtës “të shurdhër” dhe plot detyrime, e cila vjen për të na vënë në rregull. dhe na ndihmoni të mbyllim dyert, që i kishim lënë të hapura!

Shtatori është tradicionalisht muaji i ristrukturimit, planifikimit, përgjegjësive dhe fillimit të aktiviteteve të reja. Është periudha kur kemi rifituar forcat pas periudhës së qetë të verës dhe me një humor të përtërirë parashtrojmë planet tona.

Numri që përfaqëson tendencat e përgjithshme të shtatorit është 4. Gjatë këtij muaji çdo gjë që nuk përparon do të përfundojë dhe u jepen mundësi për një hapje të re, për një jetë të re... Njëkohësisht, shumë njerëz do të ndjejnë lehtësim nga problemet kronike, ku tashmë do të arrijnë t'i zgjidhin ato. Marrëdhëniet njerëzore do të ringjallen dhe do të bashkohen në lidhjet e dashurisë!

Në dashurinë e vërtetë do të zgjasë…

Gjatë shtatorit do të vërtetohet se cilat flirte, njohje dhe marrëdhënie bazohen në themele të forta dhe kanë mundësi të marrin një kthesë më serioze! Pra, do të ketë njerëz që do të përjetojnë sqarime të plota në një lidhje dhe edhe nëse e kanë të vështirë, do t'i thonë lamtumirë një situate dashurie që i ka lodhur... Por do të ketë edhe lidhje që këtë muaj do të zhvillohen dhe lidhje që ofron në thelb dashuri, shoqëri, ngrohtësi, por edhe perspektiva të rëndësishme për të ardhmen.

Mbyllja e çështjeve të pazgjidhura profesionale dhe financiare.

Shtatori fillon me shumë detyrime, çështje pezull, por edhe ankth për atë që do të pasojë... Por sigurisht, sado urgjente qofshin rrethanat, do të ketë mundësitë për të rikthyer çështjet pezull, detyrimet dhe gjithashtu nevojat elementare që do të na ndihmojnë të fitojmë qetësinë. dhe lehtësim! Në fushën e punës do të jepen përgjigje-zgjidhje që do t'u shërbejnë shumë njerëzve, në mënyrë që të avancojnë planet e tyre profesionale. Në fushën e financave, muaji është i përshtatshëm për shlyerjen e borxheve.Sipas numerologjisë, shtatori i këtij viti na shtyn të gjithëve ta përballojmë jetën në mënyrë më pozitive dhe më optimiste dhe të kërkojmë ndryshimet që do të na ndihmojnë të shkojmë një hap më tej. Liria e shprehjes, e fjalës, spontaniteti dhe kreativiteti janë këtë muaj “çelësat” e suksesit në çdo fushë ku lëvizim!

Si mund ta gjej numrin tim personal?

Për të gjetur numrin tuaj personal të Diellit, thjesht shtoni shifrat e ditës dhe muajit që keni lindur. Nëse shuma që rezulton është dyshifrore, atëherë shtoni dy shifra për të marrë një numër njëshifror.

Shembull: Data e lindjes 29 dhjetor (dmth 29/12)

Shtojmë ditën dhe muajin e lindjes: 2+9+1+2=14

Është përftuar një numër dyshifror, ndaj mbledhim dy shifrat 1+4=5

Numri personal i lindjes për personin e lindur më 29/12 është 5.

 

Numri personal 1

Muaji i parë i vjeshtës ju gjen në humor të qetë dhe me dinamizëm për të zgjidhur çështjet që kishit lënë pezull. Do arrini t’i zgjidhni detyrimet me konsistencë, përgjegjësi dhe seriozitet dhe do arrini të ndjeni lehtësim.

Komunikimi, argëtimi dhe koha e këndshme me miqtë dhe familjen do të kenë fjalën e parë dhe të fundit në jetën tuaj të përditshme. Përveç kësaj, do të jetë e nevojshme nga ana juaj të mbështesni në çdo mënyrë - materialisht dhe emocionalisht - një të dashur.

Në çështjet tuaja profesionale dhe financiare, konceptet dhe shqetësimet do të minimizohen, pasi do arrini t'i vendosni disa gjëra me radhë.

Në sektorin emocional do arrini të shëroni plagët e muajve të kaluar dhe të hapni një faqe të re në jetën tuaj. Nëse tashmë keni një partner në jetën tuaj, atëherë me të vërtetë mund të përparoni dhe të rivendosni marrëdhënien tuaj me të, pasi tani do të kuptoni edhe anën e tij dhe do të mund të kaloni më mirë me të. Nëse nuk ka lidhje të përhershme dashurie në këtë kohë, mund të them se në shtator do të largoni çdo mendim të pakëndshëm, çdo kujtim të hidhur dhe një dashuri të vjetër që qëndronte si frenë në jetën tuaj dhe do të hapni harkun për një dashuri të re që do t'ju bëjë të përjetoni momente romantike absolute!

