×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Perëndia i qiellit, bir i Osiris dhe Isis,familjar i  hyjnive   diellore, Orus mori formën e një shqiponjë që fluturon mbi universin dhe dallohet nga syri i tij i djathtë. Është mbrojtësi i Faraonit, të cilin Orusi e vendosi përfaqësuesin e tij në tokë.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Simbol i Urtësisë, sundimtar i shkrimit të shenjtë, zot i hieroglifeve. Thoth është shoqëruesi i dijes. Është ai që shpërndau fjalën e shkruar, matematikën, shkencën. Një hyjni hënor, me theksimin e veçantë në intelektit, mbrojtës i mjekëve dhe studiuesve, u respektua veçanërisht nga egjiptianët.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Më popullorja e hyjnive të Egjiptit, “mishëron” burrin dhe nënën e përkushtuar. Një person i shenjtë, në shërbimin e  të grave dhe fëmijëve.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Me një anagram  të thjeshtë përpara se jush keni Siriu me simbolet e tij misterioze, legjendat dhe traditat mistike, si në  Greqinë e lashtë dhe ate  egjiptiane. Osiris, është sundimtar i mbretërisë së të vdekurve, paraardhës të parajsës.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Gruaja e Nutit, perëndeshës e Qiellit, Gebi përfaqëson hyjninë e tokës. Mbizotëron në bimët, kafshët, malet dhe fushat, toka dhe pasuri nëntokësore. Pasi kishte  mbreteruar vet ne  Egjipt, kishte një pozitë të vecant  në zemërën e Faraoneve, te cilet e konsideronin  veten  e tyre pasardhësit të Gedos.