Planetet
28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Shigjetari

Planetet
28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Bricjapi

Planetet
28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Ujori

Planetet
28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Peshqit

Hëna në shenjën ëndërrimtare Peshqit,ju kujton se jemi të gjithë të lidhur me njëri-tjetrin, ne të gjithë jemi një! Ndiheni më të mëshirshëm dhe falni më lehtë.