Parashikimet numerologjike për muajin Shtator 2021.

Parashikimet numerologjike për shtator 2021 tregojnë se muaji do të ju dergojë në përfundimin e asaj që ishte lënë në mes të periudhës se mëparshme. Gjatë muajit do të jepen shum mundesira  të rëndësishme që do të na ndihmojnë të gjejmë zgjidhje dhe të ndryshojme  gjithcka na ka lodhur me pare.

Është fakt që kemi arritur në fund të një sezoni të bukur dhe të kenaqshem... Vera ka mbaruar dhe stafeta i jepet vjeshtës së "mjegullt" dhe plot detyrime, e cila vjen për të na vënë në rregull dhe për të na ndihmuar ne gjerat qe ju interesojne , të cilat i kishim lënë hapur!

Shtatori është tradicionalisht muaji i rindërtimit, planifikimit, përgjegjësive dhe fillimit të aktiviteteve të reja. Është periudha kur ne kemi rimarrë forcat tona pas periudhës relaksuese të verës dhe me një humor të ripërtërirë ne parashtruam planet tona.

Çlirimi nga problemet kronike.

Numri që përfaqëson tendencat e përgjithshme të shtatorit dhe rezulton se ne muajin shtator qe eshte nr(9) dhe viti aktual (2021) është 4. Gjatë këtij muaji gjithçka që nuk ecen do të përfundojë dhe do t'i jepen mundësi për një fillim te ri, për një jetë të re ... Në të njëjtën kohë, shumë njerëz do të ndiejnë lehtësim nga problemet e meparshem, ku tani do të jenë në gjendje t'i zgjidhin ato. Marrëdhëniet me persona te ndryshem do të ringjallen dhe bashkohen per nje qellim pozitiv si dhe lidhjet e dashurisë!

Në dashuri cdo lidhje qe eshte e sinqert do të zgjasë deri ne martese.

Gjatë shtatorit, do të vërtetohet se cilët janë flirtet, njohjet dhe marrëdhëniet që bazohen në themele të forta dhe kanë mundësi të marrin një kthesë më serioze! Pra, do të ketë lidhje që do të përjetojnë sqarim të plotë në një lidhje, edhe nëse është e vështirë për ta të thonë lamtumirë një lidhje dashurie që është e lodhur prej tyre, do të ketë marrëdhënie ne këtë muaj ku do të zhvillohen dhe do të lidhen në thelb duke ofruar dashuri, shoqërim, ngrohtësi, por edhe perspektiva të rëndësishme për të ardhmen.

Mbyllja e çështjeve problematike të biznesit dhe financave.

Shtatori fillon me shumë detyrime, në pritje, por edhe ankth për atë që do të pasojë, por me siguri, pavarësisht sa stresuese janë kushtet, do të kemi mundësi për të rregulluar  detyrimet që kemi dhe nevojat themelore që do të na ndihmojnë të fitojmë paqe dhe lehtësim! Në fushën e punës, do të jepen përgjigje-zgjidhje që do t'u shërbejnë disa njerëzve, në mënyrë që ata të mund të avancojnë planet e tyre profesionale. Në fushën e financave, muaji ofrohet për shlyerjen e borxheve.Ky shtator, sipas numerologjisë, na shtyn të gjithëve të përballemi me jetën tonë në një mënyrë më pozitive dhe optimiste dhe të ndjekim ndryshimet që do të na ndihmojnë të shkojmë një hap më tej. Liria e mendimit dhe te  fjalës, spontanitetit dhe krijimtaria, janë këtë muaj “çelësat” e suksesit në çdo fushë që lëvizim!

Si mund ta gjej numrin tim personal?

Për të gjetur numrin personal të lindjes tuaj, thjesht shtoni shifrat e ditës dhe muajit që keni lindur. Nëse shuma që rezulton është dy shifrore, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër një shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (dmth. 29/12)

Shtoni ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Shikojm qe kemi  një numër dyshifror, kështu që i shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i lindjes për personin e lindur 29/12 është 5.

