https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

20/05/2019 to 26/05/2019

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Javë të mbarë! Lëvizjet planetare janë jashtëzakonisht të rëndësishme këtë javë, pasi Dielli dhe Merkuri më 21 Maj kalojnë në shenjën e Binjakëve.Kjo ngjarje astrologjike ndryshon energjitë dhe na nxit të përqendrojmë interesin tonë në komunikim dhe njohuri, në jetën intensive sociale dhe lëvizjet e mundshme profesionale që do jundihmojnë të largoheni nga jeta e përditshme.Shenja e ajrit Binjakët shprehen përmes komunikimit të drejtpërdrejtë, duke dhënë shtysë për t'u përqëndruar në mjedisin tonë, për të gjetur kontakt me njerëz që janë të rëndësishëm për ne, për të ardhur së bashku me ta dhe për të qenë të bukur për të diskutuar problemet e mundshme ose çështjet e lirshme, duke shkëmbyer pikëpamje.Është e rëndësishme të kuptojmë se në bisedat mund të dëgjojmë gjëra që nuk janë të sakta ose të vërteta, prandaj është mirë të keni kujdes në çdo gjë që thoni.Të shkëlqyeshme do të jenë shanset për jetë intensive sociale këtë javë, pasi sfidat do të jenë tëshumtë.Në vendet që do të gjejmë, do të kemi mundësinë të takojmë njerëz që do të jenë të interesuar në mendimet dhe njohjet e tyre.Marrëveshjet e tregtisë dhe komunikimit po dalin sepse mund të përmirësoni dhe të arrini shumë partneritete të rëndësishme profesionale që do të jenë shumë pozitive për ne.Kujdes, sepse bashkimi i Diellit dhe Merkurit më 21 Maj, ka më shumë mundësi të rritë subjektivitetin dhe të bëheni nervoz, gjë që do të krijojë reagime dhe probleme potenciale në marrëdhëniet tuaja.Flirtimi luan një rol kyç, pasi është pjesë e argëtimit dhe nevojës për konfirmim përmes lojërave të mendjes.Gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja me Uranintek Demi më 22 Maj na jep mundësinë për mundësi të konsiderueshme në aspektin e bizneseve familjare ose vendeve të punës që mund të ekzistojnë në çështjet e pasurive të paluajtshme që mund t’ju shqetësojnë, si dhe në marrëdhëniet personale me njerëz të njohur.Dinamizmi i kombinuar me njohje dhe frymëzimi origjinal mund t’ju  çojë në vendime të mëdha në çështjet e familjes, t’ju shtyjë të bashkohemi me njerëz të afërt së bashku dhe të japim më të mirën, duke lënë mënjanë kontigjencat dhe mosmarrëveshjet e mundshme që mund t’ju kenë shqetësuar deri tani.

Shiko gjithashtu