 

Numri personal 2

Shtatori është muaji që do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë nevojat tuaja dhe të gjitha mendimet dhe ndjenjat tuaja të fshehura që deri më tani i keni mbajtur mirë në shpirtin tuaj do të dalin në sipërfaqe.

Gjatë muajit do të kuptoni se nevojat dhe dëshirat tuaja të brendshme fillojnë të ndryshojnë ngadalë dhe do të hyni në një fazë transformimi të plotë. Ëndrrat që do të shihni gjatë periudhës së shtatorit do të jenë mjaft intensive dhe do ju japin mesazhe të rëndësishme për të ardhmen e disa çështjeve tuaja personale. Por ju nga ana juaj duhet të dëgjoni zërin tuaj të brendshëm gjatë kësaj periudhe dhe t'i besoni edhe më shumë instinktit tuaj.

Në jetën tuaj personale do të përjetoni një periudhë vetmie, të cilën do ta zgjidhni. Do të keni nevojë të izoloheni, të merrni kohë për veten tuaj, të bëni një bilanc dhe të vendosni mendimet tuaja në rregull. Kërkesat që do të kenë ndaj jush do të jenë të mjaftueshme dhe do të ketë momente që do të ndjeni presion!

Në atë profesional, por edhe në atë financiar, këtë muaj keni zgjuarsinë për të gjetur zgjidhje që do t'ju ndihmojnë në përparimin tuaj. Disa probleme që deri më tani dukeshin të pazgjidhshme, tashmë do të mund t'i përballoni shumë më lehtë, pasi do të mund të gjeni mënyrën e duhur për t'i kapërcyer.

Në sektorin emocional do shqetësoheni, do mendoni dhe do dëshironi të merrni disa vendime. Nëse jeni tashmë në një lidhje, do të dëshironi të peshoni të mirat dhe të këqijat e marrëdhënies tuaj në mënyrë që të vendosni se çfarë dëshironi më pas. Nëse nuk ka lidhje në jetën tuaj, këtë muaj do ta gjeni veten në një fazë të llogaritjes dhe rikujtimit të një marrëdhënieje të vjetër dhe do t'ju duhet koha juaj për t'u hapur ndaj diçkaje të re.

 

Numri personal 3

Ky shtator mund të karakterizohet si një muaj progresi për ju që keni numrin personal të lindjes 3. Do të merrni masa, do të afirmoni veten dhe do të bëni gjithçka për të arritur qëllimet tuaja personale. Më e rëndësishmja, pas një periudhe zvarritjeje dhe introversioni, më në fund filloni të gjeni veten tuaj të mirë të vjetër dhe të shpreheni me spontanitet, pa absolutisht asnjë frikë apo pasiguri.

Të rëndësishme do të jenë zhvillimet që do të ndodhin në sektorin tuaj profesional dhe financiar, ku do të fokusoni të gjithë interesin dhe do të mund të ndjeni kënaqësi. Financat tuaja do fillojnë dalëngadalë të përmirësohen, ndërsa të ardhurat e vogla shtesë do ju japin një frymë lehtësimi. Njëkohësisht, është mundësia e duhur që ju gjatë kësaj kohe të bëni një marrëveshje të re profesionale apo financiare, e cila do të ketë një bazë dhe kohëzgjatje të qëndrueshme.

Do të ketë momente kur do të ndiheni rutinë, monotoni dhe do të dëshironi të rrezikoni, të arratiseni dhe të bëni ndryshimin tuaj personal për ta jetuar përditshmërinë tuaj më intensivisht. Do të dëshironi të bëni një ndryshim, të përjetoni përvoja të reja dhe në fund do të arrini të gjeni një rrugëdalje. Mundohuni të shmangni vendimet impulsive dhe mos jepni fjalën tuaj për gjëra që nuk do të jeni në gjendje t'i mbani në planin afatgjatë.

Në fushën e dashurisë pasioni do jetë intensiv dhe do ju dhurojë momente unike. Por ulje-ngritjet tuaja dhe dëshira juaj për liri do t'ju bëjnë të mos dëshironi të angazhoheni gjatë muajit. Nëse jeni në një lidhje, bëni kujdes sepse do të ketë tundime të mëdha dhe njohje të reja, të cilat mund t'ju sjellin në dilema. Nëse nuk ka asgjë të përhershme në jetën tuaj, ky nuk është një muaj ideal për të investuar emocionalisht në një marrëdhënie që do të ketë një rrjedhë të qëndrueshme. Shijoni flirtin dhe erotizmin duke ruajtur temperamentin tuaj!