 

Numri personal 1

Muaji i parë i vjeshtës ju gjen në një humor të mir  dhe me dinamizmin për të zgjidhur çështjet që i kishit lënë pezull. Do të arrini me qëndrueshmëri, përgjegjësi dhe seriozitet të shlyeni detyrimet dhe do arrini të ndjeni lehtësim.

Komunikimi, koha argëtuese dhe e këndshme me miqtë dhe familjen do të ketë fjalën e parë dhe të fundit në jetën tuaj të përditshme. Përveç kësaj, do t'ju duhet të mbështesni në çdo mënyrë - materialisht por edhe emocionalisht - një lidhje të re  ne dashuri.

Në biznesin tuaj dhe financat, konceptet dhe shqetësimet do të minimizohen, pasi do të jeni në gjendje të vendosni disa gjëra në rregull.

Në fushën romantike, do të jeni në gjendje të shëroni plagët e muajve të kaluar dhe do të ktheni një faqe të re në jetën tuaj. Nëse tashmë keni  një partner në jetën tuaj, atëherë me të vërtetë mund të bëni hapa përpara dhe të rivendosni marrëdhënien tuaj me të, pasi tani do të kuptoni anën e tij dhe do të jeni në gjendje të gjeni mirkuptimin më te mirë me të. Nëse nuk ka një lidhje dashurie të përhershme këto ditë, mund të them që në shtator, ju do të largoni, çdo kujtim të hidhur nga  një dashuri të vjetër që ju qëndroi per disa kohe në rrugën e jetës tuaj dhe do të hapni zemren për një dashuri të re që do t'ju bëjë të jetoni momente të romancës absolute!

 

Numri personal 2

Shtatori është muaji që do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë nevojat tuaja dhe të gjitha mendimet dhe ndjenjat tuaja të fshehura që deri tani i kishit mbajtur mirë në shpirtin tuaj tani do të dalin në sipërfaqe.

Gjatë muajit do të kuptoni se nevojat dhe dëshirat tuaja të brendshme po fillojnë të ndryshojnë ngadalë dhe po hyni në një fazë të transformimit të plotë. Endrrat që do të shihni gjatë periudhës së Shtatorit, do të jenë mjaft intensive dhe do t’ju ​​japin mesazhe të rëndësishme për të ardhmen e disa prej çështjeve tuaja personale. Por, nga ana juaj, duhet të dëgjoni intuiten  tuaj të brendshëm në këtë kohë dhe t'i besoni instinktit tuaj edhe më shumë.

Në jetën tuaj personale, do të përjetoni një periudhë vetmie, por të cilën ju do ta zgjidhni. Ju do të duhet të medoheni mire , të merrni kohë për veten, të bëni nje hap para dhe të vini një rregull ne planet  tuaja. Kërkesat që do të kenë te tretet  përreth jush do të jenë të mjaftueshme dhe do të ketë raste kur do të ndjeni presion!

Në sektorin profesional por edhe në atë financiar, këtë muaj keni zgjuarsinë për të gjetur zgjidhje që do t’ju ​​ndihmojnë në përparimin tuaj. Disa probleme me të cilat deri tani dukeshin të pazgjidhura, do të jeni shumë më të lehta për tu trajtuar tani, pasi do të jeni në gjendje të gjeni mënyrën e duhur për t'i kapërcyer ato.

Në fushën romantike, do të mendoni, dhe do të dëshironi të merrni disa vendime. Nëse jeni tashmë në një lidhje, do të dëshironi të peshoni të mirat dhe të këqijat e marrëdhënies tuaj në mënyrë që të zgjidhni atë që dëshironi të jetë vazhdimi. Nëse nuk ka lidhje në jetën tuaj, këtë muaj do të jeni në procesin e rishikimit dhe kujtimit të një lidhjeje të vjetër dhe do të dëshironi kohe qe  të hapeni për diçka të re.

