Parashikimet javore: 01/07/19 - 07/07/19

01/07/2019 to 07/07/2019

Parashikimet javore: 01/07/19 - 07/07/19

Eklipsi i plote i Diellit që do zhvillohet të martën 2/7 në Gaforre, do tregoje ngjarjen më të rëndësishme astrologjike të javës. Ajo përmban fakte karmike rreth familjes sonë,, atdheut tonë, rrënjëve tona dhe na fton të vendosim kufizime mbi atë që funksionon në psikologjinë tonë, duke na penguar që të bëjmë një fillim të ri që mund të kërkojmë.

Eklipsi i Diellit tek Gaforja: Dallimi mbi të tjerët

Eklipsi diellor i kësaj jave shënon një ngjarje të madhe sidomos për ata që kanë lindur në fund të të dhjediteshit te  dytë të Shenjave si Dashi, Gaforrja , Peshorja dhe  Bricjapi, pasi sjellë fillime te reja të rëndësishme, që kërkojnë punë të vështirë dhe pozicionim mbi të tjerët në një nivel personal, profesional dhe familjar.

Në të njëjtën ditë, Marsi kalon tek Luani, ku ai takon Merkurin dhe formon një katror  në Demi, duke na ndihmuar  për të mirë ne ngjarje të papritura dhe tension në marrëdhëniet erotike, duke sjellë mundesi te reja  ose ndihmesa ne  situata kontradiktore që mund të forconin klimën. Të mërkurën 3/7, Aferdita  shkon në Gaforre  dhe përqendrohet më shumë në nevojën tonë për të patur kontakt me familjen, duke kërkuar të ndiejmë stabilitet, siguri, dhe ngrohtësinë. Është e rëndësishme për ne që të krijojmë një mjedis ideal tani dhe për këtë arsye ne mund të kujdesemi për dekorimin e hapësirësstonë personale, duke kërkuar që të  rregullojme kohen per te qene sa me shume afer të dashurit, duke krijuar një atmosferë të këndshme.

Të dielën 7/7, Merkuri  në Luan  fillon kursin e tij regresiv dhe na vë në një proces të brendshëm në aspektin e jetës sone erotike  dhe nëse shoqëruesi ynë takohet me ne ose një njohës i mundshëm i ri. , do te kete vështirësi në komunikim dhe egoizëm, kjo mund të çojë në keqkuptime dhe keqinterpretime intensive, prandaj është e preferueshme që të shmangen të gjitha llojet e diskutimeve kuptimplota personale që mund të çojnë në konfrontime intensive.  per me teper klikoni ne kete andres:     

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Shiko gjithashtu