 

Numri personal 4

Muaji i parë i vjeshtës fillon me emocione, me shpresë dhe me optimizëm të mjaftueshëm për ju që numri juaj personal i lindjes është 4. Gjatë muajit do të ndodhin ndryshime dhe do të filloni plane të reja, të cilat i keni pasur në mendje kohët e fundit, por diçka ka ndodhur gjithmonë dhe ato nuk u realizuan.

Stabiliteti në shtator është i paarritshëm, por kjo nuk duhet t'ju shqetësojë sepse edhe pse do të ketë ndryshime, përmbysje dhe zhvillime të papritura në jetën tuaj, ato do të jenë për të mirën tuaj dhe do t'ju ndihmojnë të bëni përparimin tuaj personal.

Në çështjet tuaja profesionale dhe financiare do të ndjeni pasiguri dhe pasiguri për të ardhmen dhe do të përpiqeni të veproni më të përmbajtur. Ka mundësi që të bëni një ndryshim, i cili mund t'ju trembë, por në këtë proces do të zhvillohet në favorin tuaj.

Emocionalisht do ketë disa zhgënjime të vogla, por së shpejti do të arrini t’i kapërceni. Do e gjeni veten në fazën ku do të detyroheni të lini pas të shkuarën, por në të njëjtën kohë do të ketë një fillim të ri. Nëse tashmë jeni në një marrëdhënie që nuk i plotëson nevojat tuaja, mos hezitoni të vazhdoni me rrjedhën e ndryshimeve, edhe nëse mund të ndiheni të hidhur për një kohë. Për sa u përket juve që po përjetoni një periudhë vetmie, këtë muaj do të arrini të hiqni qafe hidhësinë e së shkuarës dhe do të jeni gati për një lidhje të re, e cila do të vijë muajin tjetër! Për ju që jeni në një marrëdhënie të mirë ju presin momente gëzimi.

 

Numri personal 5

Retë e errëta fillojnë të largohen këtë muaj dhe më në fund pas një pritjeje të gjatë shfaqet ylberi. Kjo do të thotë që gradualisht psikologjia juaj fillon të përmirësohet dhe ju e gjeni përsëri argëtimin tuaj. Shtatori është muaji që do t'ju japë mundësinë për të bërë një fillim të ri, për të kthyer një faqe të re në jetën tuaj!

Nga fillimi i muajit do të ndjeni dinamizëm dhe liri për të ndjekur ëndrrat e reja dhe për të bërë disa ndryshime të reja në jetën tuaj. Gjendja juaj fizike do të fillojë të përmirësohet dhe do të çliroheni nga gjithçka që ju rraskapi dhe ju rëndon. Përveç kësaj, do të dëshironi të hiqni dorë nga zakonet e këqija (për shembull cigaret) dhe të ndiqni një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Sfida do ketë nga ana profesionale dhe financiare, por kjo është periudha kur do të merrni përsipër një projekt të ri ose do të filloni një partneritet të ri, i cili do të shpërblehet edhe financiarisht pak më vonë.

Në fushën emocionale do ketë luhatje për ju që tashmë jeni në një lidhje. Në shtator, dëshira juaj do të jetë të çliroheni, të ndjeni për pak kohë se po veproni në mënyrë autonome, pa presion dhe ka shumë mundësi që të zhgënjeni partnerin me disponimet tuaja revolucionare dhe liberale. Nëse jeni në kategorinë “bachelor”, atëherë lajmet janë të gëzueshme, sepse këtë muaj në jetën tuaj hyn krejtësisht papritur një person i ri...

 

Numri personal 6

Muaji i parë i vjeshtës është veçanërisht me fat, për ju që keni numrin personal të lindjes 6. Shtatori është muaji kur do të ndodhin ngjarje fatale dhe fati juaj do të ndryshojë për mirë.

Aty ku mund të mendoni se disa nga punët tuaja personale kanë hyrë në një rrugë pa krye, papritur do të ndodhë kthesa e madhe dhe përmes ngjarjeve të rastësishme më në fund do të vijnë zhvillime të bukura, njësoj si ato që keni dashur.

Në fushën profesionale është një periudhë kur do të dalloheni nga krijimtaria dhe do të mund të demonstroni në mënyrën më të mirë talentin dhe vlerat tuaja. Këtë muaj mund të vendosni imagjinatën, zgjuarsinë dhe të prodhoni një projekt të ri, i cili do t'ju mbështesë në përparimin tuaj profesional. Në financat, edhe nëse jeni në një periudhë “mungeseje”, ku do të mbeteni me portofolin bosh, diçka do ndodhë dhe do të mbushet sërish pasi fati ju mbështet.