 

Numri personal 3

Ky Shtator mund të karakterizohet si një muaj përparimi për ju që keni një numër personal të lindjes 3. Ju do të ndërmerrni veprime, me energjin tuaj  do të bëni gjithçka për të arritur qëllimet tuaja personal. Gjëja më e rëndësishme është që pas një periudhe zvarritjeje dhe introvertimi, më në fund të filloni të gjeni veten tuaj të mirë dhe të shpreheni lirisht , pa pasur asnjë frikë ose pasiguri.

Zhvillimet që do të ndodhin në sektorin tuaj profesional dhe financiar do të jenë të rëndësishme, ku do të përqendroni të gjithë interesimin tuaj dhe do të jeni në gjendje të ndjeni pozitivitetin . Financat tuaja ngadalë do të fillojnë të përmirësohen, ndërsa një e ardhur shtesë e vogël do t’ju ​​japë lehtësim. Në të njëjtën kohë, është mundësia e duhur për ju gjatë kësaj periudhe për të bërë një marrëveshje të re profesionale ose financiare, e cila do të ketë një bazë dhe kohëzgjatje të qëndrueshme.

Do të ketë momente kur do të ndiheni monoton dhe do të doni të ndërmerrni rreziqe, të beni ndonje udhetim  për të larguar mërzitjen personale për të jetuar jetën tuaj të përditshme më intensivisht. Ju do të dëshironi të bëni një ndryshim, të përjetoni gjëra të reja dhe më në fund do të jeni në gjendje të gjeni një rrugëdalje. Mundohuni të shmangni vendimet impulsive dhe mos jepni fjalën tuaj për gjërat që në këtë proces nuk do të jeni në gjendje t'i vëzhgoni.

Në fushën erotike, pasioni do të jetë intensiv dhe do t'ju japë momente unike. Por ulje -ngritjet dhe dëshira juaj për liri do t’ju ​​bëjnë që gjatë muajit të mos dëshironi të angazhoheni aq sa mendoni . Nëse jeni në një lidhje, kini kujdes sepse do ketë tundime të mëdha dhe njohje të reja, të cilat mund t’ju ​​çojnë në dilema. Nëse nuk ka diçka të përhershme në jetën tuaj, ky muaj nuk është ideal për të investuar emocionalisht në një marrëdhënie që do të ketë një rrjedhë të qëndrueshme. Shijoni flirtin dhe erotizmin, duke ruajtur qetësinë tuaj!

 

Numri personal 4

Muaji i parë i vjeshtës fillon me entuziazëm, shpresë dhe optimizëm të mjaftueshëm për ju që numri juaj i lindjes personale është 4. Gjatë muajit do të bëhen ndryshime dhe do të filloni plane të reja, të cilat i kishit në mendje në të kaluarën, por gjithnjë diçka ndodhte dhe ato nuk realizoheshin .

Stabiliteti në Shtator është i pamundur, por kjo nuk duhet t'ju shqetësojë sepse edhe pse do të ketë ndryshime, përmbysje dhe zhvillime të papritura në jetën tuaj, do të jetë për të mirën tuaj dhe do t'ju ndihmojë të merni vendimin tuaj personal.

Në biznesin tuaj dhe financat, do të ndiheni të pasigurt për të ardhmen dhe do të përpiqeni të funksiononi në mënyrë më modeste. Ekziston mundësia që të bëni një ndryshim, i cili mund t’ju ​​trembë, por në te vertet  do të zhvillohet në favorin tuaj.

Në romancë do të ketë disa zhgënjime të vogla, por të cilat shpejt do të arrini t’i kapërceni. Do të jeni në fazën ku do të detyroheni ta lini të kaluarën pas, në të njëjtën kohë do të jetë një fillim i ri. Nëse tashmë jeni në një lidhje që nuk i plotëson nevojat tuaja, mos hezitoni të ndiqni rrjedhën e ndryshimit, edhe nëse për ca kohë mund të ndiheni të hidhëruar. Sa për ju që po përjetoni një periudhë të vetmuar, këtë muaj do të jeni në gjendje të heqni qafe hidhërimin e së shkuarës dhe do të jeni gati për një lidhje të re, e cila do të vijë muajin tjetër! Për ju që jeni në një marrëdhënie të mirë, ju presin momente gëzimi.

