https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

15/04/2019 to 21/04/2019

Parashikimet javore 15/04/19 - 21/04/19

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Merkuri dhe Afërdita hyjnë tek Dashi, ndërkohë Dielli hyn tek Demi dhe këtë javë kemi një Hënë të Plotë blu tek Peshorja.Kjo do të thotë që gjaku juaj ju zjen dhe më në fund do të keni mundësinë të merrni hak pas zhgënjimeve që ju kanë rrënuar gjatë muajit dhe gjysmën e fundit.Pra, le të shohim se çfarë ka horoskopi javor për ju, pasi si fillim shikoni javën e 15-21 Prill!Çfarë ka java për ju? Hëna e plotë tek Peshorja i vendos gjërat në vendin e tyre!Java vjen me disponim të egër! Në fillim të javës, Afërdita bën gjashtëkëndësh me Plutonin dhe është katror me Jupiterin dhe kontrollon fuqinë tuaj.Afërdita zgjon pasionet tuaja të errëta dhe dëshirat e paplotësuara! Ju nuk keni me durim!Kërkoni përkushtim të plotë dhe ekskluzivitet në lidhje me çështjet e marrëdhënieve dhe nuk keni për qëllim të toleroni zbritje në asnjë mënyrë!Të Mërkurën më datë17 të muajit, Merkuri përfundimisht e përfundon udhëtimin e tij retrospektiv dhe lë pas çdo gjë që ka ndodhur. Pa dyshim, ishte një udhëtim i gjatë dhe i mundimshëm.Merkurivjen nga hija e tij dhe hyn tek Dashi më 17 Prill dhe gjen fuqinë për të dalë nga e vjetra! Mendoni ndryshe dhe guxoni, pa hezitim, të bëni një rrugë të re! Mos harxhoni më shumë kohë! Flisni për planet tuaja të reja!Sapo Merkuri rrëshqet tek Dashi, Hëna e re do të hyjë tek Peshorja të Premten ... përsëri!Ne kishim tashmë një Hënë të Plotë në të njëjtën shenjë ditën e Pranverës në Mars, por këtë herë, Hëna e Plotë po vjen për të vënë gjërat në vendin e tyre.Këtu që prej kohëshnuk dinit cilën rrugë duhet të bëni për të lëvizur në rrugën e duhur. Megjithatë, është koha që ju të merrni vendimet tuaja përfundimtare.19 Prilli është dita e Henës së plotë tek Peshorja dhe dita ku më në fund ndiheni të gatshëm të pranoni një marrëdhënie, një kontratë ose një marrëveshje ose ndoshta të lëvizni diku tjetër ... E Shtuna më 20 Prill  ka lëvizshmëri të madhe në shenjat! Merkuri tashme ka shkuar para, Hëna ka balancuar situatat dhe ka ardhur koha për një kapitull të ri në jetën tuaj.Dielli hyn tek Demi –Urime ditëlindjen! - dheAfërdita hyn tek Dashi, dhe e gjithë kjo ndodh më 20 Prill, duke shënuar një kapitull të ri për të gjitha llojet e marrëdhënieve.Ky është një fillim dinamik i ri për të gjithë, sidomos për Demat! Urani është tek Demi dhe kjo është vetëm fillimi ...Ju presin shumë surpriza, kështu që është mirë të sqaroni peizazhin për të filluar një fillim të ri më 20 Prill.Përveç kësaj, me Merkurinbashkë me Dashin, do luani "E vërtetëapo sfidë" ... Ejani, mos keni turp tani.

Shiko gjithashtu