Parashikimet javore 17/06/19 - 23/06/19

17/06/2019 to 23/06/2019

Parashikimet javore 17/06/19 - 23/06/19

Java fillon në mënyrë dinamike, pasi  të Hënën më 17 Qershor ndodh Hëna e plotë në aksin e Binjak - Shigjetar.Kjo Hënë e plotë ju fton të mbyllni kapitujt në aspektin e marrëdhënieve fillestare me mjedisin tuaj më të gjerë dhe më të afërt.Përveç kësaj do të merremi me lëndë studimi, çështje ligjore, kontakte me marrëveshjet e huaja që dalin përpara dhe do kërkohet të fillojmë gjërat.Sidoqoftë, duhet të jemi veçanërisht të kujdesshëm pasi katrori i Neptunit retrospektiv i Jupiterit punon në mënyrë të gabuar, duke çuar në ekzagjerime dhe hallucinacione që intensifikojnë pandershmërinë dhe zhgënjimin.Do të mësoni më poshtë në horoskopin javor për ndjenjat dhe profesionin që ka të bëjë me shenjën tuaj.Hëna e plotë në aksin e Binjakëve - Shigjetari: Mashtrime dhe ligësia ju çojnë në gabime.Këtë javë, së bashku me Hënën e Plotë, kemi kundërshtimin e Marsit dhe Merkuri ndaj Gaforres me Plutonin dhe Saturnin tek Bricjapi dhe Neptuni për të formuar një kundërshtim nga  Peshqit.Kjo ngjarje astrologjike rrit nervozizmin në familje dhe në nivelin profesional dhe e mjegullon gjykimin tuaj. Është e domosdoshme që të mbajmë tonet e ulëta dhe të lëmë mënjanë egoizmin, në mënyrë që të mos rrisim marrëdhëniet që janë të rëndësishme për ne.Të Premten, më 21 Qershor, ku Dielli shkon tek Gaforrja dhe shënon zyrtarisht fillimin e verës, pasi do të shijojmë ditën më të gjatë të vitit.Zhvendosja në familje, nevoja për themele të forta, butësia dhe ngrohtësia është e rëndësishme.Kujdes ndaj çdo lloj manipulimi që mund të shfaqet e drejtuar rreth nesh.Të Dielën më 23 Qershor, katrori i Afërditës tek Binjakët, Jupiteri tek Shigjetari dhe Neptuni tek Peshqit mund t’ju çojnë në vlerësime të gabuara të jetës tuaj personale.Ka mundësi që njohjet e reja do ju bëjnë të imagjinoni dhe ju çojnë në ekzagjerime.Por ekziston mundësia që të zbukurojmë personat dhe situatat, dhe kjo nuk do na lejojë të shohim objektivisht njerëzit për të cilët na intereson.Intuita është e fortë dhe është mirë ta dëgjoni, përndryshe mund të zhgënjeheni shumë. per me teper klikoni ne anderesen e meposhteme https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Shiko gjithashtu