Në fushën emocionale, shtatori do ju dhurojë emocione unike. Marrëdhënia juaj fillon të rifitojë ritmet e vjetra, kjo do të thotë se gjatë kësaj kohe ju dhe partneri juaj do të jeni në gjendje të rindezni lidhjen tuaj, të afroheni dhe të shijoni të gjitha gëzimet e dashurisë suaj. Ndërsa ju, për të cilët shtatori ju gjen në shoqërinë e vetmisë, mbani mend se si vjen një “njohje e fatit” deri në fund të muajit!

 

Numri personal 7

Bëhuni gati të përjetoni një muaj plot komunikim, udhëtime, lidhje dhe argëtim. Shtatori ju gjen në një humor ekstroversioni dhe në një humor pozitiv për të diskutuar dhe negociuar interesat tuaja në mënyrë diplomatike.

Mendja juaj hapet, evoluon dhe shpëton nga prangat e të menduarit absolut dhe kokëfortë dhe kjo ju ndihmon të bëni një hap më tej. Ju mund të jeni ndjerë sikur po mbyteni me një lugë ujë deri në muajin e kaluar, por nga ky shtator do të gjeni mënyra dhe alternativa për të promovuar punët tuaja personale, deri në pikën që dëshironi.

Miqtë e rinj dhe të vjetër do t'ju bëjnë të harroni, të relaksoheni dhe të hapeni edhe më shumë.

Në fushën profesionale, gjatë kësaj periudhe do të ketë diskutime dhe marrëveshje të reja dhe vërtet tani mund të bëni një fillim të ri dhe të qëndrueshëm profesional. Për sa i përket financave, më duhet t'ju them se duhet të shmangni humbjet. Në shtator do të tërhiqeni nga shpenzimet që lidhen me argëtimin tuaj personal.

Emocionalisht do të dalloheni nga një “humor lozonjare”, ndërsa erotizmi juaj do të ndizet përmes komunikimeve dhe diskutimeve me personin që ju intereson, pasi komunikimi juaj do të jetë mjaft i mirë. Nëse tashmë jeni në një lidhje, muaji është ideal për të diskutuar dhe përmirësuar klimën në marrëdhënien tuaj. Nëse nuk keni një partner, atëherë një njohje e re do të lindë në një udhëtim, në një seminar ose përmes internetit!

 

Numri personal 8

Pas një periudhe gjashtëmujore do të kujtoheni dhe do të thoni se shtatori ishte një muaj “stacion” për ju, gjatë të cilit pati zhvillime vendimtare që ju ndihmuan t’ia dilni mbanë.

Mos prisni ndryshime spektakolare që nga fillimi i muajit, edhe pse në dhjetë ditët e para mund të ndiheni paksa të zhgënjyer, sepse do të ketë disa vonesa dhe jo gjithçka rreth jush do të zhvillohet me ritmin që dëshironi. Por kursi do t'ju tregojë se gjërat e mira janë të ngadalta të ndodhin.

Në fushën profesionale do të bëni sqarimet tuaja, do të merrni propozime të reja dhe do t'ju duhet të bëni zgjedhjet tuaja, të cilat gjatë rrugës do të rezultojnë shumë të mira. Koha që do t'i kushtoni punës, si dhe kërkesat që do të ketë mund t'ju bëjnë presion, por në thelb është sikur po jepni luftën tuaj në këtë periudhë, gjë që do t'ju ndihmojë të stabilizoheni më vonë. Në planin financiar është një periudhë e mirë për buxhetimin dhe shkurtimin e shpenzimeve të panevojshme.

 

Numri personal 9

Muaji i aventurës por edhe i përmbysjes është shtatori për ju që keni numrin personal të lindjes 9. Sfida më e madhe për ju do të jetë fakti që ndonjëherë do të ndjeni se situata rreth jush ka dalë jashtë kontrollit tuaj dhe se ju nuk keni më mund të bëni diçka për të ndryshuar faktet, megjithatë do të jeni në gjendje të menaxhoni me lehtësi gjithçka.

Në biznes dhe financa duhet të shmangni stresin dhe lëvizjet e nxituara. Nuk ka absolutisht asnjë pikë në frikë dhe panik, thjesht përpiquni të përshtateni me ndryshimet që do të ndodhin, edhe nëse duhet të bëni sakrifica dhe kompromise.

Zhvillimet më të këndshme do të jenë për ju në fushën e jetës tuaj shoqërore. Shtatori është një muaj argëtimi dhe rrjetesh sociale, ndaj ju që jeni ende pa partner, mbani sytë hapur sepse do të ketë njohje. Mos harroni se një marrëdhënie që do të nisë këtë muaj do t'ju mësojë mësime të rëndësishme. Sa për ju që jeni tashmë në një lidhje, lërini gjërat të zhvillohen vetë, pa presion apo kërkesa të tepruara. Ajo që dëshironi mund të ndodhë, për sa kohë që e lini veten të jeni pak më të qetë!

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu