Parashikimet javore 13/05/19 - 19/05/19

13/05/2019 to 19/05/2019

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

 

Parashikimet javore 13/05/19 - 19/05/19

 

Javë të mbarë! Aktiviteti astrologjik godet këtë javë, si me lëvizjen e Afërditës tek Demi, Marsi tek Gaforrja dhe Hëna e Plotë në aksin Demi - Akrepi energjitë po fluturojnë dhe ne mund t'i ndiejmë ato fuqishëm brenda dhe përreth nesh. Të Martën, më 14 Maj, trekëndëshi i Diellit tek Demi me Plutonin tek Bricjapi në gradën e 24-të të dy shenjave krijon kushtet ideale për ta shpenguar përpjekjen intensive që kemi bërë në nivel profesional, si puna juaj e madhe dhe përgjegjësia është e mundur që do të ketë një rritje apo shpërblim për të na kënaqur. Një javë e fortë astrologjike! Të Mërkurën më 15 Maj, Afërdita kalon tek Demi, ndërkohë është sundimtari i zodiakut dhe përqendron vëmendjen tuaj sidomos për nevojat tuaja personale dhe si të shijojmë çdo moment të vogël që kalon nga jeta jonë. Ushqimi, pazaret, mirësia vijnë në ballë, bëhuni i kujdesshëm, sepse është e lehtë të largoheni nga rruga dhe në fund fondi të jetë minus. Sidoqoftë, seanca e Uranit krijon fillimisht kushte shpërthyese në nivel emocional, kështu që duhet të jemi të kujdesshëm dhe jo absolut sepse ekziston rreziku i pasojave negative për marrëdhënien tuaj. Të Enjten, më 16 Maj Marsi kalon tek Gaforrja, një vend jo veçanërisht i lehtë për planetin, pasi krijon tension sidomos në lidhje me familjen. Ajo sjell në sipërfaqe zemërim që mund të shkaktojë nervozizëm dhe polemika. Ne nuk do të hezitojmë të godasim ata që na kanë lënduar dhe kjo është diçka që mund të fuqizojë çdo situatë. Kjo është arsyeja pse është e mirë për ne që ta menaxhojmë këtë energji, ta vendosim në gjimnastikë apo në sporte për të na ndihmuar të balancojmë veten psikologjikisht dhe emocionalisht. Në të njëjtën ditë, trekëndëshi i Merkurit nga Demi me Saturnin tek Bricjapi na jep mundësinë të promovojmë diskutime kryesisht të nivelit ekonomik që mund të japin të drejtë atë që meritoni. Të Shtunë, më 18 Maj Hëna e plotë në aksin Demi-Akrepi në gradën e 28-të dhe ndikon kryesisht në lindjen e ditëve të fundit të shenjave fikse (Demi, Akrepi, Luani, Ujori). Pjesëmarrja e Merkurit tek Demi në trekëndësh me Plutonin tek Bricjapi tek Hëna e Plotë përbën një kontrast të lehtë që mund t’ju çojë në tendenca subjektive. Por ka mundësinë që t’ju marrë kryesisht në një nivel psikologjik, pasi do gjeni forcë, energji dhe pasion për të promovuar kryesisht çështje ekonomike dhe emocionale, duke mbyllur në mënyrën më të mirë situatat që deri tani ju kanë shqetësuar. Kujdes, sepse problemet e ngurta do të krijojnë probleme dhe dyshimi nuk do t’ju lejojë të shihni zgjidhjet më të mira të mundshme. Besimi në veten tuaj dhe në vlerat tuaja, si dhe intuita do të jetë arma juaj më e madhe në këto kushte astrologjike.

Shiko gjithashtu