 

Numri personal 5

Retë e zeza fillojnë të largohen këtë muaj dhe më në fund pas një periudhe pritjeje gjithcka do te ndryshoj per te mire per juve . Kjo do të thotë që gradualisht psikologjia juaj fillon të përmirësohet dhe ju përsëri gjeni argëtimin tuaj. Shtatori është muaji që do t'ju japë mundësinë për të bërë një fillim të ri, për të kthyer një faqe të re në jetën tuaj!

Nga fillimi i muajit do të ndjeni dinamizmin dhe lirinë për të ndjekur ëndrrat e reja dhe për të bërë disa ndryshime të reja në jetën tuaj. Gjendja juaj fizike do të fillojë të përmirësohet dhe do të jeni të lirë nga çdo gjë që ju ka lodhur dhe ju ka rënduar. Përveç kësaj ju do të dëshironi të lini zakonet e këqija (për shembull pirjen e duhanit) dhe të ndiqni një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Do të ketë sfida në biznesin tuaj dhe financat, por është periudha kur do të ndërmerrni një projekt të ri ose do të filloni një bashkëpunim të ri, i cili do të paguheni financiarisht pak më vonë.

Në fushën romantike do ketë luhatje për ju që tashmë jeni në një lidhje. Në Shtator, dëshira juaj eshte të jeni të lirë, të ndjeni për një kohë që po veproni në mënyrë autonome, pa presion, dhe ka shumë të ngjarë që ju të zhgënjeni partnerin tuaj me prirjet tuaja liberale. Nëse jeni në kategorinë e "beqarëve", atëherë lajmet janë të gëzueshme, sepse këtë muaj, një person i ri hyn në jetën tuaj krejt papritur ...

 

Numri personal 6

Veçanërisht me fat është muaji i parë i vjeshtës, për ju që keni një ditëlindje personale 6. Shtatori është muaji kur do të ndodhin ngjarje te medha  dhe fati juaj do të ndryshojë për mirë.

Aty ku mund të ndjeni se disa nga punët tuaja personale kanë arritur në një qorrsokak, papritmas do të ketë një ndryshim  të madh përmes ngjarjeve të rastësishme, më në fund do të vijnë zhvillime të bukura, ashtu si ato që keni dashur.

Në fushën profesionale, është një periudhë kur do të dalloheni nga kreativiteti dhe do të jeni në gjendje të tregoni talentet dhe vlerën tuaj në mënyrën më të mirë. Këtë muaj ju mund të vendosni imagjinatën, zgjuarsinë dhe të prodhoni një projekt të ri që do t'ju mbështesë në përparimin tuaj profesional. Në financa, edhe pse jeni në një periudhë të "ngushtimit", do të jetoni me një portofol bosh, diçka do të ndodhë dhe do të jetë përsëri plotë pasi fati ju mbështet.

Në fushën romantike, Shtatori do t’ju ​​japë emocione unike. Marrëdhënia juaj po fillon të rimarrë ritmet e saj të vjetra, kjo do të thotë që gjatë kësaj kohe do të jeni në gjendje të ngrohni lidhjen tuaj me partnerin tuaj, të afroheni dhe të shijoni të gjitha gëzimet e dashurisë tuaj. Sa për ju që shtatori ju gjen në shoqërinë e vetmisë, mbani mend se si vjen një "njohje fatale" deri në fund të muajit!

 

Numri personal 7

Bëhuni gati për të jetuar një muaj plot komunikim, udhëtime, kontakte dhe argëtim. Shtatori ju gjen në një gjendje perfekte  në një gjendje pozitive për të diskutuar dhe negociuar interesat tuaja në një mënyrë diplomatike.

