×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Një hyjni e diskutueshme, Muton përfaqëson motrën dhe gruan, por edhe nënën. Ajo është përmendur si një nga hyinit më të rëndësishme në Egjipt. Ajo është e barabartë me Isis, por u përjashtua nga familja e madhe e perëndive për shkak të preferencave të luksit dhe te sjelljes e.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Zoti kryesor i Egjipit, zoti i pjellorisë, Amoni, është i pari nder katër hyjnitë kryesore të krijimit. Është arketipi egjiptian i fuqisë së kombit, i cili lufton dhe shkateron armiqtë e vendit. Edhe pse ushtarak, natyra e tjj mbetet mjaft misterioze.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Nili, lumi që përshkruan mbretërinë e faraonëve, ishte shpallur zoti nga egjiptianët e lashtë. Ai përqafonte  botën me ujërat e tij plotë jetë. Ai mirëpret  zogjtë emigrues dhe benë pjellore  tokën me të cilën takohet, në brigjet e tij.