Mendja juaj e hapur, evoluon dhe çlirohet nga prangat e të menduarit dhe kokëfortësis  dhe kjo ju ndihmon të bëni një hap më tej. Deri muajin e kaluar, mund të jeni ndjerë sikur jeni mbytur me një lugë ujë, por nga ky Shtator, do të gjeni mënyra dhe alternativa për të çuar përpara punët tuaja personale, deri në pikën ku dëshironi.

Miqtë e rinj dhe të vjetër do t'ju bëjnë të harroni problemet , të relaksoheni dhe të hapeni edhe më shumë.

Në fushën profesionale, gjatë kësaj periudhe do të ketë diskutime dhe marrëveshje të reja dhe me të vërtetë tani mund të bëni një fillim të ri dhe të qëndrueshëm profesional. Sa i përket financave tuaja, më duhet t'ju them se duhet të shmangni humbjen (shpenzimet e teperta). Në Shtator do të josheni nga shpenzimet që lidhen me argëtimin tuaj personal prandaj kujdes .

Në romancë do të dalloheni nga një "humor lojë", ndërsa erotizmi juaj do të ndizet përmes komunikimeve dhe diskutimeve me personin që ju intereson, pasi komunikimi juaj do të jetë mjaft i mirë. Nëse jeni tashmë në një lidhje, muaji është ideal për të diskutuar dhe përmirësuar klimën në marrëdhënien tuaj. Nëse nuk keni një partner atëherë një njohje e re do të ndodhë në një udhëtim, në një seminar, ose përmes internetit!

 

Numri personal 8

Pas një periudhe prej gjashtë muajsh, ju do të mbani mend dhe do të thoni që Shtatori ishte një muaj "historik" për ju, gjatë të cilit pati zhvillime vendimtare që ju ndihmuan në suksesin tuaj.

Mos prisni ndryshime spektakolare nga fillimi i muajit, ashtu si dhjetë ditët e para mund të ndiheni pak të zhgënjyer, sepse do të ketë disa vonesa dhe jo gjithçka përreth jush po evoluon me ritmin që ju do të donit. Por kursi do t'ju tregojë se e mira është e ngadaltë por e sigurt .

Në fushën profesionale do të bëni sqarimet tuaja, do të pranoni propozime të reja dhe do t'ju duhet të bëni zgjedhjet tuaja, të cilat per juve qe keni provime do të rezultojnë të jenë shumë mire. Koha që do t’i kushtoni punës suaj, por edhe kërkesat që do të jenë atje mund t’ju ​​shtyjnë, e cila do t’ju ​​ndihmojë të stabilizoheni më vonë. Në financa, është një kohë e mirë për të stabilizuar ekonomine   dhe shkurtuar shpenzimet e panevojshme.

 

Numri personal 9

Muaji i aventurës dhe I ndryshimeve  është Shtatori për ju që keni një numër personal ditëlindjeje 9. Sfida më e madhe për ju do të jetë fakti që ndonjëherë do të ndjeni se situata përreth jush është jashtë kontrollit tuaj dhe se nuk  mund të bëni  diçka për të ndryshuar të dhënat, megjithatë ju do të jeni në gjendje të menaxhoni me lehtësi gjithçka.

Në biznes dhe financa duhet të shmangni stresin dhe lëvizjet e nxituara. Nuk ka absolutisht asnjë kuptim të pushtoheni  nga frika dhe paniku, thjesht përpiquni të përshtateni me ndryshimet që do të ndodhin, edhe nëse keni nevojë të bëni sakrifica apo tërheqje.

Zhvillimet më të këndshme do të jenë për ju në fushën e jetës suaj shoqërore. Shtatori është një muaj argëtimi dhe rrjete sociale për ju që jeni ende pa partner, për t’i mbajtur sytë hapur sepse do ketë njohje. Mos harroni se një marrëdhënie që fillon këtë muaj do t'ju mësojë mësime të rëndësishme. Sa për ju që jeni tashmë në një lidhje, lërini gjërat të evoluojnë vete, pa presion ose kërkesa të tepërta. Çfarëdo që dëshironi mund të ndodhë, për sa kohë që e lini veten pak më të relaksuar!

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu